Autor |
Poruka |
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol: Žensko
|
Knjige!!! Ne smijem ući ni u jednu knjižaru, bankrotirala bi na trećoj knjizi. Ne znam koliki je porez vani na knjige, al' čisto sumnjam da ga odalame kao kod nas. |
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Htio sam reci internet, ali sam se onda sjetio da je jos prije par godina, onima bez Carneta, bilo 5.5kn sat vremena na 56k |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Htio sam reci internet, ali sam se onda sjetio da je jos prije par godina, onima bez Carneta, bilo 5.5kn sat vremena na 56k
|
Prije par godina je onaj tko je vozio stojadina ili fiću bio glavna faca.
Nemožeš to tako gledati
što se neta tiče smatram da bi morao biti besplatan za sve. |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
kopačke adidas f50+ ...oko 1700 kn ove nove...preskupo...ali bih ipak dao toliko novaca da imam... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Sva markirana roba je preskupa.. plaćaš samo ime, a sve proizvode rade neki jadni klinci u Tajvanu, Kini, Tajladndu, Vijetnamu i sličnim državama.. I ti jadni klinci prave i patike za Nike kao i rifle za Replay ili Diesel... Iako sam uspjela u s'Oliveru proći relativno jeftino za košulju, čizme i traperice = 800 kn na 4 rate... a sva kupljena roba bila je na sniženju 50%. Prije sam konstanto kupovala cipele u Shoebedoo-u, no i oni su pretjerali tako da sam čizme za ovu sezonu kupila u Borovu i platila ih 329 kn i napravljene su od čiste kože u našoj tvornici kao i cipele za 199 kn u istoj trgovini... Radije ću dati novce za našu industriju nego za Art-ice made in Vietnam..
Skupo je gorivo, kruh, mlijeko, tjestenina, meso, režije... apsolutno je sve preskupo za naš standard.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Igor_OS je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Htio sam reci internet, ali sam se onda sjetio da je jos prije par godina, onima bez Carneta, bilo 5.5kn sat vremena na 56k
|
Prije par godina je onaj tko je vozio stojadina ili fiću bio glavna faca.
Nemožeš to tako gledati
što se neta tiče smatram da bi morao biti besplatan za sve.
|
Tako je...i telefonski impulsi su preskupi...sram ih bilo. |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evil Poodingh je napisao/la: ›
- Erdinger u OBPu - zadnji puta kada sam ga tamo pio, prije otprilike godinu dana, bio je 21 kn, bio sam sada nedavno i kada mi je došao račun na 30kn skoro sam sa stolice pao. Koliko košta u veleprodaji, sumnjam više od 7-8 kn.
|
ista kafana, sjeli na terasu, narucujemo vopi.. kaze konobar... kao.. malo smo kratki s pivom. err... pub ? helou ?? nemate 3 piva ? pa neznam, moram pogledat.. pivo tocimo dole... opet: WTF ?! ... i na kraju nadje on negdje 3 ginisa... donese... skupa s racunom... 90kn ! 3x pivo 3deci...
kao.. gazdarica je sve nesto promjenila... u prizemlju kao nema stajanja.. samo sjedenje - restoran, mooozda na sanku... pivo samo dole.. cijene ko na stradunu...
uglavnom, konobar je sam prokomentirao da guzdarica pljacka ljude.
|
ja ljetos platio 40 i par kuna 3 piva |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
opcenito se slazem da je u osijeku sve precijenjeno, no nabrojat cu i ja par stvari
pecivo sa sirom -2,5 kn od jednog se nemos najest ma ni od 4 se nemozes, a za 4 se ne potrosi matrijala ni za pola kruha a skuplje je od cijelog... strasno
vecina markirane robe - katastrofa |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
-Odjeća: iz turske po 20 kn i tu prodaju po 500 kn.
-Gpp: prevelika cijena karte za Čepin, NEISPLATIVO.
-Cuga i topli napici po cijelom gradu PREVIŠE ( mogu razumjeti da je cappucino 8 kn a ne 10 kn; razlika u cijeni između piva 0,3 i 0,5 je 2 kn.
- Onda imam razno razne trgovine namirnicama u kojima malo pretjeruju; i skužio sam da u Tvrđi u trgovini Ž i trgovini Ž u Čepinu razlika cijene 2-3 kn. ??? Kako bi rekli: WTF!!!
Kissy-kissy! |
|
_________________ |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Sve je skupo a kvaliteta nula.
Kupila sam cipele u bati 550 kn nakon treceg izlaska po tvrdji potpetice su mi otpale a koza se negdje izgrebala, druge cipele sam kupila u pitarelu emezeta 220 kn nakon 4 godine kao nove. Hlace u consu 400kn nosila sam ih 8mj pokidale su mi se izmedju nogu, vesta u orsay-u 250kn nakon jednog pranja se skupila.......mogu tako do sutra.
Netko je vec rekao knjige su uzasno skupe isto tako i casopisi,kozmetika kao da je od zlata, proizvodi siroke potrosnje preskupo, a pogotovo zdrava i eko hrana.
Strasno!!! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Delfin je napisao/la: ›
a pogotovo zdrava i eko hrana.
|
Da, eko hrana!!! Pa to je strašno! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mene fascinira ovo, a i ostale zlatne patike koje su meni u najmanju ruku ružne a jako skupe,
evo ovaj primjer košta 1000kn
|
i mene fasciniraju sportske patike od zlata. odvratno.. ja sam na ulici imala priliku vidjeti nesto jos gore kombinacija s torbom
ovo zovem modnim zlocinom |
Opis: |
|
Veličina: |
20.84 KB |
Pogledano: |
62 put(a) |
|
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
obyzouth je napisao/la: ›
Knjige!!! Ne smijem ući ni u jednu knjižaru, bankrotirala bi na trećoj knjizi. Ne znam koliki je porez vani na knjige, al' čisto sumnjam da ga odalame kao kod nas.
|
Knjige su oslobođene PDV-a, AFAIK...
U Osijeku je općenito preskupa odjeća i hrana; jebote, ko da uvozimo brašno iz amerike, toliko je skupo. Taj lobi mlinara treba rušiti! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
ottoos2002
Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
...ne znam dal je sve skupo ili ja ne znam s novcima...dok platim režije, bon za mobitel kupim svaka dva mj. 50kn da mi ne isključe broj...na cugu ne idem u OBP, već u K..gledam te mlade ljude, studente i ine...ljudi pa ja radim...i imam manje love nego ikada..biće da ja ipak ne znam s lovom... |
|
|
|
|
|
jasnica
Ukupno postova: 159 Spol: Žensko
|
ottoos2002 je napisao/la: ›
...ne znam dal je sve skupo ili ja ne znam s novcima...dok platim režije, bon za mobitel kupim svaka dva mj. gledam te mlade ljude, studente i ine...ljudi pa ja radim...i imam manje love nego ikada..biće da ja ipak ne znam s lovom...
|
isto se tako osjećam, kao da ne znam s lovom, a hebo te nigdje ne idem niti trošim na gluposti... |
|
_________________ He who dares, wins. |
|
|
|
|
|