Mi se trebamo ponositi na naseg gradonacelnika...
Evo par gradonacelnikovih izjava sto ih je
Feral.hr skupljao zadnjih par godina.
Fetus je i pravna kategorija, jer onaj tko se tek treba roditi tretira se kao već rođen.
Anto Đapić u Slobodnoj Dalmaciji, veljača 1997.
Tko će meni u Hrvatskoj diktirati kako smijem dizati ruku i naređivati što ću s rukama raditi?! Imam pravo rukom pokazivati koliki će kukuruz u Slavoniji rasti kada HSP dođe na vlast!
Anto Đapić na press-konferenciji HSP-a u Zagrebu, veljača 1998.
Nedolazak većeg broja stranih državnika na pogreb dr. Franje Tuđmana je najveće priznanje koje je mogao dobiti.
Anto Đapić u interviewu Slobodnoj Dalmaciji, prosinac 1999.
Hrvatskim Židovima imovina za NDH nije bila oduzimana nego je ona davana drugima na upravljanje.
Anto Đapić na tribini u Varaždinu, studeni 1999.
Nisam prepisao magistarski rad. Znate kako se rade magistarski radovi - potpuno je normalno da moj rad sliči knjizi dr. Kandarea kad mi je on bio mentor.
Anto Đapić u Jutarnjem listu, studeni 1999.
Predlažem da se radi mirnog sna građana Zagreba, sve zagrebačke diskoteke pomaknu izvan grada.
Anto Đapić na sjednici saborskog Odbora za predstavke i pritužbe, veljača 1999.
U Hrvatskoj nema ratnog zločina i to mora biti aksiom, dogma od koje ni jedan hrvatski političar ne smije odstupiti.
Anto Đapić na skupu za zaštitu digniteta Domovinskog rata u Gospiću, rujan 2000.
Povratak Šerbedžije i Bregovića nije "povratak otpisanih", nego povratak kulturocida nad hrvatskom kulturom koji je provodila Jugoslavija gotovo cijelo stoljeće.
Anto Đapić u Jutarnjem listu, rujan 2000.
Ako je i istina da imam crnogorsko podrijetlo, što je u tomu loše. Pa Crna Gora je Hrvatska, a Crnogorci su Hrvati.
Anto Đapić na konferenciji za novinare, kolovoz 2000.
U Gospiću '91. nije se moglo govoriti o civilima i necivilima nego o "mi" i "oni".
Anto Đapić, predsjednik HSP-a, na prosvjednom skupu "Svi smo mi Mirko Norac!" održanom u Splitu, veljača 2001.
Možda bi nas sankcije spasile zaduživanja.
Anto Đapić, predsjednik HSP-a, na press-konferenciji, srpanj 2001.
Pravna država nije sveta krava.
Anto Đapić na sjednici Zastupničkog doma Hrvatskog sabora, veljača 2001.
Vijest o smanjenju broja Srba jedna je od boljih u posljednje vrijeme.
Anto Đapić na sjednici Hrvatskoga sabora, svibanj 2002.
Prepisivanjem magistarskog rada nisam učinio ništa nemoralno i nezakonito i to će sud uskoro potvrditi. Sudska odluka pokazat će da sam ja u cijeloj priči nevin. Pa kako se piše magistarski rad? Pročitaš puno knjiga i napraviš kompilaciju. Tih 200 stranica naučio sam napamet, pokazao sam da vladam svime.
Anto Đapić u Jutarnjem listu, studeni 2003.
Nema više razloga da se HDZ postavlja HSP-u kao primarno prvi koalicijski partner. Čak nam je u državotvornim pitanjima bliži SDP.
Anto Đapić, predsjednik HSP-a, u interviewu Dnevniku 2005.
Vjerujem da nakon procitanih redova svi mi imamo razloga za veselje...