Autor |
Poruka |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
U osmom razredu nisam mogla bez svog omiljenog dresa Michaela Jordana iz Chicago Bullsa i dobrih tenisica.
Srednja škole - martensice, crna boja kose, crna/plava olovka oko očiju, majce Prodigy i Bad+Mad.
Glazba mi je tada bila vrlo važna i padala sam na dugokose dečke iz gimnazije i elektrotehničke škole. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Kroz cijeli život prati me betonska tribina stadiona ... |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Puuuno trave, šita, skanka, bonkosa, sličica, kora od banana, čudnovatih gljiva, plodova nekakvih bljutavih i kojekakvih čuda, rakiija...
I to je prošlo. Ostao je samo šit. I skank. Malo trave. Tu i tamo koji halucinogen, ali ne puno i podosta vina i rakije. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Skateboard, stednja za kupovinu daske i patika, jeftin alkohol, ekipa u skate parku, glazba... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ekipa iz naselja, nasa posluga i zardinjere oko nje, klupice, posta, PS 1 i 2
, rakija + vops |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Sex, droga, metal, alkohol, ekipa iz grmlja u dvoristu emse, hehe, cak smo i posadili tamo, raslo je. |
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ne znam jel mi je to za pohvalu (ma je), ali sam debelo zakoračila u dvadesete što se seksa tiče. Ja sam bila baš bezbrižno derište. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
danju motori i trening,a naveće na ples
bez tog nekad nisam mogao |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ludi dani su prošli, bar što se one mladost-ludost tiče...Treninzi, marte (i 3 mjeseca vražjih flastera), početak izlazaka/cuganja, max zajebancije na ekskurziji u Nizi, noćna kupanja na bazenu, krepavanje novog auta na cesti daleeeekoo od kuće(uzela autić bez pitanja ) zbog pobrkanih kodova na ključu (mob je krivac, rekli dečki iz šlep službe ), skrivanje prvog dečka od staraca punih 6.mj.
i još puno puno ludorija koje mi sve više naviru u ovom prisjećanju..ne isplati se pisati, doživljaj i sjećanje je puno intenzivnije, pogotovo kad' se sjetiš sitnih detalja.. |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
nemo1
Ukupno postova: 70 Spol: Žensko
|
Tufna - i sve što je ona nosila sa sobom, oko sebe, u sebi....
Sva se rastopim kada se sjetim tih godina (prije i poslije rata...)...
Nažalost, danas više nema tih prostora i mogu vam reći da mi jako nedostaje to vrijeme... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Akohol. Ponekad vutra, al' to sam relativno brzo batalio jer mi se ne svidja takav oblik suzavanja svijesti.
Cuganje od jednog kraja, preko spica, do drugog kraja Promenade, po parkovima i uredjenim (ratne blagodati) podrumima na Sjembi. Prastari OKS, koncerti u RK IPK, gitarijade u STUCu.
Ruta: stari Kesten -> parkic kod Caddya -> stari West. Pa onda Bunker i oni pocetni tulumcici u Nessiu (prije nego je postao rupcaga k'o onaj Rock caffe pored). Sjecam i se i onih "cugaj koliko mozes za 15 kuna" partya u Soundu (Ipponu) i tadasnje Vege, al' mutno. ;-)
Onda par godina redovnog parkica na krizanju Gundike i Vukike (KMM majka), Caddya i podruma Demosha.
U staroj Tufni bio svega par puta. Ne znam kakva je bila prije rata, ali nakon rata je bila cisti sladunjavi dance mainstream s pun kurac naoruzanih likova. Iz danasnje perspektive se takvo mjesto cini k'o New York naspram nekakvih Patika, Q-clubova, Beckersa i Bastiona pojedinim danima.
Sve u svemu, kad se to sve zbraji s jos nekim aktivnostima po studentskim udrugama - nije bilo lose. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Izlasci, alkohol svih vrsta, burne veze, cudne supstance, tehno partyji, nekad davno vega da sjecam se i stare tufne, malo poslije koktel bar(prije narodnjaka), ljetovanja na moru, treninzi,svadje sa legicama, uvijek manjak para, dolazak kuci u 10-11 ujutro u najboljem slucaju u 7h,........bila sam kao i svi mlada, luda i zabavna a sad sam sve suprotno.... dobro jos uvijek sam mlada! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
Andrea Zuckerman
Ukupno postova: 153 Spol: Nebitno
|
alkohol, povraćanje, alkohol... i tako do iznemoglosti. |
|
|
|