Autor |
Poruka |
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Opet ja imam pitanje.. Ima li u Osijeku Second hand shop i gdje je ?
Znam da se sporadično pojavljuje na različitim mjestima u gradu, ali nikad ne traje dugo... kako sada stvari stoje? |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
mislim da imaš jedan u ulici gdje je onaj kafić HIR, nemam pojma kako se zove ulica ali znam da je tamo bio jedan
a za šta ti treba ako se smije pitati jer ako ne trebaš odjeću/obuću nego neke druge stvarčice imaš par second handova s knjigama a i na autopiji se zna naći svega |
|
|
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
A ne ne, ne kupujem, ovaj put prodajem .. imam jedne cipele koje sam obukla doslovno jednom, ma nebitno..
Anyway, hvala na informaciji, pogledat ću.. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Moira je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A ne ne, ne kupujem, ovaj put prodajem .. imam jedne cipele koje sam obukla doslovno jednom, ma nebitno..
Anyway, hvala na informaciji, pogledat ću..
|
odi vidi tamo vrijedi pokušati ako postaš sliku ovdje možd ih neko s foruma kupi |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
Moira je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Anyway, hvala na informaciji, pogledat ću..
|
odi vidi tamo vrijedi pokušati ako postaš sliku ovdje možd ih neko s foruma kupi
|
Ako imaju lijepu i visoku štiklicu možda je Monstrum zainteresiran |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
postoji Posh Store... oni skupljaju doniranu robu koju prodaju, i od skupljenih para pomažu psima iz Azila. ja sve nosim tamo. Uskoro će opet počet s radom nakon ljetne pauze (išli ljudi šljakat na more). Ineče, oni su na J. J. Strossmayera 68. |
|
|
|
|
|
Cleopatra
Ukupno postova: 162 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Evo odgovora:
Vidimo se 31. sijecnja NEDJELJA!!! u CKT Gea, Otokara Kersovanija 25 od 11-16h na SECOND HAND SHOPU... naci cete svega od majica,haljina, kosulja, suknji, hlaca, cipela, cizmi, nakita, umetaka za kosu, mobitela, satova, cvjetnih aranzmana, stvari za trbusni ples i jos svastaaaaa |
|
_________________ Škola trbušnog plesa & Zumba fitness
by studio OSCEO Dalal
Kontakt: 099 575 95 85
https://www.facebook.com/mia.varesanovic/?ref=hl |
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
A zašto mi ne bismo na forumu otvorili topic u smislu -kupujem- prodajem- mijenjam? |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
rizla je napisao/la: ›
A zašto mi ne bismo na forumu otvorili topic u smislu -kupujem- prodajem- mijenjam?
|
Nije potrebno...
Postoji Bijelo-plavi oglasnik - lijepo kategoriziran oglasnik putem kojeg je moguce prodati, kupiti, razmijeniti second hand stvari...
Oglasniku se najjednostavnije pristupa klikom na Oglasi 031 na vrhu svake stranice portala. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
|
|