Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Index.hr timeouta, blogovi na blogeru vracaju ovo... i to tako jos od jucer popodne...
Citat: ›
An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
|
Zna li tko sto se dogadja? |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
neko ih sjebo 100% neka cia ili tak nešta... možda gotovčevi unajmili aheka.... |
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
neka neka, mozda mjenjaju ime u www.index-žutilo.žuto |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ha stranica im se ne može spojiti na bazu hehe kad rade u asp-u |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Srce mi puca od tuge, već cijeli dan nisam bila u temi Seks na Index.hr. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Hehe, strpi se do kraja tjedna, mozda budu sutra, sto je malo vjerojatno, al do kraja tjedna bi ga trebali skrpat. |
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
pa jeste sinoć gledali otvoreno možda ? nije ni čudo što ništ ne radi sanader provodi demokratiju |
|
|
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
kako ne bismo sirili paranoju, bilo bi zgodno da ljudi s index.hr negdje ostave neku poruku da li sanader zaista provodi demokratiju, ili je jednostavno neki problem sa serverom
mislim, velik je internet (dok nam ga cenzurom ne suze), valjd ima nacina "proturiti" neku obavijest? |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
pa jeste sinoć gledali otvoreno možda ? nije ni čudo što ništ ne radi sanader provodi demokratiju
|
sad kad povuče neke veze pa i facebooku stavi ključ u bravu! |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa jeste sinoć gledali otvoreno možda ? nije ni čudo što ništ ne radi sanader provodi demokratiju
|
sad kad povuče neke veze pa i facebooku stavi ključ u bravu!
|
pazi šta pišeš specijalci, swat, cia, fbi, kgb, mi5, udba, soa i svi ostali će ti uletit u stan jer rušiš vlast |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pazi šta pišeš specijalci, swat, cia, fbi, kgb, mi5, udba, soa i svi ostali će ti uletit u stan jer rušiš vlast
|
ma da? pa, onda... šalio sam se! da, to je, šalio sam se! meni je ivo najdraži premijer! evo, od svih premijera na svijetu, meni je baš ivo najdraži! da je i tonson premijer, morao bih imati dva najdraža premijera, ali ovako je samo ivo! |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pazi šta pišeš specijalci, swat, cia, fbi, kgb, mi5, udba, soa i svi ostali će ti uletit u stan jer rušiš vlast
|
ma da? pa, onda... šalio sam se! da, to je, šalio sam se! meni je ivo najdraži premijer! evo, od svih premijera na svijetu, meni je baš ivo najdraži! da je i tonson premijer, morao bih imati dva najdraža premijera, ali ovako je samo ivo!
|
i bolje ti je or else |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kuc kuc ....
koooo jeeee ? |