Autor |
Poruka |
kolacic
Ukupno postova: 171 Spol: Žensko
|
Pozz svima...
zanima me dali mi netko može preporučiti neki dobar fitess club..ili teretanu... (samo nemojte onu u retfali, ne sviđa mi se ni malo). Pošto želim smršaviti... trebala bi mi neka teretana gdje bi mi netko mogao pomoći savjetima..gdje, kako, šta raditi?
I ako znate cijenu?
Hvala |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
kolacic je napisao/la: ›
Pošto želim smršaviti... trebala bi mi neka teretana
|
Za mršavljenje ti ne treba teretana!
Sve što ti treba su dobro vrijeme (koje stiže), staza gdje ćeš trčkarati, bicikl (opcionalno), i disciplina za stolom! |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
glory Ukupno postova: 56 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
kickbox najbolji za mršavljenje |
|
|
|
|
|
kolacic
|
a recimo kada bi 4x tjedno trčala... ili vozila bicikl.. koliko bi to vremenski trebalo trajati? I dali je to dovoljno za mršavljenje...(+ izbaciti slatko, kruh svesti na minimalno, izbaciti prženo...) |
|
|
|
|
|
Frost
|
a recimo kada bi 4x tjedno trčala... ili vozila bicikl.. koliko bi to vremenski trebalo trajati? I dali je to dovoljno za mršavljenje...(+ izbaciti slatko, kruh svesti na minimalno, izbaciti prženo...)
|
Izbaciti kruh, tjesteninu, slatko na minimum (osim poslije napora, a i onda radije uzimati slatko iz voća), povećati doručak, NE PRESKAKATI VEČERU, učinit prehranu raznovrsnijom, ubrzati bazalni metabolizam...
4 x tjedno biciklom... pa možeš koliko hoćeš, ali u početku neka bude barem 20 minuta do pola sata u komadu malo višeg intenziteta, da puls poraste i da krene trošenje masnih rezervi.
I još jedna stvar - ako odabereš opciju s ubrzavanjem metabolizma i aerobnim vježbama (dakle, intenzivno bicikl), ne očekuj rezultate preko noći! Nemoj se vagat svaki dan po 5 puta jer ćeš se samo naživcirati. Za skidanje kila treba čelična disciplina i živci od željeza. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
kolacic
|
okej e, sad...što se tiče prehrane.. ja sam studentica, živim solo u os.. i malo mi je to problem.. jer uglavnom na faxu budem od 12h do 19h i u tom razdoblju ne mogu jesti nista zdravo (osim voca)... |
|
|
|
|
|
kikica1987
Ukupno postova: 86 Lokacija: U krevetu! Spol: Žensko
|
glory je napisao/la: ›
kickbox najbolji za mršavljenje
|
ne bih baš rekla.. |
|
_________________ Ako neMaš Ništa Lijepo reĆi o dRugima, sjeDni kRaj Mene! |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
worked for me |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
Frost
|
okej e, sad...što se tiče prehrane.. ja sam studentica, živim solo u os.. i malo mi je to problem.. jer uglavnom na faxu budem od 12h do 19h i u tom razdoblju ne mogu jesti nista zdravo (osim voca)...
|
Vidi, možeš si raspodijeliti prehranu u 5-6 obroka dnevno, ali manjih! Cilj je u tome da preduhitriš mozak koji će ti slati signale da si gladna (pa se onda najedeš ko konj pa sve ode u vjetar). Pripremiš si pokoji sendvič pa poneseš sa sobom, ili nešto voća, vodu, jogurt, kefir, nešto sa sirnim namazima, itd... Moj savjet ti je da si prvo dobro podebljaš doručak. Znači, probudiš se ujutro, prvo se razbudiš (!), pa sjedneš doručkovati: žitne pahuljice, jaja (bilo kuhana, bilo omlet, ali ne u prevelikim količinama), pa možeš čak nešto malo (!) i koso rezanog da si skupiš energije, za "desert" jabuke, banane, naranče, kivi itd. Ručak nešto u standardnim porcijama, a za večeru nešto lagano čisto da ti tijelo ne katabolira za vrijeme sna, npr. jabuka-dvije i jogurt i slično. Naravno, iz obroka što više izbaciti masnog.
Znam da izgleda nemoguće i teško, ali stvar je baš u tome - moraš to htjeti, i onda će ti biti puno lakše izvršiti to
kikica1987 je napisao/la: ›
glory je napisao/la: ›
kickbox najbolji za mršavljenje
|
ne bih baš rekla..
|
Dok god se napuca puls u visine - daj |
|
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
Naravno, iz obroka što više izbaciti masnog.
|
to i nije baš dobra preporuka...uravnotežena prehrana sadrži 30% masti
za ostalo se uglavnom slažem...što više voća i povrća, što više manjih obroka, žitarice (kruh npr.) uzimati od cjelovitog brašna...naravno, što raznovrsnija prehrana...i naravno što više kretanja...svaki dan od kuće do faxa malo bržim hodom i da vidiš rezultata |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
Frost
|
vlale je napisao/la: ›
to i nije baš dobra preporuka...uravnotežena prehrana sadrži 30% masti
|
Je, u pravu si, nisam se dobro izrazio. Mislio sam da izbaci nepotrebne masnoće - čips - ubi bože |
|
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
e to je već druga stvar...to se apsolutno slažem |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
Frost
|
vlale je napisao/la: ›
e to je već druga stvar...to se apsolutno slažem
|
|
|
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
kolacic je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pošto želim smršaviti... kako, šta raditi?
|
trči, vozi bicikl, igraj nogomet, rolaj, hodaj.............eto ti pa biraj |
|
|
|
|
|
|
|