Autor |
Poruka |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
zato što se zaljubljujem u nekoga s kim nisam i vjerojatno neću biti u vezi...nema tu kruha, a ja prolupala već |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zato što se zaljubljujem u nekoga s kim nisam i vjerojatno neću biti u vezi...nema tu kruha, a ja prolupala već
|
nikad' se ne zna...
nemoj odmah u startu s crnim mislima...čuda se događaju (i malima, pa i velikima )
nu za sreću |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
MacaPapucharica
|
hvala, Elena!
nisam ja pesimist, ja sam realna...
naravno, čuda se događaju, ali, nada je ta koja me do sada najviše koštala...
no, ja znam da sam dobra, da zaslužujem sreću pa ako treba čekati do staračkog doma, no frks! |
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hvala, Elena!
naravno, čuda se događaju, ali, nada je ta koja me do sada najviše koštala...
no, ja znam da sam dobra, da zaslužujem sreću pa ako treba čekati do staračkog doma, no frks!
|
Uh, realist... ovo kao da sam ja pisala... ali ja sam svoje cudo docekala. Vrijedilo je cekati, pa i tebi drzim fige! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
|
Onda trebaš sagledati stanje stvari realno - a čak i u realnom uvijek postoje ALI i MOŽDA |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
MacaPapucharica
|
@Frost, ja razumijem da je ovo tvoj način davanja podrške, i hvala ti, ali vjeruj da sam dosta realno sagledala situaciju...a to što za sada stvari stoje kako stoje ne znači da ću se prestati truditi...
kad ja nešto želim, ja se za to i borim |
|
|
|
|
Frost
|
@Frost, ja razumijem da je ovo tvoj način davanja podrške, i hvala ti, ali vjeruj da sam dosta realno sagledala situaciju...a to što za sada stvari stoje kako stoje ne znači da ću se prestati truditi...
kad ja nešto želim, ja se za to i borim
|
kako bi to rekli u jednom filmu... YOU CAN DO IT!!!
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kad ja nešto želim, ja se za to i borim
|
kako bi to rekli u jednom filmu... YOU CAN DO IT!!!
|
to u onom filmu kad mujo krene pretrčavat minsko polje? |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
@eldiablo, obožavam te! |
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
A što je kad shvatiš da nikad nećeš moći voljeti kao što si nekad volio i da su svi drugi samo "sljedeći"? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la: ›
A što je kad shvatiš da nikad nećeš moći voljeti kao što si nekad volio i da su svi drugi samo "sljedeći"?
|
To ne mozes znat. |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A što je kad shvatiš da nikad nećeš moći voljeti kao što si nekad volio i da su svi drugi samo "sljedeći"?
|
Onda trebas razmisliti zasto sve druge vidis kao "sljedece".... sto je onaj imao, a da drugi nemaju... A ako ih i vidis kao "sljedece", onda to vjerojatno nije "to"... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Svaki je divan na svoj način, samo moja ljubav nije jednaka prema svima. Nijedan nije bolji od drugog, niti ih mislim uspoređivati, samo nekako teže otvaram svoje srce. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Svaki je divan na svoj način, samo moja ljubav nije jednaka prema svima. Nijedan nije bolji od drugog, niti ih mislim uspoređivati, samo nekako teže otvaram svoje srce.
|
Zato što si (bila) povrijeđena i još te to sve drži..vrijeme sve liječi i sve se mijenja, pa tako i osjećaji... |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
Frost
|
1step2far je napisao/la: ›
Svaki je divan na svoj način, samo moja ljubav nije jednaka prema svima. Nijedan nije bolji od drugog, niti ih mislim uspoređivati, samo nekako teže otvaram svoje srce.
|
To s vremenom dođe tako jer ti se poslije nekog vremena počne činiti da su svi koji su uspjeli ući u tvoje srce jednostavno otišli. A vrlo je neugodan osjećaj imati prazno srce nakon vremena sreće i zadovoljstva. |
|
|
|
|
|
|