Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
bondgirl je napisao/la: ›
ego triperaš
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Zabavno je u glavi slagati neke scenarije ali mi dosad nikad nije palo na pamet ostvariti ih. Bolje biti hladnokrvan nego osvetoljubiv. Hladnoca najvise boli. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Što imam od osvete? Nije da ne bih htjela da nekoga dostigne zaslužena kazna, ali ne spuštam se na taj nivo.. Osobu jednostavno prekrižim.. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Honor Ukupno postova: 45 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Da !
Jesam!
I tko god mi se zamjeri na ovome forumu biti ce streljan! |
|
|
|
|
|
blistav_osmjeh
Ukupno postova: 31 Spol: Žensko
|
bondgirl je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Recimo da izađete iz odnosa koji vas je povrijedio i izmučio,u kojem ste bili iskorišteni i izmanipulirani...... pronašli ste svoj mir i krenuli dalje,preboljeli tu osobu koja vam je nanjela puno boli.I sad, prođu mjeseci i pruži vam se prilika za neku vrstu osvete toj osobi koja vas je toliko povrijedila....riječ je o osveti koja ne mora direktno njega povrijediti kao osobo, nego recimo da dobijete priliku prikazati da u svijetlu kakv doista je pred osobama koje je jednako kao i vas uspio zavarati da je divan i krasan, a koje ništa ne sumnjaju i misle da je nemoguće da je doista takav kakvim ga prikazujete.Imate u rukama jako oružje,a sve proizašlo iz njegove gluposti, u biti vam je on sam dao to oružje, ne sluteći da biste ga mogli upotrijebiti protiv njega.
Pitanje za sve, što biste učinili u takvoj situaciji? Biste li ga "prizemljili" na ovakav način ili biste jednostavno sve to pustili i prešli preko toga...
Zahvljujem svima koji će sudjelovati u raspravi
|
nazalost, ne bih. ne zato sto ne bih htjela neg bi me kasnije grizla savjest, u tom smislu da bih smatrala kako sam mogla to elegantnije riješiti...mislim da bih imala osjećaj da sam se spustila na isti nivo.
a itak mislim da svakog stigne njegova kazna. što manje ja moram prljati ruke, to bolje. |
|
_________________ Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine. |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
...osvetoljubiv nisam....al tko me jednom zayebe za mene je prekrižen.....
...bavim se poslom u kojem je nužno biti korektan...to tražim i od drugih prema meni.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
R3nchi
Ukupno postova: 63 Lokacija: Plavi 9 BiTcH !! Spol: Muško
|
bondgirl je napisao/la: ›
Zahvljujem svima koji će sudjelovati u raspravi
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nisaaaaaaaaaam uoopceeeeeeeeeee...
|
|
_________________ I want my money,fuck u pay me..This is what i do... |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Nisam. Ne želim trošiti dragocjeno vrijeme na osobu koja to očito ne zaslužuje. Ignorancija je najbolja osveta. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Osveta je zadovoljština za "sitne duše". |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
"...a dish best served cold." je ono što ja prakticiram.
Zlopamtilo sam i vraćam zlo natrag kako bi uspostavio ravnotežu kozmosa i karme! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
1step2far je napisao/la: ›
Nisam. Ne želim trošiti dragocjeno vrijeme na osobu koja to očito ne zaslužuje. Ignorancija je najbolja osveta.
|
prava istina. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
|
|