Autor |
Poruka |
The Kid
Ukupno postova: 111 Spol: Nebitno
|
Naravno da je dogovoreno, to je Stankovićev odgovor na Hloverkino uplitanje u emisiju i biranje podobnih/nepodobnih gostiju. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
tonya je napisao/la: ›
Vjerujem da su mnogi sretni jer je Stanković napokon izgubio onaj lažni dojam superiornosti,
|
Stanković je taj dojam izgubio kad je u emisiju pozvao Roberta Pauletića koji ga je skoro pa osramotio. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
pumpkin je napisao/la: ›
Slažem se sa Poodinghom, i da nadodam: umjesto da se dokažu svojoj glazbom, oni skreću na sebe pažnju svojim "performansima" koji bi trebali biti, kao, "dobra zajebancija", ali totalno su mi glupi.
|
Oni su se uvijek više dokazivali performansima i kontroverznošću, nego glazbom, a to nema nikakve veze s ovim istupom kod Stankovića. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ono što su napravili nije baš primjereno emisji, ali on je zvao LET 3 u svoju emisiju očekivajući razgovor o stezanju remena ili padu cijene nafte??? LET 3 može gostovati u emisiji o glazbi, a ne nekoj kao što je nedjeljom u 2 |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
IMHO, mozda sam ja nagluh ili se ne razumijem u glazbu, ali njihova glazba (dakle, samo glazba) je po kreativnosti, energicnosti i uigranosti sigurno sam vrh vrhova glazbene produkcije u RH. Naravno, uvijek mogu postojati oni kojima se njihov glazbeni izricaj moze ne svidjati...
No, o ukusima se ne raspravlja, pogotovo ne sad kad postoje mnogi koji su Let3 poceli velicati i slusati tek nakon sto su oni u svoju glazbu ukomponirali drzavotvorni i etno melos. U takvoj situaciji glazba doista nije najvazija - vazno je samo biti cool i reci da su ti Let3 i njihovi performansi zakon! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
iskreno pun mi ih je kurac više i njih i njihovog kvazi-umjetničkog performance preseravanja kojemu je jedini cilj napraviti sranje i dići prašinu. bilo je fora na početku sad je jako usiljeno, predvidljivo i dosadno. stanković je dobro znao da će napravit sranje i ne vjerujem da je itko mislio da neće. iskreno puno su mi bili draži prije i po glazbenom i po "umjetničkom" izričaju no kako se ono kaže, ah da ...
netko davno reče (a i mungos u postu prije) je napisao/la: ›
... o ukusima se ne raspravlja ...
|
|
|
|
|
|
|
Andrea Zuckerman
Ukupno postova: 153 Spol: Nebitno
|
apsolutno. uz TBF i Hladno Pivo najbolji hrvatski bend.
da nije tako, da im je muzika sranje, ovi njihovi performansi i sprdnje bi me strašno živcirali... inače provokacije tipa ajmo šokirat bakice ne trpim... ali u njihovom slučaju nemam taj dojam... mislim da se kod njih ne radi o jeftinim provokacijama, već o životnom stilu koji između ostalog ismijava lažni moral... i ti njihovi nastupi nisu samo "provokativni" već su i zabavni, originalni, komični... |
|
|
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
U trećem dijelu snimke, na prethodnoj strani, oko treće minute je Prlja lijepo objasnio šta oni misle o primjerenom i neprimjerenom. I ima čovjek pravo. |
|
|
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
Pa ok..malo jesu pretjerali, ali što drugo možeš od njih ocekivat...A što se tice njihove glazbe, još uvijek sam fan. |
|
|
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
pumpkin je napisao/la: ›
Slažem se sa Poodinghom, i da nadodam: umjesto da se dokažu svojoj glazbom, oni skreću na sebe pažnju svojim "performansima" koji bi trebali biti, kao, "dobra zajebancija", ali totalno su mi glupi. Nek se ne vrijeđaju odmah njihovi fanovi, ali to je moje mišljenje. Što se tiče tv-tipa, ne pratim njegove emisije, ali tako mu i treba, znao je s kim ima posla
|
Ah, dobro je... mislila sam da sam jedina koja to misli. Zajebancija, kreveljenje i kontroverzija - uvijek sam za to, ali Let3 toliko pretjeruje i isfurava se da su već toliko umjetni s tim. Baš ništa od njihovih poteza mi više nije zanimljivo, smiješno ili iznenađujuće.. jednostavno su mi jadni.
Jedino što mi je drago u cijeloj priči je to da se napokon netko i Stankoviću posrao na glavu. |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Previše prašine oko odglumljenih provokacija i Stankovićeve šatro "iznenađenosti"... |
|
|
|
|
|
The Kid
Ukupno postova: 111 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
iskreno pun mi ih je kurac više i njih i njihovog kvazi-umjetničkog performance preseravanja kojemu je jedini cilj napraviti sranje i dići prašinu. bilo je fora na početku sad je jako usiljeno, predvidljivo i dosadno. stanković je dobro znao da će napravit sranje i ne vjerujem da je itko mislio da neće. iskreno puno su mi bili draži prije i po glazbenom i po "umjetničkom" izričaju no kako se ono kaže, ah da ...
|
|
Nema toga sto bi te natjeralo da shvatiš. Progutao jesi ko šaran knedlu. Ti si zapravo razlog zasto se Let 3 prodaje i sluša. Traži od njih neku kintu za promotivne aktivnosti. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
The Kid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la: ›
|
|
Nema toga sto bi te natjeralo da shvatiš. Progutao jesi ko šaran knedlu. Ti si zapravo razlog zasto se Let 3 prodaje i sluša. Traži od njih neku kintu za promotivne aktivnosti.
|
o bože |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Čula sam negdje da je Stanković priznao da je sve bilo namješteno. I to me uopće ne čudi. Slična je stvar bila kad mu je gost bio Lupino, pa je i slijepac mogao vidjeti da je sve namješteno kad ga je Lupino "nagovarao" da se skine da ga slika.
Stanković je prejadan kao voditelj. Mislim da više nikome nije zanimljivo gledati kako podilazi gostima koji mu se sviđaju i kako gazi goste koje ne voli. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
|
|