Autor |
Poruka |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
apsolutno podrzavam ovaj zakon i nadam se da će se provoditi ak nista drugo onda barem u vecim klubovima i "popularnim" mjestima za izlaske,za neke lokalne birtije me boli briga ionako neidem tamo.
Netko je rekao kako sad nije pravo vrijeme za zabrane, ja mislim da nemoze biti savrseniji tajming od ovoga, svijest ljudi se mijenja-hvala bogu na bolje- iako ce proci jos nekoliko desetljeca dok ljudi ne predju na visi level, stvari se svakako mijenjaju a ovo je definitivno prijelazno razdoblje.
Pa tako sad dolazimo do pusenja. Svi znamo da je pusenje stetno za zdravlje pa opet jako puno ljudi pusi. Zasto? Neka psiholozi i psihijatri odrade dublje analiza ja cu reci to iz svog gledista: da pusaci vole sami sebe ne bi bili tako destruktivni prema svome tijelu, dalje da drustvo apsolutno to netolerira kao sto netoleriramo nasilje, zlostavljanje, pedofiliju i da se od malih nogu odgaja da je to lose ne bi imali toliko pusaca!!
Nisam bas za neke velike zabrane al sto se tice pusenja drukcije se i ne moze, bit ce jos dugo vremena podijeljenih misljenja al dugorocno to je jako pozitivno. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
Ljudi se dijele na "obične", "pušače" i "bivše pušače". Najgora kategorija su "bivši pušači". Dok su pušili su trovali sebe, a nakon što su prestali (verbalno) truju okolinu. |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...moje osobne postavke me tjeraju da ne volim sve što mi je nametnuto....a pogotovo nešto što volim...prije ću se odlučiti prestati pušiti ako JA to želim, nego da mi država nametne zabranu... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
ja ne voli sto je meni nametnuto da moram udisat dim,a ne zelim pusit |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...i tako se vrtimo u krug - neki su za, neki protiv....solomonska odluka bi bila da ugostitelji jednostavno sami odluče o tome hoće li se u njihovim birtijama dimiti ili ne...vjerujem da bi bilo skroz dovoljno birtija i za pušače i nepušače, tako da svi mogu birati.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Ha da, nikad svi sretni Meni eto odgovara, jedva cekam da sjednem da sjednem s Legicom u najdrazi kaf, i da izadjem iz njega a da ne smdim na dim |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
pijem pivo jebe mi se živo... |
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
eseker je napisao/la: ›
Ljudi se dijele na "obične", "pušače" i "bivše pušače". Najgora kategorija su "bivši pušači". Dok su pušili su trovali sebe, a nakon što su prestali (verbalno) truju okolinu.
|
ja sam taj bivši pušač.....
...sad mi reci na koji način ja verbalno trujem druge....odnosno tvoje visočanstvo
možda time što kažem da je sa jedne strane dobro,a s druge strane štetno što će se zabraniti pušenje...
..ja se ni jednom nisam požalio na nečiju cigaretu...sam sam rekao da niti nemam na to pravo.....
..možda time što se ne slažem s time što netko kaže da su sada pušači diskriminirani...??? ili možda nečim trećim...??? |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
|
danas tj juce 6.5. napokon je dosao taj dan, sutra tj danas najavljuju malo hladnije,heheh. bas me zanima kak cete sjediti na terasi i pusiti, hihi |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ruana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
danas tj juce 6.5. napokon je dosao taj dan, sutra tj danas najavljuju malo hladnije,heheh. bas me zanima kak cete sjediti na terasi i pusiti, hihi
|
onako kako sam se ja smrzavao na promenadi samo da ne smrdim po dimu hehehehe |
|
|
|
|
|
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
danas tj juce 6.5. napokon je dosao taj dan, sutra tj danas najavljuju malo hladnije,heheh. bas me zanima kak cete sjediti na terasi i pusiti, hihi
|
onako kako sam se ja smrzavao na promenadi samo da ne smrdim po dimu hehehehe
|
heheheh |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
ja stvarno ne mogu vjerovati kako si ti jedno pakosno stvorenje. bit ce da te roditelji nisu dovoljno grlili kad si bila mala.
ali, zabrana i ne mora biti tako losa
Smirting ili kako je zabrana spojila ljude |
|
|
|
|
|
|
Ingo je napisao/la: ›
|
ja stvarno ne mogu vjerovati kako si ti jedno pakosno stvorenje. bit ce da te roditelji nisu dovoljno grlili kad si bila mala.
ali, zabrana i ne mora biti tako losa
Smirting ili kako je zabrana spojila ljude
|
hvala na komplimentu,hihi |
|
|
|
|
|
|
a komentar na ovaj tvoj clanak- retardi!!! |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Al cu i dalje govoriti da mi idu na kurac ljudi koji misle da su popusili silne cigarete pasivno;dajte si kupite jutarnji,navucite maske da se ne bi razboljeli i sjedite po kucama,pickice!
|
I meni! Kako sada pušačima znate reći da, ako im smeta što ne mogu pušiti ostanu doma i ne idu u birtije, a vi sami ste svo ovo vrijeme visili po tim istim birtijama i kukali kako vam smeta dim.
Upravo to je ono što me najviše živcira. Ok, ako mi nije gušt otići na cugu tamo gdje ne mogu zapaliti cigaretu, ostat ću tamo gdje mogu, a neću pričati bajke o diskriminaciji pušača.
Samo, dobro razmislite prije nego se sada, u birc petstotinjak metara udaljen od vaše kuće, uputite autom kako biste uživali u nepušačkoj atmosferi. Osobno cijenim dosljednost pa ako ste već toliko savjesni po pitanju vlastitoga zdravlja, pobrinite se i za tuđe. Zašto bi nečije dijete na igralištu udisalo otrove koje proizvodite radi vlastite komocije? |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
|
|