Autor |
Poruka |
six Ukupno postova: 94 Spol: Nebitno
|
DI SU MI JEBENE CIPELE???? |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
e ja JEBEM svima ovima s mirovinskog sve po spisku,smeća naobičnija kojima se neda raditi... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
Evo...Jebala vas nova godina sve više! I partiji i proslave...idete mi na kurac ...pusa svima |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Malisha je napisao/la: ›
Evo...Jebala vas nova godina sve više! I partiji i proslave...idete mi na kurac ...
|
sve je već rečeno... |
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Kako si mi to mogao napraviti, majmune jedan, stoko, idiote, ego manijače, svinjo, ne želim te više pogledati dok sam živa, nemoj mi se obraćati uopće ljigava nakupino, mutante, itd itd. Eto mu... Mogla bih to napisati i poslati dotičnoj osobi... ma ne, kad se vidimo reći mu to u lice i usput ga gađati nečim, to bi bilo bolje. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Ćuka-Beketinci Ukupno postova: 24 Spol: Muško
|
eo malo obradio svoju zemlju..lijepo je vrijeme pa se doso tu malo ispuhat od posla..
majke ti sta ste vi sve na ovom forumu izjebali.. .. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
pumpkin je napisao/la: ›
Kako si mi to mogao napraviti, majmune jedan, stoko, idiote, ego manijače, svinjo, ne želim te više pogledati dok sam živa, nemoj mi se obraćati uopće ljigava nakupino, mutante, itd itd. Eto mu... Mogla bih to napisati i poslati dotičnoj osobi... ma ne, kad se vidimo reći mu to u lice i usput ga gađati nečim, to bi bilo bolje.
|
moj savjet ti je da tu osobu ignoriraš, ali totalno. da se ponašaš kao da ne postoji |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
exHOP3on
|
Frost je u pravu, moja bivša se skoro ubila kad sam ju ladno ignorirao nakon prekida... drolja glupa retardirana |
|
|
Andrea Zuckerman
Ukupno postova: 153 Spol: Nebitno
|
exHOP3on je napisao/la: ›
Frost je u pravu, moja bivša se skoro ubila kad sam ju ladno ignorirao nakon prekida... drolja glupa retardirana
|
ko se ne bi poželio ubit kad izgubi tako divnog momka?! |
|
|
|
|
|
exHOP3on
|
Ja sam bio divan prema njoj, al ona mi za godišnjicu kaže da me prevarila 4 puta u tjedan dana jer je mislila da ja nju varam, a znala je da ja nisam takav...
drolja glupa retardirana... |
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
svima kod kojih je bio moj film koji su se na njemu klizali po tepihu,jeli ajvara,ždrokali masna kruva ,pili gustog soka i šta sve ne..
e tim želim da im pola filmova ove godine zašteka u najzanimljivijim djelovima kako je meni gore navedeni..
živjeli
al sam besnaaaaaaaaa |
Zadnja promjena: ela; 04.01.2009. 15:12; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|