Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Nedjeljom u 2 - Let3 [1/6]
Nedjeljom u 2 - Let3 [2/6]
Nedjeljom u 2 - Let3 [3/6]
Nedjeljom u 2 - Let3 [4/6]
Nedjeljom u 2 - Let3 [5/6]
Nedjeljom u 2 - Let3 [6/6]
|
|
|
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jedna od najzanimljivijih epizoda Nedjeljom u 2 ikad. Ak ništa drugo, zato što su bili valjda jedini gosti koji su Stankovića uspjeli izbaciti iz takta. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ubili su ga, ubili...
U jednom trenutku Stankovic sam sebi kaze "ne znam sto da pitam..."
Naziva sebe profesionalcem, a nije predvidio skandal Let3-ovaca koji ce uvijek iskoristiti priliku za pizdarije u programu live... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
DIVNO!!!!!! |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Circa je napisao/la: ›
Naziva sebe profesionalcem, a nije predvidio skandal Let3-ovaca koji ce uvijek iskoristiti priliku za pizdarije u programu live...
|
Upravo zbog ovog mislim da je cijela fešta bila namještena. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Frost je napisao/la: ›
Circa je napisao/la: ›
Naziva sebe profesionalcem, a nije predvidio skandal Let3-ovaca koji ce uvijek iskoristiti priliku za pizdarije u programu live...
|
Upravo zbog ovog mislim da je cijela fešta bila namještena.
|
pridruzujem se...
mogao je lijepo naredit kamermanima da kad skuze sr... prebace na njega. a ne da oni love let-ovce po studiju.. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Kako sam to mogla propustiti??? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
I meni izgleda po malo namješteno, ali ipak zanimljivo i OK odradjeno! Nadam se da nece nikada odrasti, ali i da nece posustati! |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
slušam inace LETovce, ali sa ovim se moram složiti. Za neke stvari ipak postoji mjesto i vrijeme. Stanković je priznao da su neke stvari, kao dovođenje doktora, bile dogovoreno, ali da je bilo dogovoreno i bez prostačenja, i da nije bilo najavljeno ispaljivanje čepova.
Ipak je to ozbiljna emisija, i iako je to bio performans, ipak je bilo u krivo vrijeme. Imali su priliku da dobiju jos par fanova, ovako cak mislim da su i neke izgubili, a dobili vjerojatno nisu nikoga. |
|
|
|
|
|
Andrea Zuckerman
Ukupno postova: 153 Spol: Nebitno
|
jao zakon!!!!!
i na kraju Stanković obuče taj sako!!!!
ne vjerujem da je namješteno, ne bi Stanković pristao da ga ismiju tako, ipak on ima veliki ego! |
|
|
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
inače me taj Stanković živcira kao voditelj jer uvijek pokušava svakoga isprovocirati i podbadati sa svojim pitanjima, ali sad se konačno našao netko tko će njega natjerati da mu bude neugodno, pa čak i da mora prekinuti emisiju... predivno! a za let3 što drugo reći, osim da tako treba ostariti... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
slušam inace LETovce, ali sa ovim se moram složiti. Za neke stvari ipak postoji mjesto i vrijeme. Stanković je priznao da su neke stvari, kao dovođenje doktora, bile dogovoreno, ali da je bilo dogovoreno i bez prostačenja, i da nije bilo najavljeno ispaljivanje čepova.
Ipak je to ozbiljna emisija, i iako je to bio performans, ipak je bilo u krivo vrijeme. Imali su priliku da dobiju jos par fanova, ovako cak mislim da su i neke izgubili, a dobili vjerojatno nisu nikoga.
|
Mislim da si apsolutno u krivu. Vjerujem da su mnogi sretni jer je Stanković napokon izgubio onaj lažni dojam superiornosti, a od Letovca se nije moglo ni očekivati ništa drugo. Da su bili imalo pristojniji, jednostavno ne bi bili oni, a emisija je mogla lako ići i u još gorem smjeru. Ako je i bilo krivo vrijeme i mjesto, krivi su oni koji su ih zvali u emisiju takvog tipa, a ne Let 3. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Slažem se sa Poodinghom, i da nadodam: umjesto da se dokažu svojoj glazbom, oni skreću na sebe pažnju svojim "performansima" koji bi trebali biti, kao, "dobra zajebancija", ali totalno su mi glupi. Nek se ne vrijeđaju odmah njihovi fanovi, ali to je moje mišljenje. Što se tiče tv-tipa, ne pratim njegove emisije, ali tako mu i treba, znao je s kim ima posla |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
|
|