Autor |
Poruka |
Drobimir
Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
blondie je napisao/la: ›
ima njih dosta koji nemaju pojma...čak i mojih godina djevojke ne znaju gdje im je klitoris,a ne nešto drugo....pa si ti sad misli....
|
To je njihova sramota. Ako te ne zanima vlastito tijelo i ugode koje ti može pružiti, kako očekivati da ti život bude ispunjen. Kontam da pojedinac može biti sretan jedino ako uravnoteži hedonizam i duhovni razvoj ne dajući prednost ni jednom ni drugom. |
|
_________________ Jednom sam tako šetao i naišao na sebe. Pitao sam se: "Da li znaš kuda ideš? "A ne, ti znaš." |
|
|
|
drachen
Ukupno postova: 54 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
divnoooo
usput zast se topic ponavlja? nije mi jasnooo |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
drachen je napisao/la ( Pogledaj post): ›
divnoooo
usput zast se topic ponavlja? nije mi jasnooo
|
zato što ima zbunjenih i pomalo površnih ljudi |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
Elena_Os je napisao/la: ›
Imali smo te već priliku pročitati u temi Može li se zatrudniti..., točnije @lufusov post sa linkom naslova Zbunjena d(j)eca...
Osim što sam za uvođenje seksualnog odgoja već od samog puberteta (dakle 5.razreda OŠ), također sam za educiranje i starijih koji nažalost još uvijek ne znaju koliko koban može biti sex bez prezervativa (pogotovo s nestalnim partnerom) ...
Neki najbolje o tome znaju..zar ne Anonymous
|
nisi u redu...XD
da izjasnim svoje stajaliste i ja sam za sexualni odgoj...ali oce li biti i prakse u srednjim skolama i tak to
usput mislim da je vrijeme da mi vratis moju snimku |
|
|
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
staro to sam vidio prije 2 god na jednom drugom forumu |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
quote...Uvijek kad se tusiram okrenem tus prema sebi i to mi jako pase, da li sam normalna???
Odgovor: A kak bi se drugacije mogla tusirati?
hahahaha...najjači...jebo ju otac pijani |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
_Jimmy_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
treba uvesti seksualni odgoj ŠTO prije
|
nema ministarstvo di uvest sex. odgoj,zbog drzavne mature cemo morat imat +sati koji vec krse zakon o opterecivanju programa srednjeg obrazovanja a ne da nas jos jebu s nekim sex obrazovanjem,na roditeljima je da djete opskrbi sa svim potrebnim informacija u vezi spolnih odnosa i njegove spolnosti
nemojte nas jos i s tim jebat u mozak,dosta nam je vise |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Skakavac je napisao/la: ›
nemojte nas jos i s tim jebat u mozak,dosta nam je vise
|
Nece vas, sreco, vise nitko jebat! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Za mene je ovo novo,nisam prije to vidjela. Ima dva pisma koja su ajme ozbiljna ona cura i ekstazi te onaj djecak i njegov brat sto ga nagovara na sex. Ajme sam se izbedirala.
Definitivno sam za seksualni odgoj neka se izbaci vjeronauk a ubaci ovo sto ti treba za zivot. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
|