Autor |
Poruka |
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Previše se osjeti taj kečap u asu. Preferiram lipov hlad. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
hmm...ovako, moja iskustva
As - nije loša klopa, ali dostva je uvijek 1h i više (a živim od njih doslovno 3min autom, 10min pjege), zadnji put sam klopu čekala 2 i pol sata, tri put sam ih zvala da provjerim što je s klopom, kad se frajer napokon pojavio, lijepo sam mu rekla da se može okrenuti i otići...njegov komentar je bio "ni prvi ni zadnji put" ?!
Oliva -pizza odlična, lazanje nešto najodvratnije što sam probala...otprilike su mi ista udaljenost kao i As, zadnji put su mi donjeli hladnu pizzu nakon sat i pol, ni od njih ne naručujem više
Sebastian - dođu uvijek za pol sata max, čak i ako kažu da će biti najmanje 45min, pizza vrlo vrlo dobra
Strossmayer - doduše nisam jako dugo naručivala od njih, ali zadnji put što jesam, meso je bilo nedovoljno pečeno, tj. sirovo...bljak...kad sam ih nazvala i potužila se, frajer me pitao i dobro što ja sad hoću?! Jestivo jelo...pečeno meso...bar ispriku ako ništa drugo
Leganini - odlično, nemam niti jednu primjedbu...samo pohvale
otprilike to je to... |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
meni danas lik iz La rosse naplatio pizzu 39kn na njih više ne računam, jes da imaju naj pizzu al nek se jebu 39 puta s njom mene više vidjet neće |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hm
najbolja pizza definitivno sebastian
sto se tice dostave najbolje su mi iz lipovog hlada i el pasa, nikad se nemogu potužit, sve na vrijeme, uvijek toplo
u strossmayeru od 3 puta kad sam narucivao, jednom zapeceno s papirom , jednom hladno jednom kriva pizza, tak da oni nikako
gondola ima oke pizze
as i lyra najbolje calzone (preklopljenje) u gradu svakako
boso, iako pizze nisu iste kvalitete ko ostale pizzerije, cijena je odlicna |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ambijent je dobar u Gondoli na kružnom, a pizzu sam davno jela, nesječam se baš kakva je! |
|
|
rale
Ukupno postova: 92 Spol: Nebitno
|
vlale je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ali dostva je uvijek 1h i više (a živim od njih doslovno 3min autom, 10min pjege), zadnji put sam klopu čekala 2 i pol sata, tri put sam ih zvala da provjerim što je s klopom,
|
mislim da nema veze gdje zivis, nego red narudzbi. sumnjam da oni imaju kartu grada, pa mjere udaljenost i uvrstavaju u matematicku formulu ukljucujuci varijacije s obzirom na mogucnost crvenog i zelenog na semaforu.
cemu uopce narucivat pizzu iz pizzerije koja je na 10 minuta, em dobijes brze, em dobijes toplo, em se progibas i jos vise ogladnis i bude ti sladje
pogotovo ako ti je pizza dobra
a ako nije, onda ne vrijedi ni hodat ni narucivat
osobno sam bio zadovoljan tom pizzerijom, a presao sam na sebastian zbog predobrog kecapa |
|
_________________ RaLe@deviantART |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
As definitvno loš izbor za pizzu, jednom zagorena, a jednom kao da su zaboravili kulen pa ga stavili gore nakon što je ispečena. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
od kad asam na forumaškoj kavi probala bijelu pizzu iz lipovog hlada, njen sam fan
i toplo ju preporučams vima
gondola -mi je dobra
saloon-ništa specijalno, ne znam zašto ga svi tako hvale
a bosso-pizza super sukladna cijeni
ali ipak pizza iz indeksa ih sve tuče po cijeni, pozitivno je da je ipak malo bolja od cijene |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
U Liru više nema teorije, jer muljaju s hranom i pićem. Provjereno!
A Gondola se popravila na prijašnju razinu, a tu je i Lipov hlad. Samo što je na dalekom istoku. |
|
_________________ |
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
davorccc je napisao/la: ›
U Liru više nema teorije, jer muljaju s hranom i pićem. Provjereno!
A Gondola se popravila na prijašnju razinu, a tu je i Lipov hlad. Samo što je na dalekom istoku.
|
Hmmm....meni par puta pozlilo od pizze iz Lire... |
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
meni danas lik iz La rosse naplatio pizzu 39kn na njih više ne računam, jes da imaju naj pizzu al nek se jebu 39 puta s njom mene više vidjet neće
|
U La Rosi je pizza nekih 5-6kn skuplja. Al zato je uvijek odlična. Mi stalno naručujemo tu najskuplju za 40 kn jel možeš birati šta želiš da ti stavi gore. Pa nakrkamo svega i onda je jedna pizza dovoljna za 2 čovjeka.
Kvaliteta je mjerljiva s cijenom. Što kod nekih drugih nije stvar. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
meni danas lik iz La rosse naplatio pizzu 39kn na njih više ne računam, jes da imaju naj pizzu al nek se jebu 39 puta s njom mene više vidjet neće
|
to uopće nije puno... onak... mi smo u subotu naručili grande/gigand (kako god) pizzu iz sebastiana i platili 130 kn (okvirna cijena... ne znam točno... 5 kn vam-tam)... pola slavonska pola kapričozo (kako god ta se to piše)... to se zove puno... |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
od kad asam na forumaškoj kavi probala bijelu pizzu iz lipovog hlada, njen sam fan
i toplo ju preporučams vima
|
Više puta sam čula za tu famoznu "bjelu pizzu"..ma što je to?
Nikako da skupim hrabrosti i probam... |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ej vjeruj mi
meni se činilo čudnim i gadilo da probam pizzu sa bijelim sosom ilitiga bešamel umakom
i bio neradni dan, došla na forumašku kavu, oni naručili pizzu pa sam probala 1 krišku )) mljac, iz lipovog hlada, najbolja u osijeku, odmah sam si ju sutra i za ručak naručila i sad sam fan
vjeruj mi nećeš požaliti, u osijeku nisam probala finiju pizzu |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
to uopće nije puno... onak... mi smo u subotu naručili grande/gigand (kako god) pizzu iz sebastiana i platili 130 kn (okvirna cijena... ne znam točno... 5 kn vam-tam)... pola slavonska pola kapričozo (kako god ta se to piše)... to se zove puno...
|
a nije vraga puno onak 40 kn za pizzu je ipak malo previše ak uzmeš u obzir da kad ju praviš kod kuće izađe te 60 kn al ju moš jest u 2-3 navrata i da se ubiješ ko krmak. meni ipak je malo skupo |
|
|
|
|
|
|
|