Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Evo ja napokon odlučio otvoriti zlata vrijednu temu u koju bi unosili bisere nama dragih i manje dragih forumaša
Evo nešto za početak :
Ovo je klasik, nalazi se u ovoj temi : http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=195945#195945
nika je napisao/la ( Pogledaj post): ›
daj ljudi ostavite na miru narodnjake i ljude koji ih slušaju. dobro znamo da svako okupljalište rock house techno i ostalih drmavaca je leglo narkomana. ali svatko ima svoj ukus i izbor. a sto se tiče te izbušene djevojke sa miljun nausnica. ona ni ne zna tko ju je subeknuo jer je bila toliko NADROGIRANA I PIJANA.zasto nije odmah otisla na policiju ili je cekala da sve ispari iz nje. i onda se njen pametni tatica sjetio- pa vidis mogli bi mi nekom uzet pare za tu masnicu ispod oka... a cula sam da se ta djevojka skidala u rublje pred hrpom ljudi I plesala...PA BOLJE BI BILO NJENOM STAROM DA JE SUBEKNE I SA DRUGE STANE
|
|
Zadnja promjena: Evil Poodingh; 26.10.2008. 11:16; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
Evo jedan noviji, tema o Pukaniću : http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=15848&start=45
magy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Citam komentare vase i malo sam zacudzena sto niko nije rekao ili pomislio da bi to mogao uciniti KOS ILI MI-6...hmm...kako sam pratila njemacke vjesti i malo prostudirala vijesti ,dosla sam do zakljucka sljedeceg...ZASTO JE SADA BAS AUTO BOMBA U ZAGREBU ,zasto nisu ga ubilu prije 4 mjeseca,ZASTO JE PRVI-ZNACI PRVI OVU VJEST PRENIO ENGLESKI BB-C ?????Zasto bas englezi koji stalno usporavaju Hrvatsku u EU....eee,da...samo pametni i inteligentni njemci su dobro svatili poruku LONDOSNKE KUHINJE I SRPSKOG SAVEZA U BEOGRADU,i dosli do jasnog zakljucka...HRVATSKA TREBA OVAJ MJESEC OTVORIT GLAVNA POGLAVLJA ZA EU,,odjednom panika,strah...i EU salje signal,sa ovakvom hrvatskom nema pregovora dok se nesrede SUD,Policija i ostala sredstva....AL DZABA VAM ENGLEZI,,procitani ste odavno...SAMO I TA LONDONSKA KUHINJA JE POCELA STARITI...a ivi..neka je laka zemlja,,,o pokojniku sve najbolje pa makar i....NAPRIJED HRVATSKA!!!!! GAZI SRPSKO ENGLESKU ZAVJERU...a imaju dosta arapa u samom Londonu koji cekaju svoj poziv...GADE MI SE ENGLEZI ODUVIJEK.
|
|
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
ne mogu naci onaj Axeov, da je više ustaša bilo u ustašama nego u partizanima, pa ako netko može bilo bi mi drago da ga objavi |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
evo ovaj od mog najomiljenijeg forumaša
axe je napisao/la: ›
u ustašama je bilo 28 generala koji su bii židovi.
a više ustaša je bilo u ustašama nego u partizanima.
|
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=14546&start=16 |
Zadnja promjena: justice; 26.10.2008. 17:41; ukupno mijenjano 2 put/a. |
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Jebote život....
Ponekad me strah kad uvidim koliko i kakvih psihijatrijskih slučajeva kroči slobodno ulicama.. |
|
|
|
|
|
Andrea Zuckerman
Ukupno postova: 153 Spol: Nebitno
|
magy je napisao/la: ›
E * neznas opce skim pises...A ti gastarbajteri imaju vise smisla za kuce graditi od tebe i tvojih "poznatih arhitekata" iz Osijeka.Ti isti gastarbajteri mogu kupiti i tebe i tvoje * ponasanje,pokazala si kojim jezikom pricas i sa kakvim naglaskom,ne,nisam * ,cak sta vise,veca sam gradjanka od tebe i vise svjeta proputovala 100%,ako zelis * MOZEMO PISATI NA francuskom,njemackom??kada sam obilazila Luzern,Lugano,Zürich,Frankfurt,Bec...ti si po Josipovcu i Sarvasu se igrala u blatu *,imam uz put i vise para od tebe 100%,i vise skole i jezika znam..a sto se tice gastarbajtera?ti isti gastarbajteri imaju kuce i po Osijeku,Cepinu,Brijescu,a svi su iz Posavine ,a zive ljudi u Ch,Njemackoj...bila sam na arizoni i JA SAM ODUSEVLJENA ONIM ZGRADAMA-KUCAMA-nisi bila u Brckom,nisi vidila kakav je tamo autobusni kolodvor,nisi vidila da jedan gradic u Bosni ima bolje shoping centre nego Osijek,benziske crpke,motele,vile,sve imaju ti gastarbajteri koje cjenim jel su posteni i marljivi ljudi,rade po Europi,bore se i nisu kao ti komplexna osoba koja je zavidna(vidim da si to odma)nego su posteni i fini ljudi,nisi dalje bila od Harkanja * ,ti ces meni reci da sam *, od danas pisi mi na Francuskom ,Talijanskim, njemackim jezikom da te bolje razumijem..posto sam te jezike savladala u ZÜRICHU,a ne na nekoj skoli u Osijeku gdje se dobra ocjena dobie za sex sa profesorom,za tisucu eura...posto sam zivjela u Luganu,gradu gdje je pozelio ziviti i Majkl Dzekson,gdje se vidi ljepota Italije,gdje se alpe prelijevaju sa jezerom...* na pogresnu si osobu naletila....rekla sam ti,pisi mi na ova 3 jezika koja perfekt znam...adio *,jos moras graha jesti da bi mi se javila.* to samo jos kod tebe i vecine u ovom djelu zemlje pije vode...nezelim te ni pozdraviti *.
|
|
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
o moj bože |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
na pitanje clana heart o razlijevanju boje na monitoru rado odgovara
nake_rado je napisao/la: ›
Možda se nije umio
Ajde napravi screenshoot pa da vidimo kako to izgleda.
|
meni definitivno jedan od boljih u posljednje vrijeme |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
tux je napisao/la: ›
na pitanje clana heart o razlijevanju boje na monitoru rado odgovara
nake_rado je napisao/la: ›
Možda se nije umio
Ajde napravi screenshoot pa da vidimo kako to izgleda.
|
meni definitivno jedan od boljih u posljednje vrijeme
|
i meni |
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
ajmo dalje
magy je napisao/la: ›
Ovi koji drze Ameriku,gospodarstvo cjelog svjeta,od Holandije do Svedske,da ,ti zidovi,ti koji one jadne palestince gaze tenkovima,ogradzuju ih velikim zidom od 5 metara(jel to poznato zid...)da oni "ugrozeni"Zidovi koji na racun "kemiskog oruzja" Sa sestricnom amerikom napali Irak,uskoro i Siriju,Iran,a jadni ti zidovi bas mi ih zao.,da su valjali nebi ih Isus prokleo,toliko o toj naciji,ako se opce mogu zvat nacija
|
tema ostaje ista kao u prethodnom postu |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
Evo jedan noviji, tema o Pukaniću : http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=15848&start=45
magy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Citam komentare vase i malo sam zacudzena sto niko nije rekao ili pomislio da bi to mogao uciniti KOS ILI MI-6...hmm...kako sam pratila njemacke vjesti i malo prostudirala vijesti ,dosla sam do zakljucka sljedeceg...ZASTO JE SADA BAS AUTO BOMBA U ZAGREBU ,zasto nisu ga ubilu prije 4 mjeseca,ZASTO JE PRVI-ZNACI PRVI OVU VJEST PRENIO ENGLESKI BB-C ?????Zasto bas englezi koji stalno usporavaju Hrvatsku u EU....eee,da...samo pametni i inteligentni njemci su dobro svatili poruku LONDOSNKE KUHINJE I SRPSKOG SAVEZA U BEOGRADU,i dosli do jasnog zakljucka...HRVATSKA TREBA OVAJ MJESEC OTVORIT GLAVNA POGLAVLJA ZA EU,,odjednom panika,strah...i EU salje signal,sa ovakvom hrvatskom nema pregovora dok se nesrede SUD,Policija i ostala sredstva....AL DZABA VAM ENGLEZI,,procitani ste odavno...SAMO I TA LONDONSKA KUHINJA JE POCELA STARITI...a ivi..neka je laka zemlja,,,o pokojniku sve najbolje pa makar i....NAPRIJED HRVATSKA!!!!! GAZI SRPSKO ENGLESKU ZAVJERU...a imaju dosta arapa u samom Londonu koji cekaju svoj poziv...GADE MI SE ENGLEZI ODUVIJEK.
|
|
Nekužim zašto si ovo citirao kao biser, pošto ima svoju radnju, ima čak i logike i kao takvo još nije dokazno da nije istina.
PS: Biser je nešto što mi generalno nazivamo proserom, ali nebih rekao da je ovdje bilo što izasrano u ovom tekstu bez neke veze. |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
@ivice jel to neka zajebaja il šta?
pa nisi valjda toliko ispalio da ti ono što @magy napiše ima logike... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
|
|