Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Evo mi smo jučer uzeli bijelu xxl iz Lipovog hlada i katastrofa je bila.
Trenutno definitvno najbolja pizza u gradu je u La Rosi.
Štruce i sendviči su također odlični. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Štruce i sendviči su također odlični.
|
definitivno je. stvarno imaju najbolju pizzu u gradu ali je preskupa jebiga 40kn je malo previše i gledam na web stranicama i izgleda da me je dopičnjak zajebo mamu mu |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Štruce i sendviči su također odlični.
|
definitivno je. stvarno imaju najbolju pizzu u gradu ali je preskupa jebiga 40kn je malo previše i gledam na web stranicama i izgleda da me je dopičnjak zajebo mamu mu
|
40 kn je je solidna cijena za takvu pizzu....malo bolja pizza nije ispod 35 kn, a ako želiš dostavu onda ti na tu cijenu dodaju još 5 kn zbog kutije... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
meni pizzerija samo 2 puta može naplatiti kutiju
prvi i zadnji put
moraš biti moron da naručuješ po tim cjenama i još plaćaš kutiju
mislim da je kompromis eventualno da ima napomeneš da ti zamotaju u alu foliju, a ne u kutiju |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni danas lik iz La rosse naplatio pizzu 39kn na njih više ne računam, jes da imaju naj pizzu al nek se jebu 39 puta s njom mene više vidjet neće
|
to uopće nije puno... onak... mi smo u subotu naručili grande/gigand (kako god) pizzu iz sebastiana i platili 130 kn (okvirna cijena... ne znam točno... 5 kn vam-tam)... pola slavonska pola kapričozo (kako god ta se to piše)... to se zove puno...
|
a nije vraga puno onak 40 kn za pizzu je ipak malo previše ak uzmeš u obzir da kad ju praviš kod kuće izađe te 60 kn al ju moš jest u 2-3 navrata i da se ubiješ ko krmak. meni ipak je malo skupo
|
a jbg... onda si sam kod kuće peci pizzu... |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Večeras naručio pizzu iz La rosse, jedna strana rub zagoren, a pizza hladna iako je došla za 35-40 minuta... |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
meni se Strossmayer u zadnje vrijeme dost popravio! ljetos sam narucila od njih i ugodno se iznenadila.. tak da nastavljam.. |
|
|
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Još jedne u nizu odvrate pizze u El Pasu...
Dođemo ja i suprug u restoran El Paso na Dravi, sjednemo i naručimo cugu. Odlučimo se za klopu, ja ću Capriccios-u a suprug Slavonsku.
Nakon 5 minuta, donosi lik gotove pizze, mi ni ispušit cigarete nismo stigli. Odmah nam bilo čudno kako je tako brzo gotovo ali nije bilo gužve pa valjda zbog toga. Kad smo mi počeli jesti te pizze, odmah nam je sve bilo jasno.
Moja pizza je bila suha, sa prepečenim gljivama (izgorenim), bez kečapa, ne narezana, ne slana... ali moja je još i bila jestiva.
Suprugova je bila prijesna, izgled je imala kao da je netko prvo sve prožvakao pa pljunio na pizzu, jaje u sredini pizze koje se nije ni počelo peći, curilo je na sve strane i tonu ajvara na jednoj strani, žilava slanina koja to sve još više gadi, sa feferonima od kojih suze idu na oći...
Naravno ostali smo bez klope, jer tako što ne možeš jesti.. Užas za vidjeti! Sve nas je to skupa stajalo 86, 00 kn. Nikad više tamo! Radite svoj posao! |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
hyppolita je napisao/la: ›
Naravno ostali smo bez klope, jer tako što ne možeš jesti.. Užas za vidjeti! Sve nas je to skupa stajalo 86, 00 kn. Nikad više tamo! Radite svoj posao!
|
Platili ste, a niste jeli?! Zasto? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
hyppolita
|
Nije da nismo jeli, probali smo jesti, ali bezuspješno. Nismo takve osobe da se sad sa njima tamo svađamo, bolje na miran način riješiti apsolutnim ned olaskom! |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
hyppolita je napisao/la: ›
Nismo takve osobe da se sad sa njima tamo svađamo, bolje na miran način riješiti apsolutnim ned olaskom!
|
Mnogi nisu takve osobe. Zato se takve situacije i dogadjaju. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
hyppolita
|
A čuj, imali smo takvo iskustvo i sa Fratelli-om gdje smo naručili 2 porcije Zagrebačkog, pokušao nam je naplatit 80 kn (redovna cijena je 62). Kad smo riješili cijenu otvorimo, narežemo meso i meso se ZELENI! U kutiji sve nabacano izmješano, tartarom isprskano meso, lepinjice, pommes! UŽAS ZA VIDJET!Nazvali smo ih pa se nitko nije usudio doći, samo je lik rekao da oni za hranu ne odgovaraju i da im je žao ako nismo zadovoljni. Pa kakva trebam biti da bi oni došli i reagirali? Šta ljudi trebaju odmah pred njima otvarati hranu da bi vidjeli da li je to jestivo ili ne?! |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
corolla.. pizza corolla... mmmmmmm |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
hyppolita je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A čuj, imali smo takvo iskustvo i sa Fratelli-om gdje smo naručili 2 porcije Zagrebačkog, pokušao nam je naplatit 80 kn (redovna cijena je 62). Kad smo riješili cijenu otvorimo, narežemo meso i meso se ZELENI! U kutiji sve nabacano izmješano, tartarom isprskano meso, lepinjice, pommes! UŽAS ZA VIDJET!Nazvali smo ih pa se nitko nije usudio doći, samo je lik rekao da oni za hranu ne odgovaraju i da im je žao ako nismo zadovoljni. Pa kakva trebam biti da bi oni došli i reagirali? Šta ljudi trebaju odmah pred njima otvarati hranu da bi vidjeli da li je to jestivo ili ne?!
|
neznam ja sam fratelijem prezadovoljna, i primjerice kad su mi zaboravili donjeti gratis palacinke, ja ih nazvala i oni mi ih poslali... tak da..ne treba biti bed za to... |
|
|
|
|
|
|
|