Autor |
Poruka |
jasnica
Ukupno postova: 159 Spol: Žensko
|
U uredu sjede 4 osobe. Jedna osoba već godinama maltretira sve ostale. Kako se boriti?
Svaki prijedlog je dobro došao. |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Prijaviti nadređenima.... Ako to ne prolazi, onda ima institucija koje su zadužene za to... Nisam siguran koje, al ne bi trebalo biti preteško za otkriti... |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
pomogla bi skrivena video kamera ili diktafon za dokazivanje, kameru moš iznajmit a diktafoni nisu jako skupi, pa se jednom za svagda riješit gada/gadure |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Situacija sa pronalaskom i zadržavanjem posla je svima poznata, no maltretiranje na poslu koji je većinom jako stresan sam po sebi je nepojmljivo i ne bi se smjelo tolerirati. Ukoliko ta osoba nema izravan utjecaj na tebe suprostavi se, a ako ni to ne uspiješ prijaviti nadležnima. Moraš pokazati zube. Ne smiješ pokleknuti pred tim emocionalnim slabićima. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
jasnica
|
Super su vam prijedlozi. Hvala vam. |
|
_________________ He who dares, wins. |
|
|
|
jasnica
|
1step2far je napisao/la: ›
Moraš pokazati zube. Ne smiješ pokleknuti pred tim emocionalnim slabićima.
|
Ma, gle, meni se uoće hebe za idiota. Ja mu vratim istom mjerom. Problem je u tome što su druge dvije osobe u strahu i ništa ne poduzimaju. I što je atmosfera u sobi koma. |
|
_________________ He who dares, wins. |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
jasnica
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
jasnica je napisao/la: ›
U uredu sjede 4 osobe. Jedna osoba već godinama maltretira sve ostale. Kako se boriti?
Svaki prijedlog je dobro došao.
|
u mom slučaju ta je osoba moj šef...mlad,nadobudan,rastavljen kreten
Samo što nas je u uredu 6-ero...i nitko mu se ne suprotstavlja....ne zato što je šef nego nemaju živaca više za njega .. praxiteni ne pomažu !! otepu ga i to je to |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
jasnica
|
[quote="legica_os";p="196190
u mom slučaju ta je osoba moj šef...mlad,nadobudan,rastavljen kreten
Samo što nas je u uredu 6-ero...i nitko mu se ne suprotstavlja....ne zato što je šef nego nemaju živaca više za njega .. praxiteni ne pomažu !! otepu ga i to je to [/quote]
Pa to je pregrozno. Neki su ljudi stvarno odvratni. |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Đapić ima zanimljivih ideja... |
|
|
|