Autor |
Poruka |
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ponekad je ljudima "velike" odluke lakše donijeti na određeni datum, ili u određenim okolnostima. Bliži nam se Nova godina, a s njom i institut "novogodišnjih odluka".
Razmišljate li o kakvoj "novogodišnjoj odluci", ili ste možda već odlučili što ćete izmijeniti u vašem životu od 1.1.2009? |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
"institut novogodišnje odluke"?!
to je mit i odraz slabe želje.
ako si nešto odlučno nakanio učiniti tada ćeš s provođenjem svoje odluke početi sada i odmah bez samozavaravanja. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
đurđa
Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
Novogodišnja odluka,u principu je nemam-ali se polako rješavam nekih za koje pouzdano osjećam da su davno narušili granice zdravog ukusa. |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
čekat ću da prođe zima pa ću se zaposlit, kupit motor i ubit se
ne trudim se opterećivat što ću u novoj godini promijenit, sam se nadam da me opet neće uvatit novogodišnja depresija...
postoji neko staro "praznovjerje" da onakav kakav budeš zadnji dan u godini, takav češ biti u slijedećoj... |
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
šta, like, pijan? |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
nikakve odluke nemam,nista ne mjenjam. |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
npr. jutro započneš s planovima, stvari se mal zakompliciraju tijekom dana, a na kraju završiš pijan, tak i godina, u početku razmišljaš o novim planovima, tokom godine sve ode u ku.. i nakraju opet dočekaš novu godinu pijan... |
|
|
WalterWolf Ukupno postova: 157 Spol: Nebitno
|
errrrr. like "neću više glasat za HDZ"?? |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
prošle godine (tj ove) sam reko da prestajem pušit i da ću diplommirat, presto sam pušit i diplomiro sam, ove godine (tj sljedeće) mi je plan i preokupacija nać posao pa ćemo vidjet. ostalo sve imam, sve mi je ok eto jedino mi fali poso pa valjd će bit nešto |
|
|
|
|
|
.state.of.mind.
Ukupno postova: 54 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
A,moram saznat kak' se zove jedan snimatelj i onda kad saznam moram poduzet nešto,al' kontam da ću to drugo ostavit za iduću godinu,eh |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Odlučila da ću u idućoj godini biti sretnija, biti zdravija,imati više para i tako toooo |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
jos jedna glupost gdje se ljudi zavaravaju da ce postici zeljeni cilj a da ne mrdu dupetom sto duze pa kao npr.prestat cu pusit od nove godine al u biti prava je istina da ne zele prestati iako znaju da bi trebali.
Ak ces nesto odluciti onda to napravi sad!! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
|
|
|