Autor |
Poruka |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
zlusch je napisao/la: ›
maddox_rumble je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A nekad sam s ponosom govorio da sam iz Osijeka....
|
mah pa de , i trebas bit ponosan sto si iz osijeka, nisu gradani osijeka krivi je ima 10tak idiota i moroncina
njih treba rjesit i sankcionirat i to je to
|
Ehh da... a tko je na izborima neki dan odlučio ništa ne promijeniti? Građani Siska?
Mislim, ono....
|
pa nisu bili parlamentarni izbori.. |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
Užas! Politička prostitucija u punom smislu. |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 22.01.2013. 22:31; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
scero Ukupno postova: 82 Spol: Nebitno
|
pa cak se i ne moraju napisati imena da se shvati tko su.
Da su Glavasevci vec bi to bilo u naslovu Hedlova teksta.
Kako je jedan od njih u drzavnoj firmi znaci da je politicar iz vladajuce stranke u drzavi.
Jedan je bio u ministarstvu,i tu se izbor jako smanjuje i to opet sigurno na Hdzovca.
sto ako je ovaj tekst pomoc njima ??? |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Koliko sam čitao po net-u, spominju se likovi i iz Vinkovaca, Đakova, Ivankova a ne samo Osijeka.. |
|
|
|
|
|
The Kid
Ukupno postova: 111 Spol: Nebitno
|
Osječki sportski klub sa sobama...Rekao bih da je to Metalac ali tako što Boro Ivković nikad nebi dopustio u svom klubu |
|
|
|
|
|
hengl Ukupno postova: 234 Spol: Nebitno
|
Meni se čini da su ovi seljoberi iz spomenutih okolnih mjesta i sela imali spolne odnose s tim djevojčicama ili djevojkama, a naši dečki iz Osijeka da su ostali suvog k...a. Al neki seljo-beljo nije zanimljiv novinama, a netko iz velike državne firme ili ministarstva je |
|
|
|
|
|
Osmanov prolaz Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
Problem je što je priča procurila u novinama. Sad će svi bježaniju i zivkanje odvjetnika. Trebao je novinar prijaviti uskoku, da ih sve na licu mjesta pohvataju. Inaće dao bi malboro i 50 kuna za svako ime i prezime od klijentele... |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pa daaaaj, jeste vi normalni???? koja bi ugledna budala karala te klinke... al da na nesto lice, odvratne su!!!!! |
|
|
|
|
|
errrr Ukupno postova: 125 Spol: Nebitno
|
PsychoSoldier je napisao/la: ›
pa daaaaj, jeste vi normalni???? koja bi ugledna budala karala te klinke... al da na nesto lice, odvratne su!!!!!
|
kad dođeš u te godine (40+), a žena ti se u medjuvremenu pretvorila u međeda kojeg je lakše preskočiti nego obići, takve su pravi bingo. |
|
|
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Prvo treba provjeriti da li je to istinaa. Ako jeste takve "uglednjake" javno prozvati, osuditi i ukloniti (ja bih ih uklonila u svakom smislu, ali nažalost zakon to ne dopušta). Ova djeca ne mogu biti kriva jer su , bez obzira kako izgledaju, samo djeca. A babetinu iz Doma koja govori o dužnosti djece da ih prijave, je prošvikala. Pa onda ih samo prebace u gori dom. Netko reče da se odgojitelji u domu boje štićenika. Onda treba staviti odgojitelje koji ih se neće bojati i uvesti red u taj Dom. Ovo je postao grad gnjusoba; ugledni građani vrebaju maloljetnicwe, onaj u Hercegovini slavi izbornu pobjedu u Osijeku, ljudi ovo je luda kuća! A zašto? Zato jer nikog nije briga! |
|
|
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
meni najvise i smeta upravo to sto se takve stvari javno ne kazu tj. imenom i prezimenom. ma mislim.... ajmo ruku na srce tko ne bi voljeo znati da ti u zgradi zivi matora pedofilcina koja ce ti sutra se smijuckati u lice, pozdravljati te kad prolazis sa djetetom stubistem i pitati , kako ste susjeda....
imenom i prezimenom sve u javnost, pa nema im gore osude od toga, kad vec pravosudje i zakoni nista ne rade i nisu ucinkoviti |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
|
|
|
magistar01 Ukupno postova: 35 Spol: Nebitno
|