Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
ovako je to bilo.....
jednom sam "naletio" na jednu djevojku koju sam znao od par godina prije ( zapravo od rođenja smo se znali )..bili smo susjedi....ona starija 9 godina.....i odselila se ona..odselio se i ja...
..i tako....mi se ponovo sreli...dogovorili kavu,dvije tri...i počelo bit nečega.....družili smo se neko vrijeme....jednom me pozvala kod sebe....ja pitam kada da dođem....i onda je rekla da dođem čim joj mali ode u školu....!!!! molim...??? kakav mali....????
....onda je rekla da ima sina.....
....ne znam zašto al od onda ništ nije bilo isto i nakon kratkog vremena je nestalo sve....jednostavno mi nije odgovaralo da ima dijete....i još mi više nije odgovaralo to što mi je lagala i što mi nije rekla odmah na početku...vjerojatno je to bilo presudno... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Andrea Zuckerman
Ukupno postova: 153 Spol: Nebitno
|
Andrea Zuckerman je napisao/la: ›
nerado
|
promijenila sam mišljenje. upoznala sam jednu divnu obitelj u kojoj je dvoje djece, svako iz prijašnjih brakova... poželjela sam da u moji. |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Dijete ne bi nikome trebao biti problem sve dok baš to dijete voli i poštuje vas i prihvaća vas kao svojeg. Onda budite sigurni da će vam biti lijepo. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pa rano mi je za to razmisljati, ali vjerujem da bi... i mogla bi prihvatiti to dijete kao svoje... |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dijete ne bi nikome trebao biti problem sve dok baš to dijete voli i poštuje vas i prihvaća vas kao svojeg. Onda budite sigurni da će vam biti lijepo.
|
A ako me ne voli i ne poštuje i ne prihvaća? A to i nije tako nemoguće, jer sam ja ta koja pokušava zauzet mjesto njegove mame. Figurativno, ofkors |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
E onda ti tom djetetu lijepo reci da mu ne želiš zamijenit majku jer je to nemoguće nego da si ti tu da pomogneš, fig.
Al prvo makni bič da te se djeca ne uplaše |
|
|
josephine01
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E onda ti tom djetetu lijepo reci da mu ne želiš zamijenit majku jer je to nemoguće nego da si ti tu da pomogneš, fig.
Al prvo makni bič da te se djeca ne uplaše
|
A ne znam baš kak moš djetetu od 4 god objasnit da si ti tatina nova cura. Jadno je dovoljno zbunjeno time da se tata i mama više ne vole i ne žive zajedno.. To ja više ovak sa stručnog stajališta serendam
I nemoj ti meni, bič je iz raja izašao! |
|
|
|
|
|
exHOP3on
|
A dobro, ako naprimjer ima 4 godine onda se sigurno nećeš žvaljakat pred djetetom, tu onda treba prići malo nježnije i polako, s vremenom, sprijateljit se, pokazat mu neku ljubav da ne dobije osjećaj da je smetalo...
Treba više truda i ljubavi da bi takva veza uspjela, ak ne i više prema djetetu nego roditelju, a i to je odma jedan plus, jer bi takva veza bila i čvršća... |
|
|
josephine01
|
Viš ti maloga, dobro zbori.
Ma znam ja da je točno sve što si naveo. Malo sam htjela raspirit vatru. Moj odgovor je svejedno - NE! Barem sad dok na lageru ima mužjaka bez mladunčadi. A kad pređem 30, e onda se kriteriji možda i promijene.. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
josephine01 je napisao/la: ›
Viš ti maloga, dobro zbori.
Ma znam ja da je točno sve što si naveo. Malo sam htjela raspirit vatru. Moj odgovor je svejedno - NE! Barem sad dok na lageru ima mužjaka bez mladunčadi. A kad pređem 30, e onda se kriteriji možda i promijene..
|
Šta sad na kraju jel ti smetaju moji klinci ili ne??? |
|
|
|
|
|
josephine01
|
[/quote]Šta sad na kraju jel ti smetaju moji klinci ili ne??? [/quote]
Pa gdje si ih skrivao do sad? |
|
|
|
|
|
KaYa
Ukupno postova: 5 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
Ja osobno nisam nikada bila s nekim ko ima dijete, kolko ja znam
Al zato znam jedan tužan slučaj moje legice koja je bila s jednim takim, zaljubila se u njega fino i on joj nakon nekog vremena reko da ima malo dijete i ženu..
A j*** ga, srce ne bira. U zadnje vrijeme baš često srećem tako oženjene frajere s djecom koji obožvaju šarat okolo i barit mlađe curice.. šta reć |
|
|
|
|
|
exHOP3on
|
A joj, mal si fulala, ovo nije tema o varanju bračnih parova koji imaju djecu nego da li bi bili sa samohranim roditeljima koji doma imaju dijete... |
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
KaYa je napisao/la: ›
šta reć
|
Da bi možda trebala promijeniti okružje? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|