Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni je najgore kad cujem kako je romanticno kad frajer kuha ribi i onda se napucaju (hrane) k'o svinje i onda kao ona njemu da mufa jer je zasluzio.
|
hahahaha koja provala |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Naravno, kuham. Sad pitanje da li volim kuhati mi je totalno suvislo kao da me netko pita volim li prati zube.
Kuham gotovo svaki dan, volim isprobavati nove recepte. Neki mi se svide, neki ne.
Pečenje kolača je moja strast. U tome sam poprilično dobra. Inače volim raditi s čokoladom, čokolada je moja strast.
Ne vidim zašto se oko toga diže prašina, ako je netko imao svaki dan skuhano jelo u kući, naravno da će prvenstveno kuhati i dalje zbog sebe, no znam djevojke ili žene koje ne žele kuhati svojim dečkima ili muževima jer im je to bezveze... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ja kuham, obožavam kuhati, a još pogotovo ako kuham nekome do koga mi je jako stalo onda se potpuno predam hrani koju kuham čak štoviše danas ću pravit tjesteninu s dagnjama i šitake gljivama mmmmmmmm |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
no znam djevojke ili žene koje ne žele kuhati svojim dečkima ili muževima jer im je to bezveze...
|
da ne bi koji noktić bio uništen, u kosu miris uvučen, a gubitak vremena za štednjakom da i ne govorim
jedino objašnjenje je ja volim samo sebe, jedino sebe... |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Kuham svaki dan..kao i 2005 kad je ovaj topic pokrenut...ludilo.. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
jasnica
Ukupno postova: 159 Spol: Žensko
|
Kuham svaki drugi dan, i više ću poludjeti, jer NE ZNAM ŠTO VIŠE KUHATI!!! |
|
_________________ He who dares, wins. |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
jasnica je napisao/la: ›
Kuham svaki drugi dan, i više ću poludjeti, jer NE ZNAM ŠTO VIŠE KUHATI!!!
|
Joj, tako i ja! Nije mi problem kuhati, i dobro kuham, ali mi fali ideja, a najviše zato jer nemam vremena smišljati, kuham u zadnji čas, kad dođem s posla, pa onda brzo nešto napravim, pa to obično ispadne nešt bzvz tipa pečenog mesa i krumpira.. Fali mi ideja!!! A i vremena :/ |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
jasnica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kuham svaki drugi dan, i više ću poludjeti, jer NE ZNAM ŠTO VIŠE KUHATI!!!
|
ja imam neku kuharicu boga mi ima 1000 strana pa nema teorije da ti ponestane recepata, 3200 recepata ima šta god oš
suvremeni kuhar |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Nemam običaj listati kuharice nego kao moderna kuharica odem na coolinarku i ukucam glavni sastojak, recimo tikvice i on mi izbaci gro recepata s tikvicama. Inače tjestenina je moja strast. Mogla bih jesti svaki dan doslovce u svim mogućim varijacijama, čak sam naučila praviti domaću tjesteninu, a na coolinarki skidam umake... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
jasnica
|
Imam i ja 100 000 kuharica, ali hebi ga, kad dođem kući s posla poslije 5, nemam ni vremena nešto pošteno napraviti zbog nedostatka vremena. I onda imam ručak u pola 7! |
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
jasnica je napisao/la: ›
Imam i ja 100 000 kuharica, ali hebi ga, kad dođem kući s posla poslije 5, nemam ni vremena nešto pošteno napraviti zbog nedostatka vremena. I onda imam ručak u pola 7!
|
Eh, upravo iz ovog razloga (uz činjenicu da volim kuhati) niti ne tražim od žene da kuha... Ne bi nikada ručao, svaki bi dan večerao A još mi je debilnije kad netko natjerava ženu da cijelu večer kuha da bi si on sutra imao što za podgrijati kad dođe kući |
|
|
|
jasnica
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la: ›
još mi je debilnije kad netko natjerava ženu da cijelu večer kuha da bi si on sutra imao što za podgrijati kad dođe kući
|
Svaka čast!!! |
|
|
|
|
031maja
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
sve kuvam. ne moram jer sam mala djevojčica i živim s roditeljima al sve kuvam. i pečem. uglavnom kad ne trebam,onda bi ja neš pravila. kolače, slano, ostale slastice. za koga kuham? ko god hoće jest. ko ne će ne mora. nemam problema s ostatcima, ionako ću ja na kraju pojest sve što ostane. mwahaha |
|
_________________ Well behaved women rarely make history. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Kuham, ali nemam potrebe i nemam kome, pa baš kad poželim nešto posebno si dam truda. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Mikro
Ukupno postova: 500 Lokacija: Osijek VBK Spol: Muško
|
Da. Sutra je na redu paprikaš od svinjske jetre s pužićima! |
|
|
|