Autor |
Poruka |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
euchrid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
biciklistička staza do cvjetnog????
|
??? |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
snaša je napisao/la: ›
euchrid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
biciklistička staza do cvjetnog????
|
???
|
tatamata, gdje je odgovor??? |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
??? |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
euchrid
|
dakle, ništ od biciklističke? |
|
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
TataMata
|
Šalu na stranu, Cvjetnom trebaju nogostupi, dj. igralište, možda i športsko, a biciklistička staza do kružnog toka je veliki projekt koji je možda tek u pripremi (moram provjeriti). |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
dali postoji ikakva naznaka da se filipovici omoguci kolni prijelaz preko pruge i na taj nacin im se omoguci brzi laksi i jednostavniji prilaz gradu ? |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Šalu na stranu, Cvjetnom trebaju nogostupi, dj. igralište, možda i športsko, a biciklistička staza do kružnog toka je veliki projekt koji je možda tek u pripremi (moram provjeriti).
|
Znam da je nadvožnjak preko obilaznice "trn u oku"što se tiče biciklističke...ali kad bi se bar dio nogostupa proširio i izbetonirao kako treba..a ne kad ideš s večernje vrat slomiš.. |
|
|
|
|
|
TataMata
|
Za Filipovicu za sada postoji nekoliko prijedloga za bolje povezivanje s gradom, ali prijelaz preko pruge i spajanje s Bistričkom, ako si na to mislio, nije opcija zbog toga što je to koridor 5c (željeznički) ukoliko ne uspijemo natjerati HŽ da odustane od te rute.... |
|
|
|
|
euchrid
|
i biciklistička bi pomogla svim ljudima koji rade u industrijskoj zoni.... kad ideš autom od tamo pa do kružnog ti preba ponekad i po 20 minuta.... a biciklom ne možeš jer staza nije za vožnju, a od auta ne možeš po cesti... a puno bi ih išlo do tamo biciklom, a tek nedjeljom na auto-piju... |
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Za Filipovicu za sada postoji nekoliko prijedloga za bolje povezivanje s gradom, ali prijelaz preko pruge i spajanje s Bistričkom, ako si na to mislio, nije opcija zbog toga što je to koridor 5c (željeznički) ukoliko ne uspijemo natjerati HŽ da odustane od te rute....
|
pa dobro mislio sam na bistricku, ali bilo gdje, totalno smo odcijeceni pogotovo kad je ulica ariša (mislim da se tako zove) postala jednosmjera pa sad moramo jos kilometar svaki put vise praviti
mislim znam da je to veliki problem, i da nece skoro biti rijesen jer kod svakih izbora se obecava, ali nikad nista
no dobro dobili smo igraliste treba se s tim zadovoljiti |
|
|
|
|
|
TataMata
|
Štos je i u tome što je to (Leop. Mandića) najmanje županijska cesta ukoliko čak nije i državna, tako da bilo kakve ideje i prijedlozi moraju proći nekoliko instanci dok se ne usvoje. Grad to ne može sam riješiti, što znači .....kontate.... |
|
|
|
|
TataMata
|
Osječanin je napisao/la: ›
TataMata je napisao/la: ›
Obzirom da se sjećam da sam sukladno tvom prijedlogu već reagirao, nije mi vrag dao mira pa sam otišao u GČ provjeriti i evo: Vijeće GČ je na 13. sjednici održanoj 05. lipnja 2008. god. pod tč. 8 dnevnog reda raspravljalo o potrebi postavljanja semafora na križanju Vinkovačke i Dunavske ulice te donijelo zaključak da Odsjek za promet izvidi mogućnost postavljanja semafora na navedenom raskrižju zbog sigurnosti pješaka.
Dopis je upućen 11. lipnja u grad- Odsjek za promet.
Naravno, provjeriti ću što se dešava s predmetom pa ću javiti....
|
Da li se može prema policiji uputiti nekakva zamolba ili prijedlog da pojačaju nadzor prometa na Vinkovačkoj? Od kada se obnovila, ja sam ih vidio 4-5 puta na Vinkovačkoj a tu sam svaki dan.
Mislim da bi njihova češća pojava dosta poboljšala sigurnost kad već nema semafora i ležećih policajaca.
|
Evo, danas su počeli ozbiljni radovi za postavljanje semafora na križanju Vinkovačka-Dunavska. Neki rezultati našeg forumašenja se vide.... |
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Svaka čast... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
TataMata
|
Molim vas da predložite sve male i velike projekte koje smatrate da bi bilo dobro realizirati sljedeće godine u našoj četvrti. Od rasvjete do nogostupa, cesta ili nečega drugog što mislite da je bitno. Bez offtopica please.... |
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Prioritetno - most preko željezničke pruge. Jučer sam ga jedva prešla. Na svu sreću, odavno sam se opametila, pa do posla idem u patikama (štikle su mi u uredu). Ipak, jedva sam ga prešla i u patikama koliko je bilo klisko. |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
|
|