Autor |
Poruka |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
te posljedice koje sam nabrojao zapravo i jesu rijetke...
nema boljeg od tog kad se s ekipom naduvas pa se kreveljite, joj dodje mi da se sad naduvam, al ovo sto se sad nudi je skart |
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
dobre trave nema već godinama, tu i tamo se pojavi preko ljeta joint dva za zapalit kad netko dofura s mora il izvana, a da ne spominjem neku kemiju, dobre kemije nema od 2000 godine zato već par godina ni ne konzumiram ništa, sam budem glup i depresivan od toga, ljepše mi popit s društvom rakijicu
mante se djeco tog otrova rakija je za tijelo i dušu |
|
|
|
|
|
exHOP3on
|
rakija konjekting pipl!!! |
|
|
shewa Ukupno postova: 19 Spol: Muško
|
ma i rakija ubija u prekomjernim dozama, prije nekih mjesec dana popio vise od litre vina i sve sumper, nestalo vina pa ajmo na rakiju, popio par casica i dalje se nesjecam niceg......znam samo da sam se probudio u bolnici oko ponoci, zavezan s infuzijom i plavicom na oku....bio sam u alko-komi!!! jbes mi narod, jednom u tri mjeseca popijem nest i onda zavrsim ko najveci alkoholicar!!! |
|
|
|
|
|
exHOP3on
|
bio veceras kod babe, gledam neku sivu spagu i pogledam etiketu, na njoj fino nacrtan list od ceg se pravi (konoplja) tvrtka Canabis doo, kad baba kaze ona to sadila kad je bila mlada, mi smo ti sinko to sadili pa kad naraste sjekli i pod vodu pa pravili spage, e a ja pito pa el to ko puso, kaze neki jesu...
pa ko kaze da prije ljudi nisu zivili bolje... |
|
|
exHOP3on
|
btw, shewa, ak os pit besplatno, popij mal antifriza i brzo u bolnicu, ak ti ne dodje do jetre prezivjet ces i par dana dobivat alkohol u infuziji...
hehe, to su ti pravi alkosi... |
|
|
|
exHOP3on je napisao/la: ›
btw, shewa, ak os pit besplatno, popij mal antifriza i brzo u bolnicu, ak ti ne dodje do jetre prezivjet ces i par dana dobivat alkohol u infuziji...
hehe, to su ti pravi alkosi...
|
heheheheh hvala na savjetu al mislim da nece biti potrebe, jer ja nisam alkos al nekad mi dodje da se otkacim malo (kao i svima vjerujem)....pa eto sad sam po prvi pit presao jebacki granicu........od onda..........a i nije cuga tolko skupa, litra vina za 10kn a rakija 30 kn po litri.....vise me izadje pur do bolnice!!! hehehe xD xD xD |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mikro
Ukupno postova: 500 Lokacija: Osijek VBK Spol: Muško
|
Što će ti marihuana ? Popi pivo na slamćicu pa češ se isto osječati. |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
očito nikad nisi pušio travu. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
|
de bokte pivo na slamcicu mi isto kao i da normalno pivo eksiram, dvije tri sekunde nist ne znaci a upuvas se ko konj!!! ma nije potrebno ni jedno ni drugo ako si u dobrom drustvu, a posto su danas takva drustva rijetkost, onda se smislja bilo koji dr nacin da bi se zabavili........... |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Baš sam razmišljao o poduzetništvu.
Treba saditi nove kulture.
|
|
_________________ |
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
meni bi bas bilo zanimljivo uzgajat koje stablašce |
|
|
|
|
|
Kloppo
Ukupno postova: 104 Spol: Žensko
|
Ako su legalizirali kriminal onda mogu i marihuanu. |
|
|
|
|
|
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol: Žensko
|
Kloppo je napisao/la: ›
Ako su legalizirali kriminal onda mogu i marihuanu.
|
Zakon!!! ajmo peticiju.... |
|
|
|
|
|
|
|