Autor |
Poruka |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Možete li mi preporučiti dobrog fotografa za vjenčanje...naravno ovdje u osijeku..hvala. |
|
|
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Boris Jurić svakako. Navigira doduše na relaciji Osijek-Zagreb, ali je najbolji. Topla preporuka. |
|
|
|
|
|
chufy17
Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
Leon produkcija....najbolji fotograf....imaju najbolje slike.... LEON PRODUKCIJA
evo ti link pa se sama uvjeri a možeš viditi i video na youtubu napiši leonprodukcija i on ti nađen...ja ti ga preporučujem a vidio sam kako dosta fotografa slika vjenčana i ostali su staršni... |
|
|
|
|
|
butterflyeffect Ukupno postova: 1 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Naravno,nama su radili svatove.INFINITY STUDIO. Dečki su mladi,perspektivni,znaju poslušati želje i sve se s njima može lijepo dogovoriti.Ukratko profesionalci! Toplo preporučam.. ) Web stranica im je u izdradi... |
|
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
ono sto sam vidjela radove - Maja Perić.
evo njezine galerije. |
|
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Također preporučujem INFINITY studio.
prezadovoljni smo.
a dečki su mladi, kreativni i stvarno se čovjek uz njih ugodno osjeća i dobije kvalitetan zapis tog velikog dana. |
|
|
|
|
|
epona
Ukupno postova: 148 Spol: Žensko
|
Jos jedna topla preporuka-Mihaela Ban. Super rade, fotografije su prekrasne! |
|
_________________ Svugdje je lijepo, al u Vrapču je ludnica! |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
butterflyeffect je napisao/la: ›
Naravno,nama su radili svatove.INFINITY STUDIO. Dečki su mladi,perspektivni,znaju poslušati želje i sve se s njima može lijepo dogovoriti.Ukratko profesionalci! Toplo preporučam.. ) Web stranica im je u izdradi...
|
i ja preporučujem njih.... a web će uskoro... |
|
|
iwona Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
I meni se sviđa kako radi Infinity studio.Odlični su!
Kako doznajem od upućenih sa foruma,dio fotki se može vidjeti ovdje
galerija
Leon produkcija radi isto ok,ali su pre,preskupi... |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Naravno,nama su radili svatove.INFINITY STUDIO. Dečki su mladi,perspektivni,znaju poslušati želje i sve se s njima može lijepo dogovoriti.Ukratko profesionalci! Toplo preporučam.. ) Web stranica im je u izdradi...
|
iwona je napisao/la: ›
galerija
Leon produkcija radi isto ok,ali su pre,preskupi...
|
Buahahaahahahahaha!!!
Koje samoreklamiranje!!! Sramotno!!! |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Circa je napisao/la: ›
|
iwona je napisao/la: ›
galerija
Leon produkcija radi isto ok,ali su pre,preskupi...
|
Buahahaahahahahaha!!!
Koje samoreklamiranje!!! Sramotno!!!
|
I meni se činilo ali nisam htjeo ništa reći |
|
|
|
|
Ako misliš da je samoreklamiranje,misli..svatko može reći što želi.Moram te samo razočarati da ova tema ne ide u tako dramatičnom smjeru kako ti priželjkuješ.
Ja sam njihov rad vidjela i vjerujem da ću ih uzeti da mi rade svatove,ali daleko od toga da nema kvalitetnijih i boljih..ja samo kažem što mislim i što mi se svidjelo..A tko voli,nek izvoli!-pa tako i ti i svi ostali.
Bilo bi dosadno kada bi svi mi razmišljali i vidjeli stavri jednako |
|
|
|
|
|
|
A uostalom,Circa vidjeh tvoje slike i rad.Što se i ti ne ubaciš u fotkanje vjenčanja pa opališ po konkurenciji? Što više,to bolje nama na izbor |
|
|
|
|
|
Digital studio Vision Ukupno postova: 1 Lokacija: Bizovac Spol: Muško
|
STUDIO VISION, usluge snimanja i fotografiranja vjenčanja i drugih svečanosti vise o svemu na našoj web stranici http://www.studio-vision.hr/ |
Zadnja promjena: Digital studio Vision; 15.12.2009. 20:06; ukupno mijenjano 2 put/a. |
_________________ Studio Vision Bizovac
098 190 24 19
Petar Mandarić
www.studio-vision.hr
Obrt za uslužne djelatnosti Bizovac. |
|
|
|
nazareth
Ukupno postova: 79 Spol: Nebitno
|
Samo ću reći da sam "Veliki popravak" svog vjenčanja odnjela u Višnjevac.
Na glavnoj cesti znam da se bave po reklami na zgradi sa svim vrstama digitalnog tiska i reklama i iznenadila sam se kada sam vidjela da imaju ful digitalni foto laboratorij. Naime čovjeku sam povjerila DV kazetice iz svatova i objasnila mu što želim, prije toga razočarana uratkom " profesionalnog studija" koji se reklamira na sva zvona ! Čovjek mi je izmontirao vjenčanje pre dobro čak i više od mojih očekivanja po super korektnoj cijeni. |
|
|
|
|
|
|
|