Autor |
Poruka |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ja sam ostala šokirana što su učinili sa tom ulicom... koja je bila tak predivna... puna zelenila...jedan dan prolazim kroz nju i sve lijepo drugi dan...nea ničega... grooozno... |
Opis: |
i ovako izgleda cijela ulica.... |
|
Veličina: |
41.14 KB |
Pogledano: |
125 put(a) |
|
a ovako je izgledalo odrezano sve... |
|
45.42 KB |
103 put(a) |
|
|
59.31 KB |
97 put(a) |
|
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Ja sam ostao šokiran kad se Đapić vratio u Osijek i postao gradonačelnik. Sve ovo ostalo je očekivani razvoj situacije. |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Živjeh na Divaltovoj u trenutcima izvođenja radova, i, moram reći da sam bila iznenađena svojom sposobnošću samokontrole, s obzirom da su bageri od 5 ujutro onda bili rondali.. Sad radim u Divaltovoj, i već sam se navikla kako izgleda.. Iako, fali zelenila, to def! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
haha pogle sad one male ruzne kucice.. đizs trebali bi neko ogromno zbunje posaditi da to sakriju...
isto ko u zupanijskoj i ruzinoj, centar grada a ono stracarice male... strasno, ko da osijek i nije grad... |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
ja sam isto to mislio za opatijsku ulicu u kojoj je isto tako drvece posjeceno,ali sad su stavili novo i mogu reci da uopce nije lose |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
dobro možda bude lijepo to sve za jedno par godina...kada bude izgledalo ko vinkovačka bez tračka sjene i svega ... |
|
40.25 KB |
92 put(a) |
|
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
E baš htjedoh napisati kako sam i sama bila šokirnana kada su to napravili na Vinkovačkoj,,,,ali kao posadili su nekakve čačkalice ili ne znam što je to i od kakve je koristi,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Sigurno to sa zelenilom ima neki svoj ciklus... ono sjece se, sadi se novo, zamjenjuje... ali tesko mi povjerovati da to ide bas tim tempom, pa je sad bas vrijemem za sva stabla iz Divaltove - BAŠ! Sta je ono pisala g. Vizentaner o strucnom rezanju drveca?!?! Ma tko jos za to mari - osim par gradjana i forumasa?!?!
Narasti ce novo, jos ljepse i jos zelenije - a do tada ce predizborne skupove drzati na sunjari u ogoljenim ulicama - pravo im budi! A građani će pohrliti u velikom broju podržati svoje kandidati! |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
E da bar počupaju one breze u Krežminoj... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Možda ruše drveće jer se tamo treba izgraditi tramvajska pruga? |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ajde, sta se bunite ... dobit cete sigurno gredice macuhica uz prugu.
a tramvajsku kartu do grada cete placati preko 10 kn jer cete se vozati preko mackamame i kolodvora, a sad placamo po predjenom kilometru |
|
|
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
Ja sam ostao šokiran kad se Đapić vratio u Osijek i postao gradonačelnik. Sve ovo ostalo je očekivani razvoj situacije.
|
|
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
E ovako, da ne otvaram sada novu temu, nadovezati ću se ovdje...
dakle, ne radi se o drveću, već o tramvajskoj pruzi... živim u divaltovoj ulici i stvarno mi nije jasno, kako je nekome palo uopće na pamet napraviti takvu debilištinu od posla... meni je na svega dva metra od prozora skretnica, a pacijenti od vozača tramvaja jurcaju ko da su sami na svijetu... cijela se kuća trese kada prolaze tramvaji... a širina nogostupa je cca metar širine, malo više... stanari gundulićeve ulice su prosvjedovali zboj biciklističke staze, šta bi tek napravili da su im pod prozorom ovako šta napravili... užas nad užasima... nemam drugog komentara... |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... živim u divaltovoj ulici i stvarno mi nije jasno, kako je nekome palo uopće na pamet napraviti takvu debilištinu od posla...
|
citat: "Prema zamisli projektantske kuće Rencon, tramvaj će na dionici Divaltove ulice, od kružnog toka u Srijemskoj do Velebitske ulice – gdje je skidanjem postojećeg kolnika krenula obnova, prometovati sredinom ceste, a ne uz obiteljske kuće zbog premalog prostora za postavljanje pruge. Pored tramvaja tako će teći automobilski promet te biciklisti i dakako pješaci."
citat: "Dakle, uz obiteljske kuće – pojasnio je gradonačelnik Gordan Matković projekt težak čak 13,5 milijuna kuna od čega je ŽUC osigurao četiri milijuna kuna, a ostalo su sredstva gradskog proračuna." |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
|