Autor |
Poruka |
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
legica_os je napisao/la: ›
Meni je mama govorila da ne jedem koštice od lubenice jer će mi izrasti velika lubenica u stomaku... Ni dan danas ne jedem koštice iz lubenice
|
|
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Heroina9 je napisao/la: ›
Meni su govorili da ako si slučajno gurnem u nos zrno graška ili graha da će mi proklijat u nosu i narast stabljika.
|
Užas
Mog nećaka moja mama kad je bio manji nije mogla istjerati iz kade kad se kupao...uvijek je volio brčkati se,kao plivati i zajebavati se jel...al kad je rekla da je miš u kadi...kako je izletio,ne iz kade,nego i iz kupaonice.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
lala je napisao/la: ›
Meni je mama govorila da ne jedem koštice od lubenice jer će mi izrasti velika lubenica u stomaku... Ni dan danas ne jedem koštice iz lubenice
|
|
Kad budem trudna,onda ću joj reći da sam jela koštice iz lubenice |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Heroina9 je napisao/la: ›
Meni su govorili da ako si slučajno gurnem u nos zrno graška ili graha da će mi proklijat u nosu i narast stabljika.
|
Užas
Mog nećaka moja mama kad je bio manji nije mogla istjerati iz kade kad se kupao...uvijek je volio brčkati se,kao plivati i zajebavati se jel...al kad je rekla da je miš u kadi...kako je izletio,ne iz kade,nego i iz kupaonice....
|
Jadno dijete ima će strah od tuša... |
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Heroina9 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
...gle, u ovome ima i relativno istine: moj klinjo je u vrtiću gurnio u nos zrno kukuruza...nakon 2 dana sam tek skužila, kad je već malo i nabubrilo ....da je, nedajbože, ostalo još par dana, narasla bi stabljika, časna riječ!!!... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la: ›
Heroina9 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
...gle, u ovome ima i relativno istine: moj klinjo je u vrtiću gurnio u nos zrno kukuruza...nakon 2 dana sam tek skužila, kad je već malo i nabubrilo ....da je, nedajbože, ostalo još par dana, narasla bi stabljika, časna riječ!!!...
|
Ajoojj....znači ima tu istine. |
|
|
anakonda
|
...hm, očito su stariji stvarno znali puuuuuno toga ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
anakonda
|
...jedno od prvih sjećanja koja imam je na jedno užasno stvorenje koje vreba iz mraka, svo zamotano u neke stare crne krpe i zove se babuka...a pojavilo bi se ako bi maloj zmijici palo na pamet eventualno ući u šupu na dvorištu.....
...dan danas vjerojatno vreba tamo... |
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Bila sam hiperaktivno dijete koje je bilo samo kod kuce i mama je prijetila kako ima jedna >pticica> koja prati sta ja radim i sve joj govori, pogotovo kad nisam dobra. Uh, kako sam pratila pticice po dvoristu, majcicu im poljubim... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
spring larnia Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
meni su govorili da tata dok je na poslu sve što ja radim vidi kroz zidove. Fakat sam to vjerovala jer je uvijek sve znao kada je došao kući. Kako naivno da li sam nekada čula sa telefon ha, ha, ha |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
kaj fakat? |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...jedno od prvih sjećanja koja imam je na jedno užasno stvorenje koje vreba iz mraka, svo zamotano u neke stare crne krpe i zove se babuka...a pojavilo bi se ako bi maloj zmijici palo na pamet eventualno ući u šupu na dvorištu.....
...dan danas vjerojatno vreba tamo...
|
u slavoniji (tamo prema đakovu) je to stvorenje bušo i nema svoj opis nego ga svako dijete predoči samo sebi jer uz njega ide spika "ne idi na tavan bušo će te", "ne idi u mrak bušo će te", za mene je bušo bio crni vrag s crvenim očima koji je vrebo iz mraka.
od kave raste rep i brkovi
od gledanja u križ oči ostaju takve (što je vjerovatno i istina sad kad razmislim)
ne trčati sa škarama u ruci izbit ću si oči |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...dan danas vjerojatno vreba tamo...
|
u slavoniji (tamo prema đakovu) je to stvorenje bušo i nema svoj opis nego ga svako dijete predoči samo sebi jer uz njega ide spika "ne idi na tavan bušo će te", "ne idi u mrak bušo će te", za mene je bušo bio crni vrag s crvenim očima koji je vrebo iz mraka.
od kave raste rep i brkovi
od gledanja u križ oči ostaju takve (što je vjerovatno i istina sad kad razmislim)
ne trčati sa škarama u ruci izbit ću si oči
|
...il ak već trčiš sa škarama ili nožom okreni ih prema dolje |
|
|
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol: Nebitno
|
Dabo iz Ormara još spavam s otvorenim ormarom |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |