Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Ukupno online:120
Registrirani online (23): Anica, CAROLINE, Casper, cocolo, cupofcoffee, Cyrano, deer_hunter, Evil Poodingh, ilija cvorovic, Jazz, kyx, marijuan, mata, miwo, Nandino, OsijekNepokoren..., SheOs, slavonjara, sretno-dijete, tempus031, vjexa, W.M. Felt, zla_tratinčica |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Ukupno online:109
Registrirani online (31): 123456, anita gernhardt, audiworld, avva, BamBy, birki, bocic, bulja**, Circa, crazy horse, davorccc, Domagoj_Sajter, DonQuijote, dumbaos, extracura, floydvjeko, Ingo, jandot, josephine01, lavic, Leteci mungos, mata, MoNk, nemo1, nooky, objektiv, Pahulja, Paula, sat2, slavonjara, tempus031 |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Evo jope 31 ljud online...
Sranje što sam na mobu... |
|
|
Leteci mungos
|
Ukupno online:147
Registrirani online (26): *sunčica*, av8or, bazooka_joe, D.E.A., DarioOs, davor0, errrr, Frost, garrincha077, glechudesa, Jugovac, Leteci mungos, lukko, MacaPapucharica, maddox_rumble, marie, marin_00, my_online_perso..., Nandino, nisam za, osk, rizla, scero, tijuana, Tilia, tranzy |
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Ukupno online: 176
Registrirani online (19): britva_bozo, daddos, echoes, Ed Wood, Holden, hyppolita, Ingo, lavic, Lon Don, meskalin, mischko, Mladjo, Monstrum, Mother Earth, Otofx, peggy, picard_dm, tina000, vjexa
P.S. znam, znam, nije all time high registriranih, ali... ;-) |
|
|
|
|
anakonda
|
Ukupno online:196
Registrirani online (2 : AlkicOs, anakonda, avantgarde, blackbloc, cane, Chule, dim, dino_bno, ElvirTabakovic, evergreen, gloria diao, hellraiser, janegallagher, koko, legabrca, MADMAX, meduza_, Nuša Matanova, peggy, pinokio091, Sephiroth, simo031, Stella1989, TataMata, ToniOsk, vedra889, zen031, zokka |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
nije li bitan onaj broj registriranih online ljudi |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
anakonda
|
...ma, eto - čisto da oživim temu, počela sam se previše živcirati oko dnevno-političkih tema.... |
|
|
|
|
tamna strana
|
Ukupno online:214
Registrirani online (30): AlkicOs, anakonda, avantgarde, Dinko, dino_bno, Ed Wood, evergreen, exodus, eyewear, Fixy, hellraiser, Ingo, markonato, Mladjo, Nuša Matanova, porezni obvezni..., PreacheR, Redakcija 031, Ro3y, silwach_22, simo031, Stella1989, TataMata, toma_os, Tomislav1970, ToniOsk, tonka_21, vedra889, zen031, zeros |
|
|
|
|
anakonda
|
nu kikosha, bolji si... |
|
|
|
|
tamna strana
|
Ukupno online:219
Registrirani online (33): *miss-infernaLi..., 123456, anakonda, blackbloc, Bojica, Boost, Dinko, dino_bno, exodus, eyewear, FunkyLady, maddox_rumble, markonato, maxxp, micek_trtkoooo, Mladjo, MUGDIM, N.N., ottoos2002, Pikachu, pojedena životi..., Ro3y, sandra202, simo031, snaša, soul_catcher, suny, svinjor, toma_os, ToniOsk, tonka_21, zen031, zeros |
Zadnja promjena: tamna strana; 26.02.2011. 17:35; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
tamna strana
|
anakonda je napisao/la: ›
nu kikosha, bolji si...
|
hvala na nadasve izdašnoj donaciji |
|
|
|
|
anakonda
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
anakonda je napisao/la: ›
nu kikosha, bolji si...
|
hvala na nadasve izdašnoj donaciji
|
...nou frks....ionako nisam dugo dijelila kikoshe... |
|
|
|
|
|
|