Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol: Nebitno
|
ovi što su se potukli oko butri nisu normalni ,raljavci...
a što se tiče mrtve butre većina se slaže da je preglupa |
|
_________________ Legalize it. |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
U svijetu nigdje ne postoji ovakava glupost. Svugdje imaju normalne karte za ljude koji će se možda voziti jedanput u jednom smjeru i nikad više.
Mislim da su jako zajebali s tim butrama. Barem s ovakvim načinom naplate. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
butra je jedna odlična ideja, samo što je traljavo izvedena |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
tayllor
Ukupno postova: 180 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Možda nije loša za građane Osijeka koji se voze u prvoj zoni, ali sve ostalo je strašno, neka naprave neke dnevne karte kao što je i prije bilo, hvala bogu da ne moram koristiti njihove usluge jer bi poludio!!!! Kaže mi prijatelj koji radi u gpp-u da su sa dinersom potpisali partnerski ugovor pa zato samo njihove kartice mogu ići u vozila, a ujedino jedino diners ima takvu novu vrstu kartica (neki posebni čip imaju u sebi), a ni one sve ne vrijede! |
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
tayllor je napisao/la: ›
Možda nije loša za građane Osijeka koji se voze u prvoj zoni, ali sve ostalo je strašno, neka naprave neke dnevne karte kao što je i prije bilo, hvala bogu da ne moram koristiti njihove usluge jer bi poludio!!!! Kaže mi prijatelj koji radi u gpp-u da su sa dinersom potpisali partnerski ugovor pa zato samo njihove kartice mogu ići u vozila, a ujedino jedino diners ima takvu novu vrstu kartica (neki posebni čip imaju u sebi), a ni one sve ne vrijede!
|
Ma nije ni za sve koji se voze u prvoj zoni... Nekad si se od Višnjevca do Zelenog polja (ili do juga, s presjedanjem na autobus) mogao voziti za 7 kuna.... Sada sa 7 kn od Višnjevca dođeš do Tvrđe, možda... Trebali su oni lijepo izmjeriti koliko ima između krajnjih točaka, pa onda podijeliti dotične kune s tom kilometražom i onda izvaliti cijenukilometra koja bi u tom slučaju bila oko 50-60 lipa, ako se ne varam.... Ili ni ne računati, staviti kilometar 50 lipa za prvu zonu a 20-30 lipa za 2 i svi sretni... Ovako je katastrofa za svakoga koji se vozi više od 10 stanica (govorim za tramvaj).... Meni se osobno isplati za ići na posao... Vozim se tramvajem samo kad je kiša ili kad je najavljena ista ili kad je snijeg ili neko takvo sranje koje me spriječava sjesti na motor/bicikl, a auto mi je zauzet... Umjesto dosadašnjih 7 kn, ispadne me od Višnjevca do trga nekih 5 i kusur... Al da idem negdje dalje - ode pozitivna računica u 3 PM....
Sve u svemu, izjava da je većini korisnika jeftinije se voziti s butrom ne stoji i totalna je ortodoksna i jebena LAŽ!!!! |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
spin
Ukupno postova: 225 Spol: Muško
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
spin je napisao/la: ›
i meni je došla ista ponuda, ali ni u ludilu ne bih pokušavao platiti kartu dinersom. što ako ti kao i sa butre skine više novca neg što treba? a sistem je očito pun bugova pa ti poslije dokazuj da se nisi vozio koliko oni kažu da jesi.
|
Pa nećeš ostati gladan ako ti skinu koju kunu više... ali ćeš znati da je ovakav način naplate promašen i više nećeš pokušavati.
|
već sam se opekao s butrom i ne želim dalje eksperimentirati. budi ti pokusni kunić pa nas izvjesti jel šljaka.
|
|
|
|
|
|
tayllor
Ukupno postova: 180 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Gledam na njihovom (gpp) forumu da dosta ljudi piše kako baš nisu zadovoljni sa butrama, a najviše sa organizacijom oko izrade. |
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
P.S...dakle ne može se nadopunit ta butra kod vozača nego baš moram ići u gpp?
|
Pa zar nisu rekli kako će od 1.10. vozači nadopunjavati butre ? |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zlusch je napisao/la: ›
spin je napisao/la: ›
i meni je došla ista ponuda, ali ni u ludilu ne bih pokušavao platiti kartu dinersom. što ako ti kao i sa butre skine više novca neg što treba? a sistem je očito pun bugova pa ti poslije dokazuj da se nisi vozio koliko oni kažu da jesi.
|
Pa nećeš ostati gladan ako ti skinu koju kunu više... ali ćeš znati da je ovakav način naplate promašen i više nećeš pokušavati.
|
ja jučer pokušao dinersom. vidjet ćemo za cca 2 tjedna kad dobijem račun. |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
DonQuijote
|
zlusch je napisao/la: ›
DonQuijote je napisao/la: ›
ja jučer pokušao dinersom. vidjet ćemo za cca 2 tjedna kad dobijem račun.
|
Pa logiraj se na diners.hr i pogledaj si onlajn svoj račun za tekući mjesec - ne moraš čekati da ti dođe papirnati račun doma.
|
ili to... nisam to još koristio, tek sam se logirao, bit će dostupan pregled u roku 24 sata. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
|
evo...
|
|
|