Autor |
Poruka |
glechudesa
Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ulazak RH u Europu, odmagala nama Slovenija ili ne, mislim da je ne izbježan... Neki jedva čekaju, neki se groze istoga... Bilo kako bilo, mislim da je na nama da odlučimo, a ne nadobudnim susjedima koji su samo jedni u nizu koji žele naš teritorij, a nakon ne uspjeha Srba, namjeravaju doći do istoga drukčijom taktikom...
Jebeš cocktu, nisam je pio ni dosad!!!! |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
neću, bojkotirat ću našu nesposobnu vladu. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
neću, bojkotirat ću našu nesposobnu vladu.
|
upravo tako. bojkotiranjem slovenskih proizvoda zapravo ćemo bojkotirati sve zaposlene u trgovačkim lancima i sve domaće trgovačke lance no pri izboru slovenskog ili našeg proizvoda dat ću prednost uvije našem proizvodu ako naravno financijsko stanje i kvaliteta proizvoda to omoguće. |
|
|
|
|
|
Astrica
Ukupno postova: 11 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
Neću ,to je čisti debiizam+ djetinjasto ponašanje |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
ma ko da sam ih i dosad koristio,moš misliti slovenskih proizvoda |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Astrica
Ukupno postova: 11 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
A moš mislit hrvatskih npr Todorićevih |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ne pada mi na pamet,kako smo već zaključili imaju kvalitetu,naši ljudi rade u tim trgovačkim centrima i za razliku od nekih "Naših" trgovačkih kuća koliko sam bar upućena ljudima isplaćuju nekakve normalne plaće...
Ne smatram da je uopće do ovoga došlo jer je su slovenci ovakvi ili onakvi(mada ih nisam simpatizer),ovu situaciju je naša vlada davno posijala i eto stiglo je vrijeme žetve. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
six Ukupno postova: 94 Spol: Nebitno
|
sa parama koje imam izgleda da ću bojkotirati svačije proizvode |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
|
upravo tako. bojkotiranjem slovenskih proizvoda zapravo ćemo bojkotirati sve zaposlene u trgovačkim lancima i sve domaće trgovačke lance no pri izboru slovenskog ili našeg proizvoda dat ću prednost uvije našem proizvodu ako naravno financijsko stanje i kvaliteta proizvoda to omoguće.
|
potpisujem! |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
six je napisao/la: ›
sa parama koje imam izgleda da ću bojkotirati svačije proizvode
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Ljudi ne palite se na gluposti, Sanader je ovo jedva dočekao, nakon svih sranja ponovno su izvukli "ljutog neprijatelja" na dnevni red da malo skrenu pozornost. Kao nećemo dat teritorij za ubrzavanje pregovora, a što bi onda bilo odustajanje od ZERP-a? Dragi susjedi iz EU smiju radit u našim vodama ono što mi kod njih ne smijemo... |
|
|
|
|
|
glechudesa
Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
upravo tako. bojkotiranjem slovenskih proizvoda zapravo ćemo bojkotirati sve zaposlene u trgovačkim lancima i sve domaće trgovačke lance no pri izboru slovenskog ili našeg proizvoda dat ću prednost uvije našem proizvodu ako naravno financijsko stanje i kvaliteta proizvoda to omoguće.
|
Ajmo stat malo na loptu Koliko ima kvalitetnih slovenskih proizvoda koji su nezamjenjivi na tržištu i zbog kojih bi propadali trgovački lanci??? Ne budite ludi...
Ne kupovanjem slovenskih proizvoda ne osiromašujete trgovačke lance, nego zemlju odakle potječe jer vi ako imate potrebu za nekim proizvodom vi možete otići u te iste trgovačke lance i kupiti isti taj proizvod nekog drugog proizvođača pa možda čak i hrvatskog... |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
glechudesa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
Ajmo stat malo na loptu Koliko ima kvalitetnih slovenskih proizvoda koji su nezamjenjivi na tržištu i zbog kojih bi propadali trgovački lanci??? Ne budite ludi...
|
niti jedan proizvod na tržištu nije nezamjenjiv. ama baš svaki proizvod ima konkurenciju otuda i tržište, natjecanje za plasman i prodaju robe.
ovo je zapravo još jedan pokazatelj koliko je naša vlada nesposobna. apeliraju da se ne bojkotiraju slovenski proizvodi i slovenski trgovački lanci, a u isto vrijeme pozivaju i viču na sav glas "kupujmo naše".
ovo je samo pokazatelj da kreteni zapravo nemaju pojma šta oće, a ako dođe do toga uvjeren sam da će sanader prodat svoje dupe za ulazak u EU, a ne komad neke pustare pa vidjeli ste svi kako su brzo odustali od ZERP-a |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ne kupujmo slovensko kupujmo hrvatsko
to je poanta svega
i što ćemo onda postići da oni bojkotiraju naše proizvode
neka gospoda koja zarađuju više od prosječne plaće sjednu i dogovore se a ne rade božićne predstave
baš je ovaj incindent tempiran pred božićni šoping
jea rajt |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
i prije sam pazila da ne kupujem slovensko... pervan je utjecao na mene... |