Autor |
Poruka |
tayllor
Ukupno postova: 180 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja najviše volim odvesti poslovne partnere u Bendek jesti, nije nešto super uređeno (mada su se popravili u zadnje vrijeme-možda zbog nove šefice), ali kad nazovem za rezervaciju dobijemo posebnu prostoriju i obzirom da imaju dnevno par stotina ljudi, znam da je hrana svježa, a za novac koji bi platio u "fensi" restoranima za porciju dobije se i više nego dovoljno. Mislio sam se da će porcije biti kao studentske (jer dok sam studira često sam tamo jeo, a oni valjda imaju normativ od ministarstva) ali su veće nego duplo od studentskih i cijene su sasvim ok! Prije par dana sam bio u Bijelo-plavom i dobro se razočarao (konobar loš, a i hrana), kunini restorani (Karaka, Galija) su ok, a kod bore konja (Kod ruže, Lumier) neću više nikada ići (bar ne svojevoljno) jer se tako ufurao i nabio cijene za goli k....., isto je i sa OBP-om. Jedino u Hotelu Osijek opravdavaju cijenu sa uslugom, hranom i ambijentom. |
|
|
Emma Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
i ja sam jela ćevape u tom planet grillu,jako su fini,obožavam roštilj! |
|
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Meni je jako ukusno u hotelu Waldinger, ali sam cula da su digli cijene pa se ne usudim ici..
u Galiji mi je kuhar presolio jelo tako da sam skoro umrla, a Karaku ne volim jer bez obzira na izvrsnu hranu i povoljnu cijenu sjedim na benzinskoj. Ugodjaj 0.
Sad kak se otvorila Zuta podmornica sve planiram na girice opet... |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
zelena zaba; przeni smudj... porcijas... fenomenalno ! |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
di je to?
[/quote]
to ti je na trpimirovoj, autobusna stanica za Baranju, kod skretanja za Tvrđu. Meni su ono iskreno dobri i povoljni, moju preporuku imaju.
[/quote]
MOra da radiš za njih... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Kod Milera, u Tvrđi. Dva smuđa porcijaša, butelja vina, palačinke i desertno vino.... Usluga savršena.... Samo cca 100 EUR-a.... |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Fratellijev restoran na vrhu Esseker centra. Odlična klopa, dobar ambijent, usluga malo sporija ali nije loša. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Shkrobo
Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
legica_os je napisao/la: ›
Restoran Tikveš,veliki izbor slavonskih jela....malo je skupo ali isplati se...srnetina u nekom tamo umaku sa jabukama i brusnicama samo oko 600kn porcija ...ali fiš mmmmmmm...ambijent prekrasan oko tebe šuma mmmm i dobar konobar gratis
|
i komarci ljeti isto gratis, ha?
|
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
cane je napisao/la: ›
Fratellijev restoran na vrhu Esseker centra. Odlična klopa, dobar ambijent, usluga malo sporija ali nije loša.
|
ja sam čuo potpuno oprečne dojmove. |
|
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
zelena žaba - žablji batkovi ili naravni odrezak - jest da se čeka dosta dugo ako se ne naruči unaprijed al je prefino, a i sa žabama se naradiš pošteno |
|
|
|
|
|
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
esseker, fratelli... sve gore navedeno, s tim da ne čekamo dugo, to im ovisi valjda... i po mogučnosti stol do prozora
karaka također može! |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
ozana je napisao/la: ›
Kod Milera, u Tvrđi. Dva smuđa porcijaša, butelja vina, palačinke i desertno vino.... Usluga savršena.... Samo cca 100 EUR-a....
|
jesi sigurna da je usluga savršena....
jednom probaj zaviriti u kuhinju...
..mislim da će ti se promijeniti slika o tom "svršenstvu" |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Fratellijev restoran na vrhu Esseker centra. Odlična klopa, dobar ambijent, usluga malo sporija ali nije loša.
|
klopa katastrofa, piletina se osjeti po lignjama usluga katastrofa, cijene koda jedes u šeratonu...
bio i nikad više |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
cane je napisao/la: ›
|
ja sam čuo potpuno oprečne dojmove.
|
Volim jesti vani, upoznata sam s ponudom većine restorana u našem gradu i mogu reći da me taj restoran trenutno najdraži. Nemam ni jednu zamjerku. Hrana je izvrsna, cijene su i više nego pristojne, konobari su divni, a ambijent je kao za mene rađen. Boje, izbor namještaja, toplina prostora. Prezadovoljna sam... |
|
|
|
|
|
|
|