Autor |
Poruka |
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Razmišljate li o tome stvaramo li mi trenutke u životu? Ili oni stvaraju nas... Ako bi se mogli vratiti i promijeniti samo jednu stvar u životu, biste li? Ako da, bi li vam ta promjena poboljšala život? Da li bi odabrali potpuno drugi put? Ili promijenili samo jednu stvar...jedan trenutak? |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Ne bi se vraćala u prošlost i mijenjala nešto.Sve što sam napravila u prošlosti je bilo zato jer sam u tom trenutku to smatralo ispravnom odlukom.Uostalom moji prije donešene odluke i potezi su od mene napravili osobu koja sam sada. |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
heart3 je napisao/la: ›
Ne bi se vraćala u prošlost i mijenjala nešto.Sve što sam napravila u prošlosti je bilo zato jer sam u tom trenutku to smatralo ispravnom odlukom.Uostalom moji prije donešene odluke i potezi su od mene napravili osobu koja sam sada.
|
ejmen, pričr, ejmen! |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
heart3 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne bi se vraćala u prošlost i mijenjala nešto.Sve što sam napravila u prošlosti je bilo zato jer sam u tom trenutku to smatralo ispravnom odlukom.Uostalom moji prije donešene odluke i potezi su od mene napravili osobu koja sam sada.
|
točno to
sviđam se sama sebi trenutno i sigurna sam kad bi promjenila nest u proslosti da nebi bila ovaka.
joj zakon sam
|
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hyppolita je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Razmišljate li o tome stvaramo li mi trenutke u životu? Ili oni stvaraju nas... Ako bi se mogli vratiti i promijeniti samo jednu stvar u životu, biste li? Ako da, bi li vam ta promjena poboljšala život? Da li bi odabrali potpuno drugi put? Ili promijenili samo jednu stvar...jedan trenutak?
|
Zašto mjenjat, onda nikad nebi znao da je ono nešto drugo (što sam išao mjenjati) zajeb.
Zašto jednostavno neprobat ne počiniti grešku u prvom pokušaju, a ne zajebat pa tražiti vremeplov i slične stvari?! |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Vratila bih dvije stvari:
1. Pamet i razum ljudima jer onda ovog suludog rata ne bi bilo (a rat je početak kraja mojeg do tada lijepog života)
2. Da tata nikad nije dobio oboljenje bubrega, da nije išao na dijalizu i umro tako brzo
Nije tako puno, ali je mnogo. |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Ne znam kako bih razmišljala o tome da su mi se dogodile nekakve tragedije u životu.
Gledajući svoj život, sve su greške bile s razlogom. Vrlo rijetko razmišljam o tome zašto sam nekad davno napravila nešto. Ne vidim neke koristi od toga. Živim sada i svaki dan imam priliku birati. Svaki dan imam priliku ispraviti davno učinjene greške (iako možda ne u potpunosti). |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
hm hm
dosta bi se moglo raspravljati o tome
zbog nekih trenutaka bi se volio vratiti i promjeniti a opet s druge strane to bi neke dobre stvari pokvarilo |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
nekada pomislim da je puno stvari moglo biti drugačije... ali jbg - to sam ja. Dakle, ak se vracam moram biti netko drugi - inace ce sve ispasti isto! |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
ne bih ništa mijenjala, ni jedan trenutak...mada je bilo gadnih..ali biti jak i riješiti problem, boriti se poput gorile kad je najgore, to ojača i daje još veću snagu i samopouzdanje..možda baš zbog toga mislim da sam sama tvorac svojih puteva, a ne rob sudbine. |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Uhh..ja moram priznati da bih puno toga učinila drugačije. Nisu te situacije izgradile mene kao osobu, kako neki spominju, bila bih ja i dalje ova osoba, ali neke odluke bi bile drugačije, nešto bih prešutila od izrečenog, a puno toga bih voljela reći što nisam. Zaista bih puno toga mijenjala. |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
nikada ne bih mijenjao ništa.....nikada nisam žalio zbog onoga što sam učinio....ponekad sam žalio zbog onoga što nisam učinio....a mogao sam....
...teško je okretati se nazad i razmišljati koje su nam pogreške....bolje je gledat naprijed i truditi se da pogreške koje smo napravili prije ne ponovimo....
...sve što smo činili i što činimo stvara nas osobama kakve jesmo....neki manje,neki više zadovoljni samima sobom.....
....sve što bi mi promijenili,promijenilo bi i nas...a tko nam onda garantira da opet ne bi mislili da smo pogriješili...to se sve vrti u krug....
....dok god se trudimo biti boljima nema smisla žaliti za stvarima u prošlosti |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
|
|