Autor |
Poruka |
zEE-kAY
Ukupno postova: 114 Spol: Žensko
|
Zna li itko koliko se kreće plaća kemijskih tehničara u Drava International d.o.o u Osijeku ?
hvala! |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
zEE-kAY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zna li itko koliko se kreće plaća kemijskih tehničara u Drava International d.o.o u Osijeku ?
hvala!
|
to si vidio da traže radnike pa te zanima...aj i mene baš zanima... |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Je, Bedeova je.
Mala plaća, iskorištavanje radnika, rad na sve moguće i nemoguće blagdane.
Definitivno bježati otamo. |
|
|
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ja radim u Dravi, plaće su male, najviša je 3000 kn i to imaju majstori ( koji rade malte ne bez slobodnog dana), dok ostali imaju po 2300. Radi se stalno, ako imaš drugu mogućnost zgrabi ju jer ta firma te vodi samo u propast... iskreno! Život mi se sveo na posao-spavanje... jer ništa drugo ne stigneš... |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
zEE-kAY
|
da, vidjela sam jucer oglas da traze kemijske tehnicare pa me zanimalo kakvo je stanje tamo obzirom da imam fakultetsko zvanje (doduse profesora bio. i kem.) no posla bas i nema pa gledam sve opcije. ionkao bi radije u lab nego u skolu.
hvala svima na odgovorima....jos cu razmislit o toj opciji! |
|
|
|
|
|
hyppolita
|
zEE-kAY je napisao/la: ›
da, vidjela sam jucer oglas da traze kemijske tehnicare pa me zanimalo kakvo je stanje tamo obzirom da imam fakultetsko zvanje (doduse profesora bio. i kem.) no posla bas i nema pa gledam sve opcije. ionkao bi radije u lab nego u skolu.
hvala svima na odgovorima....jos cu razmislit o toj opciji!
|
Da ti kažem odmah da ti fakultetsko zvanje tamo ništa ne znači, svi smo isti! |
|
|
|
|
zEE-kAY
|
znaci preporuka je da jos trazim, bolje nego da krocim u tu firmu? |
|
|
|
|
|
hyppolita
|
Iskreno... da! Ali opet ako ti stvarno treba posao, nemaš što izgubiti... nečeš dobiti za stalno odmah, već nakon 3 godine... a ako ti plaća odgovara... u tih 3000 kn ti je i prijevoz... razmisli. |
|
|
|
|
zEE-kAY
|
pa...jucer sam frisko diplomirala (nije da mi se hitno zuri,al neke pare bi bile dobre) al gledam oglase zadnjih nekoliko mjeseci i vidim da slicne ponude i nema previse tj. precesto.
razmislit cu jos, hvala. |
|
|
|
|
|
Dambix
Ukupno postova: 137 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ma ne isplati se radit za takve male pare, oprezno ako uđeš u rotor takvih poslova teško ćeš iz njega izaći, bolje malo pričekati i vidjeti gdje možeš napredovati, i na tako nešto uletjeti.. |
|
|
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
prihvati posao i radi bilo sta nije sramota raditi,znam dečke koji za 2500 kn rade a imaju fax,ak nest drugo uleti lako das otkaz |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
koko
Ukupno postova: 215 Spol: Muško
|
hyppolita je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja radim u Dravi, plaće su male, najviša je 3000 kn i to imaju majstori ( koji rade malte ne bez slobodnog dana), dok ostali imaju po 2300.
|
Bože dragi. |
|
|
|
|
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Katastrofa... |
Zadnja promjena: Igor_OS; 28.09.2008. 19:13; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
koko je napisao/la: ›
hyppolita je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja radim u Dravi, plaće su male, najviša je 3000 kn i to imaju majstori ( koji rade malte ne bez slobodnog dana), dok ostali imaju po 2300.
|
Bože dragi.
|
Radi se o lopovima prve klase, Bedeu i sličnima, koji samo zahvaljujući mirnoći i staloženosti opljačkanog puka nisu završili na lomači, koju bi potpalili razjareni radnici posljednjom proizvedenom šibicom u staroj tvornici. |
|
|
|
|
|
|
|