Okidala sam na onaj dio kad je u nekoj emisiji baba nazovala i pitala za zdravlje na to joj se Milan fino izderao "UMIRETE!!! Spustite slušalicu i zovite Hitnu!"
HAHAHA
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ...
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
car..nedavno sam na OBN-u gledala njegovu emisiju...ne mogu vjerovati da se niti jednom nije ponovio sa istim ili makar sličnim "rješenjem" za pozivatelje...a tek ne mogu vjerovati koliko ga ljudi zove...
i nema ga više ni na OBN-u...šteta...al u šta sve ljudi povjeruju...to je nevjerojatno...balkanci....
al nekad je brutalan...npr. mater pita za sina koji je nijem i nije rekao ni riječ do svoje 4 ili 5. godine...i pita ga oće progovorit...i on kaže da progovara u 14-oj godini...i žena počne zahvaljivat i plakat od sreće...bzvz joj nadu probudi...
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!!
-Kako da se riješim treme?
kad bude kišala padala odite pod sivi trijem i stojte 10 minuta..i trema će nestati
-Majka mi je u bolnici na intenzivnoj njezi, bori se za život, što mogu učiniti?
uzmite klip kukuruza, prepolovite ga i stavite majci pod jastuk... dok je u bolnici jel..
opa...skoro je kopirao onda foru...jednoj ženi nije prestajala glavobolja...al miki ima rješenje...uzmite klip kukuruza i stavite pod jastuk,za 6 dana glavobolja nestaje i ne vraća...al ova mi je najjača...sam mal....
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!!
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
Genijalan mi je Milan.. A još mi je genijalnije što ljudi to sve vjeruju.. Još uvijek nisam sigurna jel to sve zapravo samo zajebancija.. Naprosto ne mogu vjerovati da netko stvarno puši te njegove trkeljarije!
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala!