Autor |
Poruka |
Miss K
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Zanima me gdje se u Osijeku može pronaći poštena razglednica grada koju me
neće biti sramota poslati nekome? Oni primjerci koji se mogu pronaći u
većini HP ureda su toliko grafički sramotno odrađeni da me prođe volja za
životom.
Hvala. |
|
_________________ I'll rise, but I refuse to shine. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Evo ideja - zašto ne napraviti svoju? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
U knjizari Nova ima za kupiti set od 6 razglednica staroga Osijeka... jako dobro uradjeno (MIT) a moze se i poslati kao razglednica....dok ne nadjes nesto adekvatno! |
Zadnja promjena: Callistemon; 02.01.2009. 11:50; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Miss K
|
Frost je napisao/la: ›
Evo ideja - zašto ne napraviti svoju?
|
Razmišljala sam o tome, ali nemam dovoljno kvalitetan printer za to. Također sam mislila odnijeti neke od svojih fotografija u neki grafički studio da mi oni izrade par komada no niti je njima isplativo tiskati par komada niti je meni do toga da imam 100 razglednica.
A mislim da je generalno sramotno to što Osijek ima kroničan nedostatak reprezentativnih (a cijenom pristupačnih) tiskanih materijala u posljednjih 20 godina.
Callistemon je napisao/la: ›
U knjizari Nova ima za kupiti set od 6 razglednica staroga Osijeka... jako dobro uradjeno (MIT) a moze se i posalti kao razglednica....dok ne nadjes nesto adekvatno!
|
Hvala |
|
|
|
|
mala_ramona
Ukupno postova: 9 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
i svoju je jednostavno napraviti, skineš si fotoscape i ubaciš koju slikicu osijeka, imaš tu, pročačkaj na galeriji, i to tije to... bude fora |
|
_________________ kao ja da poludiš.. jednom kad se zaljubiš... |
|
|
|
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol: Nebitno
|
mala_ramona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i svoju je jednostavno napraviti, skineš si fotoscape i ubaciš koju slikicu osijeka, imaš tu, pročačkaj na galeriji, i to tije to... bude fora
|
dali čitaš ti šta je napisala?
Miss K je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Frost je napisao/la: ›
Evo ideja - zašto ne napraviti svoju?
|
Razmišljala sam o tome, ali nemam dovoljno kvalitetan printer za to. Također sam mislila odnijeti neke od svojih fotografija u neki grafički studio da mi oni izrade par komada no niti je njima isplativo tiskati par komada niti je meni do toga da imam 100 razglednica.
A mislim da je generalno sramotno to što Osijek ima kroničan nedostatak reprezentativnih (a cijenom pristupačnih) tiskanih materijala u posljednjih 20 godina.
|
|
|
|
|
|
|
mala_ramona
Ukupno postova: 9 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
kasnije se to pojavilo, pogledaj vrijeme, dok sam ja pisala, ona je već postavila,kad sam počela pisat nije bila to rekla |
|
_________________ kao ja da poludiš.. jednom kad se zaljubiš... |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Idi slikaj osijek, odi nek ti izrade slike koje želiš i zalijepi ih na razglednicu |
|
|
Miss K
|
exHOP3on je napisao/la: ›
Idi slikaj osijek, odi nek ti izrade slike koje želiš i zalijepi ih na razglednicu
|
Vjeruj mi, već sam i o tome razmišljala s obzirom da sam jedno vrijeme nailazila na razglednice na kojima je fotografija kulenove seke, čvaraka i brlje i/ili nepreglednih polja žita. Nije da mi smetaju kulenova seka, čvarci, brlja ili žito, ali zaboga, zar ni u TZ-u ne možeš pronaći modernu, urbanu i oku ugodnu razglednicu grada Osijeka? |
|
|
|
|
Miss K
|
mala_ramona je napisao/la: ›
kasnije se to pojavilo, pogledaj vrijeme, dok sam ja pisala, ona je već postavila,kad sam počela pisat nije bila to rekla
|
Nema beda |
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
isprintaš na tvrdi karton jednostavno.imaš kod rokove print studio, možeš i u mit-u u županijiskoj.oko 6 kn list |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
evo jedne koju sad ja napravila pa ako ti se svidi odes kod onih cika da ti isprintaju ko razglednicu, radim i po narudbi za daba |
Opis: |
|
Veličina: |
97.6 KB |
Pogledano: |
253 put(a) |
|
|
|
|
|
|
Miss K
|
ruana je napisao/la: ›
evo jedne koju sad ja napravila pa ako ti se svidi odes kod onih cika da ti isprintaju ko razglednicu, radim i po narudbi za daba
|
Hvala @ruana. Stvar je u tome što meni nije jasno zašto općenito nema lijepih (profesionalno odrađenih) razglednica koje će predstavljati grad Osijek kad ih ja pošaljem, recimo u SAD ili Australiju. Nije meni problem sjesti i par se sati zabaviti u Photoshopu, nego me ljuti činjenica što ja, ako želim dostojno prikazati svoj grad, moram sama složiti grafičko rješenje, odnijeti da mi to čiko otiska i tek onda poslati. Razglednice bi po defaultu trebale istaknuti sve ljepote nekog mjesta i navesti te da poželiš otići tamo. Ove razglednice koje se kod nas nude samo me navode na to da odem u neki drugi grad. |
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
peggy Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno