Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Sad kad pušači navale pljuvati...
Mene briga, meni odgovara. |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
Ma nek se napuše... |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Taj problem je fantastično riješen u filmu Onion Movie
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R8eoEygHyho[/youtube] |
|
|
|
|
|
bamboocha Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pa mislim da to uredu prema nepušačima
al neki ugostitelji če ipak ostat bez prometa i bez radnih mjesta |
|
|
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
Zabrana pušenja je po meni loša...zakonodavac bi trebao djelovati prvenstveno preventivno, dakle obrazovanje mladih o štetnosti pušenja, pa možda čak i smanjivanje poreza ili nešto slično za vlasnike ugostiteljskih objekata koji odluče SAMI zabraniti pušenje u svom lokalu, ali nikako zabrane...
Imam isto mišljenje i za zabranu rada nedeljom...trebali bi im neki dovoljno sposobni pravnici rušiti te zakone na Ustavnom sudu...jer po meni koče slobodno gospodarstvo koje je zajamčeno Ustavom (ali ja ipak nisam pravnik pa nisam sigurna kako to u našoj vrloj državi funkcionira)
(doduše i sloboda govora je zajamčena Ustavom, pa znamo da to u praksi i ne djeluje kako spada) |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
u kafiću peveca genijalna ideja.... red do zida je za nepušače, ostalo su pušači... i morali smo se prebaciti za drugi stol da bi bili u dijelu za pušače... naravno da nema nikakve fizičke pregrade između ova 2 dijela ))
ne trebaju izbaciti pušače, već samo u kafićima odrediti posebno mjesto gdje je dozvoljeno pušenje |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jede se kavijar, pije se Gin... a kad ono... Neko drugo zabranjeno pušenje!
Cure jeste čule nema više pušenja po kafićima i restoranima, a bome ni u radnim prostorima, što će reči da će veliki broj tajnica ostati bez posla i da se kriza osjeti polako i u našim krajevima! |
|
|
|
|
|
vlale
|
mali_ivica je napisao/la: ›
Cure jeste čule nema više pušenja po kafićima i restoranima, a bome ni u radnim prostorima, što će reči da će veliki broj tajnica ostati bez posla i da se kriza osjeti polako i u našim krajevima!
|
ako ti je ovo bila šala (pretpostavljam da je zbog smajlića na kraju) prilično je bezobrazna |
|
|
|
|
six Ukupno postova: 94 Spol: Nebitno
|
mi ilegalci,tko ce biti J.B.T |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
vlale je napisao/la: ›
Cure jeste čule nema više pušenja po kafićima i restoranima, a bome ni u radnim prostorima, što će reči da će veliki broj tajnica ostati bez posla i da se kriza osjeti polako i u našim krajevima!
|
ako ti je ovo bila šala (pretpostavljam da je zbog smajlića na kraju) prilično je bezobrazna
|
Ja se ispričavam ako sam te povrijedio, nije mi bila namjera! |
|
|
|
|
|
vlale
|
|
ako ti je ovo bila šala (pretpostavljam da je zbog smajlića na kraju) prilično je bezobrazna
|
Ja se ispričavam ako sam te povrijedio, nije mi bila namjera!
|
trebao bi se ispričati svim curama, a pogotovo tajnicama, a ne meni osobno...ali dobro |
|
|
|
|
mali_ivica
|
vlale je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
Ja se ispričavam ako sam te povrijedio, nije mi bila namjera!
|
trebao bi se ispričati svim curama, a pogotovo tajnicama, a ne meni osobno...ali dobro
|
Evo, ispravak netočne isprike, ispričavam se svima koji su moju glupu šalu shvatili zlonamjerno! |
|
|
|
|
|
|
|