Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Elena_Os je napisao/la: ›
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Callistemon je napisao/la: ›
Insistiram da ovo bude u rubrici Društvo, život, lifestyle jer mislim da profile na Facebook-u vise nije samo pitanje interneta!
Dakle ima li jos netko na ovom forumu tj. jos 19 koji nemaju svoj profile (osim mene)? Bas me zanima!
I slobodno se javite, nije opasno ne organizira se nikakav prosvjed!
|
Ja nemam niti želim imati..bilo bi zanimljivo neko vrijeme i onda bi odustala,stoga ni neću počinjati s time...
|
Kako nemaš ??!! Pa meni si poslala sa svog maila "Check out my Facebook profile"
e legice legice, jel to alkohol "prži/o" !?!
|
ne.nego sam samo proslijedila od nekoga neki k sto sam dobila |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol: Žensko
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zodijak je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa nije ni forum baš neka čajanka
|
svi ti internetski oblici komunikacije zabave ili nečeg trećeg zapravo otuđuju ljude. ono što ja pokušavam je izabrati ono što može biti konstruktivno za razvoj pojedinca. forumi imaju taj potencijal. al šta nekog može "naučiti" jedan facebook?!
|
|
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Elena_Os je napisao/la: ›
Insistiram da ovo bude u rubrici Društvo, život, lifestyle jer mislim da profile na Facebook-u vise nije samo pitanje interneta!
Dakle ima li jos netko na ovom forumu tj. jos 19 koji nemaju svoj profile (osim mene)? Bas me zanima!
|
Ja nemam niti želim imati..bilo bi zanimljivo neko vrijeme i onda bi odustala,stoga ni neću počinjati s time...
|
Kako nemaš ??!! Pa meni si poslala sa svog maila "Check out my Facebook profile"
e legice legice, jel to alkohol "prži/o" !?!
|
ne.nego sam samo proslijedila od nekoga neki k sto sam dobila
|
da link nije bio na profil pod nazivom Legica Os ne bi niš spominjala |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Facebook rules! |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Mladjo je napisao/la: ›
forumi imaju taj potencijal. al šta nekog može "naučiti" jedan facebook?!
|
Ma kaki forumi, bakarači?! Moja cura mrzi forume, jer da tamo na fejsbuku ima mačku (ili kera?) koju ona hrani i kupuje joj lopte i češlja i kupa i sve i posjećuje druge mačke (kerove?) svojih prijateljica i onda preskače prepone na nekakvom stadionu di skupljaš i nekakve novčiće (za kupiti mački/keru hrane i lopti), al' nije to samo tako, moraš izbjegavat kore od banane! I tako satima!
I sada ti meni rec' kakav potencijal imaju 'glupi' forumi naspram toga, ovo je zabavno i uopće ne otuđuje niti zaglupljuje! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mladjo je napisao/la: ›
forumi imaju taj potencijal. al šta nekog može "naučiti" jedan facebook?!
|
Ma kaki forumi, bakarači?! Moja cura mrzi forume, jer da tamo na fejsbuku ima mačku (ili kera?) koju ona hrani i kupuje joj lopte i češlja i kupa i sve i posjećuje druge mačke (kerove?) svojih prijateljica i onda preskače prepone na nekakvom stadionu di skupljaš i nekakve novčiće (za kupiti mački/keru hrane i lopti), al' nije to samo tako, moraš izbjegavat kore od banane! I tako satima!
I sada ti meni rec' kakav potencijal imaju 'glupi' forumi naspram toga, ovo je zabavno i uopće ne otuđuje niti zaglupljuje!
|
znači fejsbać je u biti rješenje za svakog roditelja koji ne može/ne želi svom djetetu kupiti kera ili mače da mu monstrum glave odgriza pa ga onda logira na fejsbać i tamo mu kupi cijelo leglo. a i tamagočiji više nisu u modi tako da ova tvoja priča itekako drži vodu |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Page_dn Ukupno postova: 5 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hah evo vec nas je 40 koji nemamo fejsbuk. trebali ste se kladit na 100 ljudi. |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
jupiiiiiii! (moram priznat da me ljudi čekaju u mraku i iza ćoškova i prijete mi koječim ako ne otvorim profil) |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Nemam ni ja. MSN i Skype - rules! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Otvorio i razočaran zatvorio. Skype mi je sasvim dovoljan. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
tornado
Ukupno postova: 163 Spol: Žensko
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Meni se face uopće nesviđa,čak mi je i naporan. |
|
|
|
|
|
Tomislav1970
Ukupno postova: 53 Lokacija: Višnjevac Spol: Muško
|
Nemam ni ja nikakav profil na facebooku nisu mi zanimljivi takvi sajtovi.
Regao sam se na netlog(i to iz razloga što me pozvao prijatelj pa reko ajd da probam) i kad sam vidio o čemu se radi jednostavno odustao i posjetim sajt 1 mjesečno samo da vidim ima li nešto novo, više se nitko ni nejavlja kad vidi da me nema po 20-ak dana i više. |
|
|
|
|
|
exosječanka
Ukupno postova: 123 Spol: Žensko
|
|
ja nemam profil na facebooku i ponosim se time!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|