Autor |
Poruka |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Iako je osječki GPP planirao da do kraja 2008. godine svi putnici koji koriste gradski prijevoz imaju novu beskontaktnu karticu, brojni će i u siječnju koristiti stare pokazne karte s novim papirnatim talonima.
Od uvođenja beskontaktne naplate gradskoga prijevoza (1. kolovoza) s butrama je bilo raznih problema koji su kulminirali nedostatnom narudžbom jer GPP-ov bivši direktor nije pravodobno ugovorio stalnog izrađivača kartica.
Glas Slavonije |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
hehehe... ja se ionak vozim bez tog svega, prva vožnja gratis... |
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Pa hvala Bogu da su skontali promašaj s Butrama. Pa nigdje u svijetu ne postoje takve "pametne karte" (čitaj: glupe!) za gradski prijevoz. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ma ideja je u principu super ali jednostavno mora postojat i karta u 1 smjeru, recimo ja sam došao u osijek u posjet nekome i moram od kolodvora do bolnice tramvajem, za tu rutu koja bi me po butri izašla 5kn ja moram dat 40 pa dobro ko je onda tu lud ? |
|
|
|
|
|
MissTake
|
mene samo zanima tko će financirati gubitak i kako će ga opravdati
a ovo što je mons rekao@ što naprimjer s turistima??? kupovat butru.. nooot???
neisplativo
ja sma neki dan obišla 3 kioska da bi našla stare karte, samo da ne moram kupovati čudo tehnologije |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
ma ideja je u principu super ali jednostavno mora postojat i karta u 1 smjeru, recimo ja sam došao u osijek u posjet nekome i moram od kolodvora do bolnice tramvajem, za tu rutu koja bi me po butri izašla 5kn ja moram dat 40 pa dobro ko je onda tu lud ?
|
Uvijek možeš vratit samu kartu i dobit nazad kauciju plus taj iznos koji ti je ostao na njoj, rekli bi oni. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
fuldstændigamok je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma ideja je u principu super ali jednostavno mora postojat i karta u 1 smjeru, recimo ja sam došao u osijek u posjet nekome i moram od kolodvora do bolnice tramvajem, za tu rutu koja bi me po butri izašla 5kn ja moram dat 40 pa dobro ko je onda tu lud ?
|
Uvijek možeš vratit samu kartu i dobit nazad kauciju plus taj iznos koji ti je ostao na njoj, rekli bi oni.
|
znaci moras se šetat do gppa pa kupit butru, pa se provozat, pa nazad vratit butru da ti vrate pare i to sve zbog 2 voznje, za to vrijeme provedeno kupujuci i vracajuci butru mogu se i prosetat |
|
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
dok to sve obaviš taman potrošiš sve na kartici i uđeš u minus.i onda se na kraju vraćaš pješice jer nemaš više butru. |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
fuldstændigamok je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Uvijek možeš vratit samu kartu i dobit nazad kauciju plus taj iznos koji ti je ostao na njoj, rekli bi oni.
|
znaci moras se šetat do gppa pa kupit butru, pa se provozat, pa nazad vratit butru da ti vrate pare i to sve zbog 2 voznje, za to vrijeme provedeno kupujuci i vracajuci butru mogu se i prosetat
|
Pa upravo to, da. I jedino mjesto na kojem možeš dobiti svoj novac je remiza. Pa si ti misli. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
MissTake
|
neki dan sam išla relaciju trg Ante Starčevića-Zeleno polje... na ulazu je butra radila perfektno. a na izlazu barem 8 ljudi nije moglo iz prvoga odjaviti izlazak, a 3-4 nije uopće moglo... tako da su grunuli 10kn
legica je imala 30kn ... upadne u tramvaj i mora nadoplatiti... nije joj dobro očitala stanje i cijelo vrijeme je pokazivala da nema dovoljno za vožnju
itd. ...
go butra go butra go butra |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
hahaha.... dobro da su skontali da to ne fukcioniše... weeee meni dobro ja još uvijek imamm svoju staru mjesčnu... cool... sad sam mogu ladno se i dalje vozikati s njome... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
jupi juhu hura |
|
|
|
|
|
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol: Nebitno
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mene samo zanima tko će financirati gubitak i kako će ga opravdati
a ovo što je mons rekao@ što naprimjer s turistima??? kupovat butru.. nooot???
neisplativo
ja sma neki dan obišla 3 kioska da bi našla stare karte, samo da ne moram kupovati čudo tehnologije
|
da ovo s turistima je zanimljivo..odkad je izmišljena butra samo o tim turistima razmišljam..(inače turisti svi znaju di se nalaze kiosci, naravno i remiza)
nije da smo turistički grad ali ako želimo barem malo postat turistički treba i o tome razmišljat..
što prije butra ode iz ovog grada to bolje |
|
|
|
|
|
|
|