Autor |
Poruka |
Lucky Luke Ukupno postova: 90 Spol: Nebitno
|
Pitam se jelte pitam da li je Osijek postao grad bez ponosa i minimalnog nacionalnog ponosa ili ste skoro svi samo dođoši i ravnodušna rulja kojoj ova Hrvatska nema nikakvog značenaj ???? Dragi drugovi, gade mi se vaši drugarski komentari. Ruljo stidi se..... |
|
_________________ Poslije velikih problema, opet jašem. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Lucky Luke je napisao/la: ›
Pitam se jelte pitam da li je Osijek postao grad bez ponosa i minimalnog nacionalnog ponosa ili ste skoro svi samo dođoši i ravnodušna rulja kojoj ova Hrvatska nema nikakvog značenaj ???? Dragi drugovi, gade mi se vaši drugarski komentari. Ruljo stidi se.....
|
Zato što nećemo prestati piti koktu?
Koji lik...
Edit: čekaj malo, nisu li ove rvatine zapravo protiv ulaska RH u EU? Mislim, cijela ona spika o tome kako smo sami sebi dovoljni, neće nama nitko sir škripavac iz usta otimati i sve to; a sada pozivaju na bojkot slovenskih proizvoda - jer nas slovenci koče pri ulasku u EU? Dakle... |
Zadnja promjena: bazooka_joe; 20.12.2008. 12:30; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ajde onda svi vi koji imate Gorenje perilice, bacite ih van na ulicu.
9 od 10 kuća u ulici će imat nagomilan prljavi veš u slijedećih 5 dana.
Samo budale bojkotiraju slovenske proizvode, umjesto da bojkotiraju Vladu koja ne zna reć "ma evo vam kita, a ne obala, dajte arbitražu pa ćemo vidjet čija baka crnu vunu prede" |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
ja cu bojkotirati hrvatske proizvode, kad tonemo, nek tonemo do kraja s debilima nesposobnim gore.. fuj.. s debilima koje su izabrale glupe bosančine..
i siguran sam da bi saki dao sav teritorij da uđe u eu samo je svjestan kakva bi bila reakcija javnosti pa je sad kao neki velik i ponosan hrvat.. zato neću ništa bojkotirati, marš sve u pi**u materinu xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
glechudesa
Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
O bože hvala ti na svjetskom nogometnom prvenstvu jer samo se tada osjećam kao Hrvat...
koja smo mi LOLek i bolek država, sve nas treba pobit |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kakve su ljudi ovce.. |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
joj kako se veselim refernedumu za ulazak u EU.da napokon kažemo NE prije svega hrvatskim političarima! |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
faktor-x je napisao/la ( Pogledaj post): ›
joj kako se veselim refernedumu za ulazak u EU.da napokon kažemo NE prije svega hrvatskim političarima!
|
ovo je najveća istina od svega ali iskreno rezultat je nepoznat, da li sa sigurnošću možete reći, bilo ko od vas kako će se 2 000 000+ građana RH izjasniti na referendumu, hoće li uopće biti referenduma ili će sanader odlučiti za sve nas kako već odlučuje o svemu, loše nažalost, kakav će biti odaziv na referendumu i hoće li kao na izborima vojska penzionera i primitivaca mahat plavim zastavama i vikat "to je nama sanader tako reko to mora da je dobro jer tuđman je osnovo hadeze a sanader ga vodi jać napravt sve što men kaže sanader a sad se odo bacit s mosta jer je to sanader tako reko ngh" |
|
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
zar nije u statutu EU ugrađeno da zemlje koje pristupaju moraju imati referendum? |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
faktor-x je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zar nije u statutu EU ugrađeno da zemlje koje pristupaju moraju imati referendum?
|
iskreno nemam pojma no vođen recimo izborima na kojima od 100% glasova iz dijaspore 25% je mrtvo, iskreno ništa me ne bi čudilo pa čak ni da moj pokojni djed glasa na referendumu poznavajući šta su sve u stanju glavonje napraviti |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Saar Kazaam Jr.
Ukupno postova: 94 Lokacija: Legaland Spol: Muško
|
da su svi osječani registrirani na 031 svi bi imali različito mišljenje, nema nikakve sloge među nama... nije stvar u bojkotiranju ikoga, nego u tome da je ovaj topic odličan pokazatelj kako osječani dišu... i bogami dišu svako na svoju stranu
bazooka_joe je napisao/la: ›
Zato što nećemo prestati piti koktu?
Koji lik...
Edit: čekaj malo, nisu li ove rvatine zapravo protiv ulaska RH u EU? Mislim, cijela ona spika o tome kako smo sami sebi dovoljni, neće nama nitko sir škripavac iz usta otimati i sve to; a sada pozivaju na bojkot slovenskih proizvoda - jer nas slovenci koče pri ulasku u EU? Dakle...
|
pa jel ne misliš da je to na tebi i meni da odlučimo, a ne slovencima... stvar je i principa, a ne samo želje! imaš 28 godina a pričaš kao da nisi vidio rata... ili jesi iz minhena...hmm
Frost je napisao/la: ›
Samo budale bojkotiraju slovenske proizvode, umjesto da bojkotiraju Vladu koja ne zna reć "ma evo vam kita, a ne obala, dajte arbitražu pa ćemo vidjet čija baka crnu vunu prede"
|
ispravak: samo budale biraju vladu koju treba bojkotirat... |
|
_________________ ...religion creates nothing, except intangible emotional solace for those who require... |
|
|
|
|
|