Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Ukoliko imate glavobolje, vjerojatno ste pomislili kako se radi o migreni. Neke osobe koje imaju obične, tenzijske, glavobolje, vjeruju kako boluju od migrene, dok neke koje imaju migrenu je ne prepoznaju.
Migrena ugrožava i brak, u jednom istraživanju 18% ispitanika okrivilo je migrenu za razvod braka. Unatoč ovoj činjenici, mnogi bolesnici ne traže pomoć, a brojnima su dijagnosticirane pogrešne bolesti te se liječe na krive načine (ili sami uspostavljaju dijagnozu okrivljavajući loš monitor, dugotrajno sjedenje pred PC-jem, prekomjerne kilograme, nedovoljnu prozračenost prostorije, neprospavanu noć...).
Jedno drugo istraživanje od nedavno pokazuje da su migreni podložni i muškarci i žene koji previše misle na sex. Oni koji sex ne trebaju i ne smatraju ga važnim i presudnim, u krevetu obično foliraju glavobolju...
A vi? ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Gemi je napisao/la: ›
A vi? ;-)
|
A ti? ;-) |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Migrena mi je dijagnozirana negdje u 3. ili 4. razredu osnovne. Ne bih rekla da sam tada mislila na sex.....a i napadi migrene su tako gadni, da se ne mogu porediti s običnom glavoboljom.
Migrena može trajati od 1 sata do 10 dana.....uživancija. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
knox Ukupno postova: 28 Spol: Žensko
|
migrena/glavobolja sucks! |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...kad bi mogla poželjeti samo jednu želju u životu, zaželjela bih da me više nikad ne napadne migrena... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Jedno drugo istraživanje od nedavno pokazuje da su migreni podložni i muškarci i žene koji previše misle na sex. Oni koji sex ne trebaju i ne smatraju ga važnim i presudnim, u krevetu obično foliraju glavobolju...
A vi? ;-)
|
Neistina... evo, ja sam sebi dijagnosticirao problem monitora, polozaja sjedenja i kojecega. Glava me manje boli nego prije, ali i dalje mislim na seks. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
anakonda
|
...dakle, jednostavno: prestani misliti na sex... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
...dakle, jednostavno: prestani misliti na sex...
|
Khm, pretpostavljam da je u tvojoj recenici naglasak na rijec "misliti" ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
kao onaj đir : RES, NON VERBA! |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
anakonda
|
[quote="Leteci mungos";p="20856"]
Jedno drugo istraživanje od nedavno pokazuje da su migreni podložni i muškarci i žene koji previše misle na sex.
|
...naglasak u obje rečenice jest na "misliti", očito...bar tako piše ...a sad, je li to izvedivo, to je druga priča ... |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
misliti???????
prije bi se to nazvalo PORIVOM.
ima to i kod ostalih životinja.......
a ne sjećam se da je netko objavio tekst o migreni/glavobolji kod majmuna, lavova, kornjača......... |
|
|
|
|
anakonda
|
...da, u pravu si, poriv je u pitanju...ne znam zašto sam toliko zapela na riječ "misliti", valjda sam se uhvatila konteksta rečenice...samo razlika kod ostalih životinja je da se oni ne zamaraju mislima o sexu...poriv i to je to...možda zato nemaju migrene... ... |
|
|
|
|
riddler
Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
A ja mislio da migrenu uzrokuje konzumacija čokolade. A kad ono prevelika opterecenost sivih celija.
Ajoooooooooojjjjj. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
|
|
|
DanicaV
|
riddler je napisao/la: ›
A ja mislio da migrenu uzrokuje konzumacija čokolade. A kad ono prevelika opterecenost sivih celija.
Ajoooooooooojjjjj.
|
čokolada ima sastojke koji mogu kod nekih ljudi mogu izazvati napad. i crno vino, npr. ali sve je to individualno. |
|
|
|
|
|
|