Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Svi po raznim pitanjima imamo neke stavove, mišljenja, oprdijeljenja......... Svakodnevno komuniciramo s kolegama, prijeteljima, obitelji, poslovnim partnerima, sami sa sobom, gledamo vijesti........ Što vas najbrže i najviše naljuti?
Sto puta si kažete da si nećete dopustiti neku situaciju, nerviranje, a opet.....
Dakle, što ili tko je to? |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
hm....dobro pitanje.
starci i buraz nekako imaju sposobnost da me izlude u trenutku...
od stvari/situacija...ne znam...
recimo, sad cu popizditi kad gazda kaze kako ga jedino nedostatak kave moze naljutiti.. |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
DanicaV
|
razmisli, i ja sjedim pa kontam.
znam da prvo mjesto dijele ljudska glupost i primitivizam (to sam navela i kao bolesti kojih se najviše bojim), a ostalo sve nekako manje strašno...... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
|
pa jeste...ovisi o trenutku, stvarno.
ali ono...bolje da ne krenem nabrajati sto me sve zivcira i ljuti...(ja sam dijete sa puno zuci, spomenuti jednu stvar ne bi bilo fer prema drugoj, tako da nikada ne bih prestao pisati i nasli bi me kao kostura sa bradurinom (jer mi brada nenormalno brzo raste zadnjih dana) kako sjedi za stolom zatrpanim opuscima, a to ne bi bilo dobro...) |
|
übergefickt |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Ljudi. Ljudi me, ma koliko ih voljela i koliko god mi bio gušt samo promatrati ih, pričinjavaju strašnu ljutnju. Glupost i primitivizam, slažem se, također me mogu brzo naljutiti. Nepravda. Donošenje brzopletih, jednostranih zaključaka. Moja sestra koja traži normalno pozornosti za osobicu koja ima 9 godina, al nekad baš pretjeruje (disharmonija s mojim trenutnim stanjem...) |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Ko se ljuti, uvalim mu kruti. |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Amputirali su mi centar za ljutnju. Ustvari, djevojka me moze naljutiti... ostale stvari me slabo diraju... izgleda da imam dobro popunjenu internu ignore listu. |
|
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
Glupost i primitivizam- hey pa to bi značilo da sami sebe ljutite(barem ponekad)- hajde priznajte |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
Pedofilija,...za svaki slučaj kad čujem pozli mi i naljuti me više nego išta na kugli zemaljskoj... i ta ljutnja u meni je konstantna |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
|
Marigold je napisao/la: ›
Glupost i primitivizam- hey pa to bi značilo da sami sebe ljutite(barem ponekad)- hajde priznajte
|
hm...ne baš, sori... |
|
übergefickt |
|
|
|
DanicaV
|
Svi se nekada ljutimo na sebe. Podrazumijeva se, samo što nisu svi jednako samokritični... |
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
napravda |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Glupost i primitivizam- hey pa to bi značilo da sami sebe ljutite(barem ponekad)- hajde priznajte
|
Ponekad se ljutim na sebe i zbog gluposti. Ali primitivna nastojim ne biti.
Pedofilija,...za svaki slučaj kad čujem pozli mi i naljuti me više nego išta na kugli zemaljskoj... i ta ljutnja u meni je konstantna
|
Slažem se.
DanicaV je napisao/la: ›
Svi se nekada ljutimo na sebe. Podrazumijeva se, samo što nisu svi jednako samokritični...
|
Točno, ali zbog slabosti najviše: trenutno se ljutim na sebe jer se ne mogu natjerati da ne budem lijena i da odrapim još bar 2-3 sata učenja. |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
paperje je napisao/la: ›
napravda
|
rekao Kalimero |
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
vidiš, stvarno! nisam ni pomislila na nj. zapravo, nisam sigurna ljuti li me nepravda ili me rastužuje. ali da mi jako smeta, to je istina! |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
|
|