Ako nije do sada, uskoro će na psihijatriju..... kad mu mali Pavelić, koji mu sjedi na lijevom ramenu, naredi da počne ubijati ljude na cesti jer nisu čiste rvacke rase.....
_________________ [b]One ring to rule them all........
maja_mm je napisao/la :
Ako nije do sada, uskoro će na psihijatriju..... kad mu mali Pavelić, koji mu sjedi na lijevom ramenu, naredi da počne ubijati ljude na cesti jer nisu čiste rvacke rase.....
Stvarno nisam znao da u Osijeku živio toliko budala.
Slavonski je napisao/la :
Uostalom, forum je i jedino mjesto na kojemu mogu sa političkim neistomišljenicima raspravljati, jer uživo rade šake i bodeži.
Dobro te uči ta tvoja vjera...
Slavonski je napisao/la :
I zašto misliš da bi i jedan hrvatski domoljub dobrovoljno dao i pedalj hrvatskog tla, pa tako i Poglavnik.
Jesu li to ovi mlađahni oko Matkovića osnovali kakav kult ili sljedbu? Već sam negdje čula, ali sam mislila da je trač... A ovaj ga spominje, pa kad malo povežem?!*&%$#"*???
Sharon je napisao/la :
Jesu li to ovi mlađahni oko Matkovića osnovali kakav kult ili sljedbu? Već sam negdje čula, ali sam mislila da je trač... A ovaj ga spominje, pa kad malo povežem?!*&%$#"*???
Sve bi to bilo lijepo i krasno kad ne bi bila apologeta stranke čiji su se čelnici ponosno slikali ispod slike Ante Pavelića i, također, zazivali obnovu NDH. Ovaj nesretnik je tek puno dosljedniji od vas i ništa drugo. Kao što je Matković samo potomak HSP-a, tako je i on. Dva lica iste političke gluposti.
Zadnja promjena: Baudolino; 14.05.2009. 10:37; ukupno mijenjano 1 put.