Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
za te si pare kupim pečeno pile |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
za te si pare kupim pečeno pile
|
i nahranis cijelu obitelj |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Ustrucavam se i nagadjati koliko ce ove godine biti kesten kod pecenjara. Iz godine u godinu povecavaju za 50%. Smijesno.
|
12 kn pola litre, 24 kn litra. mnogo... |
|
|
|
|
|
bulja**
Ukupno postova: 56 Spol: Žensko
|
sladoled u meku poskupio na 6kn.. |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Za OBP se slažem apsolutno. Daj, ma sprdačina. Ok, meni je taj prostor stvarno odličan, al brate mili.. Mustang, Diesel itd. neću ni spominjat, to obilazim, jednostavno se protivi mojem nekom zdravom razumu i pomišljati neke traperice platiti 900kn.. I sjedneš na žvaku u busu i štas dobio?
Kruna je prestrašna s cijenama. Čovječe, sovitalov kruh, kojeg sam prošlih godinu dana u jednom manjem gradu plaćala 7kn, u Kruni je skoro 9kn. Općenito cijena u pekarama je previsoka.
Uf, ma ne znam, mogla bih se tu žaliti unedogled. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
OBP zasluzuje poseban topic.
kada se otvorio, odusevio me, i uredjenjem i izborom klope, grickalica i slicnih stvar. Cijene su bile prihvatljive i bio sam redovit gost.
Uvijek smo znali uz cugu naruciti i nesto za grickati.
Nisam bio tamo ima vec godina dana ... i kako mi se cini, necu jos skoro.
Od poznatih marki, nitko ne spominje Replay ? ... oni kad imaju hiper - super- turbo - mega snizenje ... kod njih rifle kostavju 2000 kn |
|
|
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Ma ovo što nam prodaju za kruh u slavoniji...to je sramota...za to bi trebalo kažnjavati..a o cjeni da se i ne priča.
A moraš otići na godišnji na more da bi se pravog kruha najeo..
Ja ga više i ne kupujem...sama ga pečem.. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
cijene u trgovinam markirane odjeće mi ne spadaju po "skupo u osijeku" jer su svugdje skupe,pa jednostavno ne uđeš,glupo bi mi bilo da nema takvih trgovina od najpovoljnijih do najskupljih,zasto ne imati izbor?? ali cijene u kaficima su dosta visoke,nedavno su mi u obp naplatili čaj 14kn!!! pa koliko ta jedna vrećica čaja može koštat,i kriška limuna?? ne znam jel se to samo meni čini ali kao da su pizzerije digle cijene pizze?? |
|
|
|
|
|
bulja**
Ukupno postova: 56 Spol: Žensko
|
ne čini ti se heh..ja se sječam kad su capricciose bile svudA 25..negdje i 23,24..
sad u lyri 32, a nigdje ispod 30 hehe..
i ledo isto, u 2 godine udvostručio cijene sladoleda..
strašnoo :/ |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
Leteci mungos je napisao/la: ›
Ustrucavam se i nagadjati koliko ce ove godine biti kesten kod pecenjara. Iz godine u godinu povecavaju za 50%. Smijesno.
|
12 kn pola litre, 24 kn litra. mnogo...
|
prošle godine pol litre 8 kuna bilo |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
betty je napisao/la ( Pogledaj post): ›
cijene u trgovinam markirane odjeće mi ne spadaju po "skupo u osijeku" jer su svugdje skupe,pa jednostavno ne uđeš,glupo bi mi bilo da nema takvih trgovina od najpovoljnijih do najskupljih,zasto ne imati izbor??
|
grijesis... evo sad na ovim "ljetnim" snizenjima u Zagrebu je ista cipela u Je's-u bila na vecem snizenju nego ovdje.. a cesto nama sve ostaje na istoj cijeni dok se tamo spusta (znam znam, odnos ponude-potraznje, al svejedno me nervira ).
ako niste znali, topla cokolada u OBP-u je------bubnjevi--------22kn.. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
mene fascinira ovo, a i ostale zlatne patike koje su meni u najmanju ruku ružne a jako skupe,
evo ovaj primjer košta 1000kn
|
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Sve je danas precjenjena roba u Osijeku.... danas više nista ne znači kad u novčaniku imas 100 kn jer sa njima možeš kupiti 2 a možda čak i 3 namirnice koje kupujemo svakodnevno. Što se odjeće i obuće tiče mogu iskreno reći i bez imalo srama da se ne oblačim i ne obuvam u Osiječkim trgovinama jer mi je svaka trgovina preskupa i precjenjena, nego na koridoru. |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
|
|