Autor |
Poruka |
Tram111
Ukupno postova: 121 Spol: Nebitno
|
maddox_rumble je napisao/la: ›
Tram111 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Prema tendencijama svjetskog razvoja, budućnost se zasniva isključivo na informatici, te će takvi stručnjaci biti traženi u idućih xxx godina. Stoga-elektrotehnika, smjer informatika, a imaš i na ekonomiji smjer informatika. Mislim da bilo tko sada i narednih godina upisuje fax, sa ovim izborom ne može pogriješiti....
|
racunarstvo gradevenirastvo, biokemija, biotehnologija i takve znanosti to je najtrazenije
|
Građevina je u opadanja, a sa ostalim se slažem, jedino (koliko mi je poznato) što ostalih nema u Osijeku nego najbliže u Zagrebu, a to onda povlači dodatne troškove za sobom (put, smještaj, hrana...). |
|
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Upisala bih isto što i prvi put- ništa!!! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
ožiljak
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Delfin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Upisala bih isto što i prvi put- ništa!!!
|
stvarno najpametnije rješenje, nema što |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Prema tendencijama svjetskog razvoja, budućnost se zasniva isključivo na informatici, te će takvi stručnjaci biti traženi u idućih xxx godina. Stoga-elektrotehnika, smjer informatika, a imaš i na ekonomiji smjer informatika. Mislim da bilo tko sada i narednih godina upisuje fax, sa ovim izborom ne može pogriješiti....
|
racunarstvo gradevenirastvo, biokemija, biotehnologija i takve znanosti to je najtrazenije
|
Građevina je u opadanja, a sa ostalim se slažem, jedino (koliko mi je poznato) što ostalih nema u Osijeku nego najbliže u Zagrebu, a to onda povlači dodatne troškove za sobom (put, smještaj, hrana...).
|
gradevina mozda u opadanju kod nas, ali vani i dalje trazeno, racunarstvo ima u os, biokemija nema, a biotehnologija u pravom smislu te znanosti uopce nema u hr : |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
Građevina je u opadanja, a sa ostalim se slažem, jedino (koliko mi je poznato) što ostalih nema u Osijeku nego najbliže u Zagrebu, a to onda povlači dodatne troškove za sobom (put, smještaj, hrana...).
|
da, ali se onda možeš vratiti i naći posao, a ne ako odabere neki od faksova kojih ima u osijeku i koji samo štancaju diplome mora tražiti posao po Zagrebu i dubaiu |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Budi grobar. Tu ti posla nikad neće falit. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Još uvijek neznam što ću. Mislim na etf, al nisam ono baš sigurna. Kak da budem sigurna s 18? |
|
|
|
|
|
PEGY
|
Inaće, MORAM baš moram, ići na faks. |
|
|
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
maddox_rumble je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
|
gradevina mozda u opadanju kod nas, ali vani i dalje trazeno, racunarstvo ima u os, biokemija nema, a biotehnologija u pravom smislu te znanosti uopce nema u hr :
|
biokemija kao biokemija nema u hrvatskoj, ima samo u ljubljani i nema prijamnog |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Još uvijek neznam što ću. Mislim na etf, al nisam ono baš sigurna. Kak da budem sigurna s 18?
|
imas personalnu poruku |
|
|
|
|
|
j@dr@
Ukupno postova: 53 Lokacija: Osijek u srcu Spol: Žensko
|
Preporučam računarstvo ili neko slično zanimanje, građevinski itd, nešto što se traži i možeš birati posao.. |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
|
j@dr@ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Preporučam računarstvo ili neko slično zanimanje, građevinski itd, nešto što se traži i možeš birati posao..
|
ali uzalud ako to nevolis, treba radit ono sto volis i to je kljuc |
|
|
|
|
|
j@dr@
Ukupno postova: 53 Lokacija: Osijek u srcu Spol: Žensko
|
Preporučam računarstvo ili neko slično zanimanje, građevinski itd, nešto što se traži i možeš birati posao..
|
ali uzalud ako to nevolis, treba radit ono sto volis i to je kljuc
|
da, ali uzalud meni što imam pravni fax ako s njime ne mogu naći posao, i moram se seliti u zg, (osim ak imam vezu, najbolje političku) |
Zadnja promjena: j@dr@; 02.06.2009. 13:36; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
PEGY
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
|
možeš birati posao??? reci da se šališ, molim te, u HRVATSKOJ možeš birati posao.. možeš ako si bandićev, bubalov, đapićev i tako nekih čestitih ljudi nećak, sin itd..
ja studirah strojarstvo koje glasi isto kao jedan od deficitarnijih fakulteta i dečki sa starijih godina se guze i mole boga da nađu šljaku i idu po vani radit jer kod nas nema posla, ista stvar sa svim ostalim fakultetima.. bez štele ili ako nisi u nekoj stranci si K kad završiš bilo što.. |
|
|
|
|
|
|
|