Autor |
Poruka |
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
"Prikuplja, sređuje, kontrolira i evidentira akte, obrađuje podatke, vodi i izrađuje zapisnike, vodi očevidnike, obavlja jednostavne poslove "
ne'š mi teškog posla...
ne, uopće se ne vidi da je nekome namješteno... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
morgan
|
"Prikuplja, sređuje, kontrolira i evidentira akte, obrađuje podatke, vodi i izrađuje zapisnike, vodi očevidnike, obavlja jednostavne poslove "
ne'š mi teškog posla...
ne, uopće se ne vidi da je nekome namješteno... |
|
|
|
|
epona
Ukupno postova: 148 Spol: Žensko
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
de nek' se javi sretnik(ca) - sigurno ima neko logicno objasnjenje |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...mislim, koga vraga će im prirodoslovno-matematička struka za obavljanje poslova jedne tajnice????????...
...wtf, mogli su to barem malo zamaskirati.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
A jeb... a ja upravni referent...nema ovdje kruha za mene... |
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Heroina9 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A jeb... a ja upravni referent...nema ovdje kruha za mene...
|
...pa, kužiš ono, i ja sam upravni referent i zato mi je to idiotski.... ...mislim, nije da bi se prijavljivala ili takvo što, ali.....svo oni zaista rade idiote od ljudi....žao mi je onih koji će se u nadi prijavljivati.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Tragikomicno... zanimljivo je da je slicnih natjecaja za zaposlenje u gradu bilo nekoliko od dolaska Djapica na gradonacelnicko mjesto. Naravno, svi natjecaji javno objavljeni na internetskim stranicama Grada, vjerojatno i u drugim glasilima. Doduse, bez imena onoga tko ce taj posao i dobiti, ali onda im ovo s javnim objavljivanjem oglasa na svim zivim mjestima ne bi moglo vrijediti kao "savrsen" alibi.
Radno mjesto kao znak zahvale i vracanja dugova. A sve preko dzepova poreznih obveznika. Jebiga, navikne se covjek na zivot pijanog milijardera, nakon toliko godina bavljenja politikom... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Tragikomicno... zanimljivo je da je slicnih natjecaja za zaposlenje u gradu bilo nekoliko od dolaska Djapica na gradonacelnicko mjesto. Naravno, svi natjecaji javno objavljeni na internetskim stranicama Grada, vjerojatno i u drugim glasilima. Doduse, bez imena onoga tko ce taj posao i dobiti, ali onda im ovo s javnim objavljivanjem oglasa na svim zivim mjestima ne bi moglo vrijediti kao "savrsen" alibi.
Radno mjesto kao znak zahvale i vracanja dugova. A sve preko dzepova poreznih obveznika. Jebiga, navikne se covjek na zivot pijanog milijardera, nakon toliko godina bavljenja politikom...
|
natječaji... |
Opis: |
|
Veličina: |
29.44 KB |
Pogledano: |
93 put(a) |
|
|
|
|
|
|
Heroina9
|
anakonda je napisao/la: ›
Heroina9 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A jeb... a ja upravni referent...nema ovdje kruha za mene...
|
...pa, kužiš ono, i ja sam upravni referent i zato mi je to idiotski.... ...mislim, nije da bi se prijavljivala ili takvo što, ali.....svo oni zaista rade idiote od ljudi....žao mi je onih koji će se u nadi prijavljivati....
|
Ma ja sam davnih dana odustala od takvih nekih natječaja, ako nemam bratića, strinu, kuma, prijatelja u toj firmi neću se ni prijavljivati... šalim se naravno...ali činjenica je ta da sam predala milijun zamolbi, jedna od njih je nedavno bila i u obrtničkoj komori za daktilografa, moš mislit što su me zvali na razgovor...čujem poslije da je zaposlena žena il sestrična od nekog tamo...ma joj...strava... |
|
|
morgan
|
"...čujem poslije da je zaposlena žena il sestrična od nekog tamo."
znači,šta?trebaš se udat ili srodit sa nekim koji radi u firmi na čiji se natječaj javljaš |
|
|
|
|
Heroina9
|
morgan je napisao/la: ›
"...čujem poslije da je zaposlena žena il sestrična od nekog tamo."
znači,šta?trebaš se udat ili srodit sa nekim koji radi u firmi na čiji se natječaj javljaš
|
Pa da jebote, tak ti se to radi u hrvatskoj... |
|
|
|
|