Autor |
Poruka |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
|
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ne znam zašto je u boje hrvatske zastave obojano spolovilo Toma Gotovca ljepši i pametniji prizor od ovog s pučke veselice?! |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
@Sharon, upravo to izjednacavanje ta dva dogadjaja/prizora najbolje opisuje "kulturnu" politiku HSP-a. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
TataMata
|
Ma mungose ti si više u qurcu nego i Sharon i ja zajedno  , ti mrziš....mi ne...meni niti jedna stranka ne smeta, tko god da pobjedi poštivati ću volju većine i nastojati i dalje surađivati i pomagati koliko god mogu...jer volim ovaj grad i ljude u njemu... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Mrzim, istina.
Mrzim kamo ovaj grad ide.
Mrzim sto mi je pola prijatelja u zadnjih 5 godina pobjeglo/moralo otici iz Osijeka.
Mrzim sto me ljudi sazalijevaju kad cuju tko mi je gradonacelnik.
Mrzim kad vidim da je HSP spreman grad zaduziti za 800 milijuna kuna u sljedecih 30 godina bez da trepne okom.
Mrzim kad vidim da ce Osijek biti domacin streljackom natjecanju u vremenu teske recesije i za to platiti 17 milijuna kuna.
Mrzim kad vidim da se Divaltova 5 puta kopala u dvije godine.
Mrzim kad vidim da je na produzetak Gacke dvaput stavljan sloj asfalta prije nego li je sama cesta otvorena.
Mrzim kad si gradonacelnik obnovi ulicu.
Mrzim kad se spomenici postavljaju po osobnom nahodjenju.
Mrzim kad se gradska zemljista poklanjaju stranackim sponzorima, a s druge strane pravi gospodarstvenici reketare i ucjenjuju, a potencijalni uvjetuju shapom.
Ima toga jos...
Onaj tko voli takvu situaciju i od nje masti brk - naravno da ju nema razloga mrziti. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Sharon
|
|
|
 |
TataMata
|
Ma on ujutro mrzi sebe, a poslijepodne cijeli svijet...al što češ... |
|
|
|
 |
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol:  Nebitno
|
Prije bih rekao da nema pomoći onima koji misle da ovaj grad ide u dobrom smjeru.
Đapić i kultura jednostavno ne idu zajedno. Kao, otprilike, HSP i tolerancija. A gospođa Smoje je zabranila održavanje subotnjih zabava u Kazamatu. To je HSP - ako nešto ne razumijemo - zabranjujemo. |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Mrzim, istina.
Mrzim kamo ovaj grad ide.
Mrzim sto mi je pola prijatelja u zadnjih 5 godina pobjeglo/moralo otici iz Osijeka.
Mrzim sto me ljudi sazalijevaju kad cuju tko mi je gradonacelnik.
Mrzim kad vidim da je HSP spreman grad zaduziti za 800 milijuna kuna u sljedecih 30 godina bez da trepne okom.
Mrzim kad vidim da ce Osijek biti domacin streljackom natjecanju u vremenu teske recesije i za to platiti 17 milijuna kuna.
Mrzim kad vidim da se Divaltova 5 puta kopala u dvije godine.
Mrzim kad vidim da je na produzetak Gacke dvaput stavljan sloj asfalta prije nego li je sada cesta otvorena.
Mrzim kad si gradonacelnik obnovi ulicu.
Mrzim kad se spomenici postavljaju po osobnom nadodjenju.
Mrzim kad se gradska zemljista poklanjaju stranackim sponzorima, a s druge strane pravi gospodarstvenici reketare i ucjenjuju, a potencijalni uvjetuju shapom.
Ima toga jos...
Onaj tko voli takvu situaciju i od nje masti brk - naravno da ju nema razlog mrziti.
|
...ne bih rekla da mrzim ovo i ono, ali potpisujem mišljenje @Letećeg u dobrom dijelu....odnosno, samo bih zapravo umjesto riječi "mrzim" stavila pitanje "zašto je...".... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
TataMata
|
Drago mi je što ignorirate ovaj post, ali i to su ti mali projekti koje je odobrilo i podržalo ovo poglavarstvo na čelu s HSP-om. Što vam tu ne valja...ili ipak nije sve kako se čini ??? |
|
|
|
 |
anakonda
|
...pročitah post, sve stoji....ali zanimaju me trenutno argumenti koji bi išli protiv onog što je @Mungos izrekao....znači, miljoni kuna zaduživanja, raskopane ulice, dupli/trodupli poslovi, kiosci, spomenici, EPSO u doba recesije, silne pare utrošene na megalomansku dvoranu i tome slično..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Sharon
|
mungos je bacio teme za rasprave (btw o kojima se raspravlja već mjesecima i godinama na forumu) a ne pitanja na koja se može kratko odgovoriti. Čista retorička pitanja, a poznato je za što ona služe. |
|
|
|
|
 |
anakonda
|
...kako su sad odjednom retorička?...čovjek je jednostavno dao neke činjenice, na koje bi se (prema načelima demokracije) trebalo dati barem protuargument da to nije tako.... |
|
|
|
 |
Sharon
|
Dani su ti argumenti više puta, a ovo su teme za rasprave. Pitanje je kako tko od nas vidi istu stvar (ona spika s čašom do pola punom/ do pola praznom). Tako je uvijek bilo i tako će uvijek biti. Nije ni to loše - ne možemo svi isto razmišljati... Uostalom, i sama sebi proturječiš jer na nekim temama nesvjesno braniš projekte ovog istog GP. |
|
|
|
|
 |
anakonda
|
...e, vidiš - nije nesvjesno....i ne branim, već podržavam stvari koje smatram da su dobre za razvoj Osijek....takvih je, nažalost, malo.... |
|
|
|
 |
 |
|