Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Naslov sve govori...
Moje iskustvo je bilo 26.05.2007. u 2 sata iza ponoći, odmah po završetku registracije..
Prethodnog dana poginuo mi je frend, nesanica je uzela maha i izvukla me iz kreveta pred laptop...nakon reganja, prvi ( moj krsni topic) bio je Član portala.... (ostatak naslova već znate ) ... prvo što je uslijedilo je bilo pisanje PM-a Leonu...s obzirom da je bilo 2 iza ponoći, odlučila sam PM poslati ujutro ( da ne ispadnem frikuša)...
Leon je odgovorio "tek" par sati kasnije..a ja sam do tada nervozno refreshala stranicu svakih par minuta
Evo i PM-a
Citat: ›
Pozdrav!
Evo novi sam član i već imam malo veći problem,pa se evo javljam radi rješavanja istog..
Malo sam švrljala po forumu...i na moje veliko i neugodno iznenađenje nađem jedan post koji se odnosi na očito bivšu članicu s istim nickom-sada mojim nickom,uz koju se vežu ne baš lijepe riječi i postupci...(stvarno znam izabrati nick..)
E sad imam pitanje oko rješavanja promjene mog sadašnjeg (nesretno izabranog nicka); da li ga ikako mogu promijeniti ili pak izbrisati profil i kreirati novi? Gledala sam sad i ne vidim nigdje opciju za brisanje...
Molim pomoć,stvarno ne bi mogla normalno i opušteno komunicirati s ovim nickom znajući da hrpa ljudi čita postove i može izvući sasvim krive zaključke o meni samo radi pogrešno odabranog nicka ...
Hvala unaprijed!
|
Pa da čujemo Vas, vaša iskustva, možda i napade poput onoga koje je doživio sam autor slavnog topica... |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja sam se čudila kao koka jajetu kad sam na potpisu Evil Poodingha vidjela svoje ime i da mi hoće prodati trepeljku od cinculatora.Ha ha ha!
Hvala dobrim dušama koje su mi odmah po registraciji objasnile neke cake. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sam se čudila kao koka jajetu kad sam na potpisu Evil Poodingha vidjela svoje ime i da mi hoće prodati trepeljku od cinculatora.
|
znam kako ti je bilo. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ja nisam pao na sex skandal, ali jesam na trepeljku od cinculatora
a pm što sam mu posllao je
?????
ne kuzim...
sta da ti javim? |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Zahvaljujuci mojoj radoznalosti ubrzo poslije registracije sam otkrio cari te cake. No svejedno se uvijek dobro nasmijem zamisljajuci neugodnost kod nekog ko je pao. Hehehe
A zna se da Anonymous uvijek pada. |
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
nisam uopće pao jer sam vidio tu foru prije nego što sam počeo aktivno sudjelovat na ovom forumu, pa eto |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
pa ja sam se par puta zapitao u sex skandalu tko li je to bio tux prije mene |
|
|
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
hahaha...predobra fora...
ja kad sam se regao naisao sam odma na tu temu...taman je neko bio odgovorio na nju pa mi nije bilo jasno...al sam ko pravi mislio da sam to ja...
XD
svaka cast na tome... |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
nasjela sam k'o prava!
mislila, kao i većina, da je prije bio netko s stim nickom...
naravno, u sex skandalu
onda sam nakon par dana išla na forum s drugog kompa, nisam bila ulogirana, kad gle! ono piše Anonymous...onda se lampica upalila!
nakon toga, odem s vremena na vrijeme i pogledam takve topice, i kad vidim da se netko baš jako uzruja, pošaljem PM s objašnjenjem
P.S.no, mišljenja sam da se "you" fora prečesto koristi |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
mvarga
Ukupno postova: 731 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
P.S.no, mišljenja sam da se "you" fora prečesto koristi
|
Točno, ali ima nova fora ("you"-1) |
|
|
|
|
|
Tra-la-la xD
Ukupno postova: 260 Spol: Žensko
|
[quote="1step2far";p="206450"]Ja sam se čudila kao koka jajetu kad sam na potpisu Evil Poodingha vidjela svoje ime i da mi hoće prodati trepeljku od cinculatora.Ha ha ha!
quote]
I ja sam isto prvo vidjela tetrepljke...ali nisam reagirala...reagirala sam nešto kasnije...javno...treba to naći...i onda su mi se smijali i kasnije mi je Frost objasnio kao čovjeku-hahahahhahaha |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zahvaljujuci mojoj radoznalosti ubrzo poslije registracije sam otkrio cari te cake. No svejedno se uvijek dobro nasmijem zamisljajuci neugodnost kod nekog ko je pao. Hehehe
A zna se da Anonymous uvijek pada.
|
tres... uh padoh... pa bilo mi sumnjivo u pocetku, a onda je postalo jasno sta se zapravo desava... mada jos uvijek ne kuzim kak to tehnicki funkcionira! |
|
|
|
|
|
mvarga
Ukupno postova: 731 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
[quote="Callistemon";p="211749"]
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mada jos uvijek ne kuzim kak to tehnicki funkcionira!
|
Jednostavno. Varijabla [ you ] definirana je kao You = login name. Gdje god se pojavi ta varijabla umjesto you će se ispisati login name ionoga koji je ulogiran na sustav. Onim korisnicima koji nisu log-in prikazuje se nešt drugo. |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
jel to radi i na vB forumima? |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|