Autor |
Poruka |
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kako pobogu, pa zar sam tako loša bila???
|
hehe ti su cura za sjecanje... |
|
|
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
cadillac. tek sam sad skužio da je proširen! a onaj redar tamo već stvarno ide na živce |
|
|
|
|
|
maxonja Ukupno postova: 15 Spol: Nebitno
|
Zodijak je napisao/la: ›
cadillac. tek sam sad skužio da je proširen! a onaj redar tamo već stvarno ide na živce
|
heh,zar i tamo? taj je radio i u Q-u.. kakve pizdarije u cadillacu radi? |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
bio kod mene mal cugali, u pivnici, pa do ex-a i onda ponovo do jebene pivnice jebo im pas mater kako su to mjesto jebeno upropastili, neć više tam zać makar mi kruška na glavu pala... i na kraju, kako bi se barem malo utješio i popravio pokvarenu subotnju večer zbog pedera u pivari, kod trovačakod kojeg sam se isto razočarao zato što je nešto u hamburgeru bilo jebeno gorko... sve u svemu ništa posebno... na kraju najbolje kod mene bilo... |
|
|
|
|
Ma lik je malo ufuran. ajd da mu je prvi put da nekome tak nešto "kreativno" prisere i ajd da su to iznimke, ali ponaša se ko da smo zadnji klošari tamo. Ja tamo nikad sranja nisam vidio, a on već poduzima mjere i kenja ako cura stavi bocu piva na biljarski stol u 3 ujutro kad nitko ne igra i nasloni se na zid. Pa moraš biti kreten da ju povlačiš za majicu i prijetiš joj da ćeš ju "izbaciti ak ne makne svoju pankersku guzicu sa zida". Bravo... |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
"izbaciti ak ne makne svoju pankersku guzicu sa zida"
|
diskriminacija, treba ga tužit
btw. di je taj prošireni dio, juče me legica pitala kak se ulazi u drugi dio cadillaca, a ja kud pijan tu neam pojma... |
|
|
|
exHOP3on je napisao/la: ›
"izbaciti ak ne makne svoju pankersku guzicu sa zida"
|
diskriminacija, treba ga tužit
btw. di je taj prošireni dio, juče me legica pitala kak se ulazi u drugi dio cadillaca, a ja kud pijan tu neam pojma...
|
stalno ga tuže,haha... ma takav je bio i u westu! vau,izbacit će ju..haha!strašno!i treba ga tužit za poderanu majicu,hahaha |
|
|
|
|
|
|
i koliko se ja sjećam on je imao dredlove u srednjoj i ima spiku da je alternativac..hm...kako onda pankersku guzicu? odakle sad te predrasude? |
|
|
|
|
|
|
Do sada se nismo obazirali na takve njegove ispade, ali hebote da baš svaku subotu mora upropastiti? I zar se mora tako obraćati ljudima kao da su zadnja govna? Žalosno... i to još u Cadillacu. |
|
|
|
|
|
|
on upropasti svaku subotu? nije ni čudo što svugdje dobije korpu,gdjegod radi..dobro je dok ne tuče ljude okolo! |
|
|
|
|
|
exHOP3on
|
exHOP3on je napisao/la: ›
btw. di je taj prošireni dio, juče me legica pitala kak se ulazi u drugi dio cadillaca, a ja kud pijan tu neam pojma...
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Lijevo od ulaza, tamo je i drugi šank. |
|
|
|
|
|
exHOP3on
|
aaaaa, kul...
sinoć sam bio standardno, prvo UTD, dok sam došao do njega sam maznio mal rakije (mal puno) da se zagrijem, ipak je hladno , tamo nije bilo loše, jedino što mi ide na ku kad netko iz osijeka svira (juče AZ) onda ih najveći osječki kritičari buvaju...
nakon tog u cadillac, tam se samo sjećam da smo se nas par skupili i filozofirali, nakon tog sam igrao nogomet sa bocom vani pred kafom i izgubio 3:2 od legice... došao doma u pol 7 pijan ko deva... ocjena večeri 6/10 |
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ja bila kod mace na ženskom sijelu povodom njezinog 23. rođendana
bilo je super, iako sam bila bubu |
|
|
|
|
|