Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...tako malo sjedim bezveze i razmišljam kako se današnji klinci furaju na cajke...pa se sjetih svojih vrlo mladih dana, tamo negdje 80 tih......i kako su me svi čudom gledali dok sam ja objašnjavala da postoji Balašević s odličnim stihovima, novi val, Gunsi i tome slično....dva i pol desetljeća kasnije shvaćam kako to nije ni bilo čudno, obzirom da se većina tada opijala dolje navedenim idolima....
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
a da ne pričamo o mehanama koje su u to vrijeme bile "popularne"...sjetila si me na rano djetinjstvo kad sam kriomice, na tv-u gledala te spotove koji se u mojoj kući nisu smjeli slušati kad tata dođe s posla. tada nisam shvaćala razliku između ovoga i tatinog bob marley-a hehehe danas kažem: hvala tata! |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
mia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a da ne pričamo o mehanama koje su u to vrijeme bile "popularne"...sjetila si me na rano djetinjstvo kad sam kriomice, na tv-u gledala te spotove koji se u mojoj kući nisu smjeli slušati kad tata dođe s posla. tada nisam shvaćala razliku između ovoga i tatinog bob marley-a hehehe danas kažem: hvala tata!
|
kao sto rekoh u svojim komentarima na cajke i turbo hitove - KUĆNI ODGOJ - a iskazati ce se prije ili kasnije! |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ne slušam cajke i gore navedene budalaštine, dapače sasvim obrnuto ali mi imamos mnogos problemos je hit |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Callistemon je napisao/la: ›
kao sto rekoh u svojim komentarima na cajke i turbo hitove - KUĆNI ODGOJ - a iskazati ce se prije ili kasnije!
|
Ma, ne bih rekla ni da je riječ o kućnom odgoju... Imam kolegicu koja sluša turbo dobru glazbu, a 16-godišnja kćer - cajke... Pa, ne može to onda biti odgoj. Klincima je to sad kao neki poluzabranjeni kult koji upražnjavaju čisto iz inata. Pošast turbo-folk užasa!!! |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
imam prijateljicu koja je rockerica 100%, a to je naslijedila od starog koji je rokercina.
A mladja sestra joj se, i pored njih dvoje, okrenula cajkama, pa im je panika u kuci. Nemos tu puno sa odgojem... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ali treba biti pošten pa reći da se u gore navedenim slučajevima radi o glazbi, ne želeći pritom ulaziti u nečiji glazbeni ukus. pogotovo peta stvar od đavola je nešto što ja ni pod razno nebi nazivao sranje već je rado dvaput poslušao i iskreveljio se uz nju pijan subotom u tufni navlačeći svoju dragu na plesnom podiju. cajke nisu glazba, ljudi koji se razumiju u svirku ponavljaju da se radi o "pjesmama" na dva tona a meni kao laiku ne treba čak ni to stručno mišljenje jer zdravim ušima čujem da se radi o sranju. stoga cajke, kao ni tonsona, severinu i tome slično ne bi ni nazivao glazbom nego kulturološkim fenomenom. ispada kao da ljudi uživaju u šundu i nekvaliteti. ja stvarno mislim da bi se tim ljudima trebali pozabaviti psiholozi a ne glazbeni kritičari |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Moji nisu ništa slušali, ali su voljeli poslušati Matu Mišu Kovača, Kiću Slabinca i zabavnu glazbu.
Ne znam zašto, ali ne podnosim većinu hrvatske zabavne glazbe, pogotovo one koje su kao za fešte. Pa sve ovo na top listama poput Magazina, Joleta, Stavrosa, ne razumijem. stvarno ne razumijem. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Ginger
Ukupno postova: 29 Spol: Nebitno
|
1step2far je napisao/la: ›
Moji nisu ništa slušali, ali su voljeli poslušati Matu Mišu Kovača, Kiću Slabinca i zabavnu glazbu.
Ne znam zašto, ali ne podnosim većinu hrvatske zabavne glazbe, pogotovo one koje su kao za fešte. Pa sve ovo na top listama poput Magazina, Joleta, Stavrosa, ne razumijem. stvarno ne razumijem.
|
Ooooo, di si čovječe?! Pa to je moj čovjek!
Domaća zabavna glazba: katastrofa!!! Počelo je s Magazinom i Sevom, a završilo s Dragicom Pevec i Simonom Gotovac. Ali čini se da ni to nije dovoljno pa sad još i cajke uvozimo! |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ma Duo Pegla rulezz!!!! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
Jer 80-e su bile godine...! Ako išta cijenim od glazbe, onda su to stvarno kraj 70-ih i 80-e. Sve što slušam ili su počeli sa svirkom ili su bili na vrhuncu tih godin. Cijeli novi val, ma ludilo: Prljavci, Azra, Film, Idoli... Metallica, Gunsi... |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Bile su to godine moje rane mladosti, netko na forumu reče traumatične. Kad bolje razmislim, jedina moja veća trauma iz 80-tih bio je Magazin jer si ga moro slušat na kojekakvim feštama, tulumima i rođošima... I dan-danas imam PTSP od "Sve bi seke ljubile mornare" i ostalih klonova T.Huljića...
Ali, početkom 90-tih shvatila sam da je to zapravo milina - jer su došle neke prave traume... I ne samo meni. Ko da je slutilo! |
|
|
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
od domaćih valja jedino neno belan i djavoli, daleka obala i parni valjak... što se mene tiče! mada ne slušam inače iste, ali eto... |
|
|
|
|
|
|
|