Autor |
Poruka |
spring larnia Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
Ima li itko ikakve informacije da će se uskoro riješiti smetlište u centru grada u dvorištu Šibicare. Mi obližnji stanari gledamo na smeće od PVC vrećica na par tisuća m2 i to naslagano do visine 1 kata. Rade 365 dana godišnje 24 sata dnevno. Da li si možete zamisliti buku u 2 u noći od viljuškara koji vam prolazi na 20 metara od prozora, buke od proizvodnje (bez zaštitne ograde od buke) te od smrada iz iste i to u samo SREDIŠTU grada!!!!!! Do kada će politika biti ispred kvalitete života građana. |
|
|
|
|
|
|
na žalost nikoga za ovo nije briga osim onih koji gledaju na to smetlište, zanima me što bi bilo da je njima tako?? ajmo smeće preseliti gradonačelniku u županu pod prozore!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
eto sličice |
Opis: |
|
Veličina: |
422.67 KB |
Pogledano: |
192 put(a) |
|
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
vidis da su ostavili 'zeleni pojas'
hehe, salim se ... ovo je grozno |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
zar je bilo drugačije dok je radila šibicara? |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
|
da bilo je drugačije. Nije bilo smeće, već trupci drveća. bila je putno zelenih površina i na njim su čak imali izložbe skulptura. Osim toga stara šibicara se još prije rata trebala seliti, a evo skoro 20 godina kasnije i dalje imamo proizvodnju u buku u središtu grada. Svaka čast reciklaži, ali da li to mora biti u centru grada?? |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Koliko cujem zgrada tvornice je zasticeni spomenik i ne smije se rusiti... to onda valjda znaci da novom gazdi nije isplativo samo dio zemljista prenamjeniti u stambenu gradnju (malo ostane)... pa onda vjerojatno koristi sto ima i dok moze....
A i kada bi se iselili... bojim se da nemamo maste niti mogucnosti smisliti sadrzaj za tu zgradu... kao ni zgrada Kožare... s njom je ista situacija |
|
|
|
|
|
|
kaže bede u danas objavljanog članku da mi stanari nismo dali se u dvorištu grade stambene zgrade. kao da nas je netko pitao, a kao za ovo smetlšte i buku smo dali odobrenje.
Ha, ha ovo je smiješna izjava. Naravno da trebaju ljudi raditi, ali samo neka izmjesti u svoje pogone kojim ima i izvan centra grada. |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Previše kukate. |
|
_________________ |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
spring larnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kaže bede u danas objavljanog članku da mi stanari nismo dali se u dvorištu grade stambene zgrade. kao da nas je netko pitao, a kao za ovo smetlšte i buku smo dali odobrenje.
Ha, ha ovo je smiješna izjava. Naravno da trebaju ljudi raditi, ali samo neka izmjesti u svoje pogone kojim ima i izvan centra grada.
|
...u tom istom članku piše da će se izmjestiti tvornica.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
neće se izmjestiti tvornica nego samo smeće tj sirovina koju onda za 2-3 mj opet isto tako nagomilaju. Proizvodnja, buka i smrad na žalost ostaje gdje je.............nama pod prozorima |
|
|
|
|
|
jaja Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
a i ovo je balkan: jebaloih, u kojem suvremenom civiliziranom gradu u centru grada postoje ikakvi tvornicki / preradjivacki pogoni??? ima mjesta van grada koliko hoces - al stoka zaradjuje masne pare ovako, placaju nekome u gradskom poglavarstvu da status quo ostane, i nikome nista... |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
@monkey - kad se gradila tvornica nije to bio još centar.al kao što vidiš manje više se sve izmjestilo van grada.bar ono što je ostalo i da radi |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
morgan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@monkey - kad se gradila tvornica nije to bio još centar.al kao što vidiš manje više se sve izmjestilo van grada.bar ono što je ostalo i da radi
|
pa o tome se i radi: tvornica (sibicara) je radjena kad je osijek imao 20 000 stanovnika (neka me netko ispravi ako raspoalzem krivim podacima) i davnih ju je dana trebalo maknuti s lokacije na kojoj je sada... a kad je vec i bila ugasena, onda je definitivno prostor trebalo proglasiti ne-industrijskom zonom, prenamijeniti ga illi srusiti, a ne ovako.
spring larnia je napisao/la: ›
Ima li itko ikakve informacije da će se uskoro riješiti smetlište u centru grada u dvorištu Šibicare. Mi obližnji stanari gledamo na smeće od PVC vrećica na par tisuća m2 i to naslagano do visine 1 kata. Rade 365 dana godišnje 24 sata dnevno. Da li si možete zamisliti buku u 2 u noći od viljuškara koji vam prolazi na 20 metara od prozora, buke od proizvodnje (bez zaštitne ograde od buke) te od smrada iz iste i to u samo SREDIŠTU grada!!!!!! Do kada će politika biti ispred kvalitete života građana.
|
ne zivim tamo pa ne znam da li je ovo bas tocno tako - ali ako jest, onda je definitvno krajnje vrijeme da se pogon zatvori. |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
|
|