Tražim je već više dana bezuspješno...problem je u tome što nemam pojma tko je izvođač i kak se zove pjesma jer sam je zadnji put čuo tj. vidio spot kao klinac s nekih 5-6 godina...dakle relativno davno...jedino ćega se sjećam iz spota je da pjeva neka ženska.. ida se izmjenjuju slike savane, umirućih slonova, crnaca i tako slični prizori....sad ako nekome zvući poznato...
e i ja tražim jednu pjesmu, čuo sam na radiju prije nekoliko dana
dakle, zvuči kao da je iskorišten sample neke soul stvari iz pedesetih, ali je u hip hop aranžmanu, čak bi reko da je neki jamajkanski glazbenik ili ini
i znam samo da ima na početku refrena riječi
"baby baby blue"
danke
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed
ma..kad ovaj ima malo dužu kosu pa ta valjd neka asocijacija..neznam šta...ma kao što sam rekao dost davno sam vidio taj spot i to samo su mi dijelovi ostali u sjećanju i eto sad sam se sjetio ali nisam mogao naći....
Jedino što mi slično tomu pada na pamet je Sean Kingston - Beautiful girls... Ali mislim da u toj pjesmi nema nikakve baby baby blue lirike tako da... Jebga ;-)
zna li netko kako se zove ova relativno nova pjesma koja se vrti u zadnje vrijeme, čini mi se da u nekim dijelovima ima sempl ABBA-inog "Money, money, money", pjeva je ženska osoba i mislim da jedan dio teksta ide otprilike: "My world is a flame, burning for you..."?
123456 je napisao/la: ›
zna li netko kako se zove ova relativno nova pjesma koja se vrti u zadnje vrijeme, čini mi se da u nekim dijelovima ima sempl ABBA-inog "Money, money, money", pjeva je ženska osoba i mislim da jedan dio teksta ide otprilike: "My world is a flame, burning for you..."?
Možda od Tobyja Maca ''Burn For You''?
Upišeš u Google riječi pjesme i search...
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
123456 je napisao/la: ›
Možda od Tobyja Maca ''Burn For You''?
Upišeš u Google riječi pjesme i search...
hvala, ali nije.... prvo sam tražio na googlu, ali nisam mogao pronaći ništa slično... i još jednom ponavljam, ženski je vokal, ne muški...
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup.